Tilbygg til eksisterende bolig - Volda

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Tilbygg /påbygg over garasje. Nytt bad og kjøkken.

6100VOLDA

Tilbygg til huset over garasje - betongdekke ca 47 kvm. Skal inneholde stue m open kjøkkenløsning. 1 etasje i huset skal også renoveres m bla nytt bad der kjøkken er i dag.

Renovering og Tilpassing av bolig

6120FOLKESTAD

Hei. Jeg ønsker tilbud som kan brukes overfor Husbanken iht renovering og tilpassing av bolig på Bjørkedalen på Folkestad. Ta kontakt for synfaring og tilbud. Mvh Severin

Bygge en utendørs bod, en bred trapp utendørs og en utendørs skillevegg.

6104VOLDA

Nr 1: Bygge en middels størrelse utendørs bod for lagring. Boden skal helst være en forlengelse av huset(usikker på byggeregler hva som er lov her) med dør som en kan gå inn i utenfra. Det er en platting der i dag med rekkverk som må fjernes. Under plattingen er det en bod i dag. Denne er i mur. Nr 2: Bygge en trapp i skråningen ved siden av boden. Trappen skal gå fra boden og bort til en hekk, ca tre meter. Det er ønskelig at en del av trappen skal være kasser en kan plante i. Det er en slags trapp der i dag i mur, denne kan bygges over. Det er noen busker der i dag som også må fjernes. Nr 3: Skillevegg mellom oss og nabo. Ca 8 meter lengde. Ønsket høyde 1.8meter. Ønskelig at denne kan monteres i husvegg(igjen uskkker på reglene her). Det er ok for naboen at en slik vegg bygges.

Bygge på/tilbygg hus

6102VOLDA

Tegne, beregne, søke og bygge. Komplett prosjektering av tilbygg/påbygg på enebolig fra 1967. Ønsker i første omgang dimensjonering og tegning av mulige løsninger.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud