Skal du bygge tilbygg i Drammen?

Ønsker du deg et tilbygg i Drammen for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Drammen og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge tilbygg i Drammen?

Ønsker du deg et tilbygg i Drammen for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Drammen og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Tilbyggsjobber i Drammen lagt ut på Mittanbud

Åpning av en garasjeport

3039DRAMMEN

Hei jeg skal åpne en garasjeport fra veien så jeg trenger litt hjelp om dere kan ta den jobben alle dokumentasjon er godkjent og klar

påbygg, fasadeendring og endring i bærende konstruksjoner

3055KROKSTADELVA

påbygg, fasadeendring og endring i bærende konstruksjoner. Eksisterende 2. etasje og taket rives ned, og det føres opp en ny takkonstruksjon. Boligens tak endres fra saltak med arker/opplett til et moderne pulttak. Eksisterende planløsning endres og det oppføres nye våtrom i etasjen. I 1. etasje gjøres det endringer i planløsning og det settes inn en dør til en egen eksisterende del som inneholder en stuedel, eget soverom og et WC. Flere av endringene medfører at det gjøres endring i bærende konstruksjoner. Søknaden er godkjent av drammen kommune og arbeidet kan starte forløpende

Tegne tilbygg

3031DRAMMEN

Trenger hjelp til å tegne tilbygg og se løsninger. Relativt enkelt på en flate, samt noe omgjøring av eksisterende rom som blir i tilknytning til tilbygget. Som totalt skal inneholde 3-4 soverom, mulig bod og ny innvendig trapp. Under 50kvm tilbygg. Ønsker en ca pris og gjerne referanser.

Påbygg

3039DRAMMEN

Vi ønsker og bygge på en etasje til på huset, jeg har en del erfaring fra byggebransjen, og ønsker og utføre en del selv. Vi har tegninger av huset, og de må kunne brukes. Ønsker og komme i kontakt med noen som kan ta hele søknads biten, både før vi bygger med også ferdigattest.

Litt av alt

3040DRAMMEN

Flislegging, montering av gipsplater, maling

Flislegging, fuging, maling, montering av gipsplater

3040DRAMMEN

Litt av alt

Siste evalueringer
Drenering og isolering av grunnmur, nytt varmegulv i kjeller

Very satisfied with Gravtek AS. The drenering, graving ut av kjeller and isolering of the fundament work they did was performed with high quality, in time and in agreed budget. Whenever an obstacle was discovered Gravtek AS was very forward leaning to find the best solution. Very good communication with Dominik who was key to success and advised us on the best approaches throughout the project. Would not hesitate to recommend Gravtek to anyone and would use them in future projects again.

April 2022
J

Janis om Gravtek AS

Drammen
Bygge tilbygg på enebolig i Drammen

Knut W. Finsand kan varmt anbefales. God kommunikasjon hele veien, og høy kompetanse. Kvaliteten på arbeidet er utmerket og man merker fort at dette er et firma som har høy yrkesstolthet. Her tas det ingen snarveier, alt utføres til punkt og prikke. Det er ikke tvil om at Knut er den første jeg kontakter ved eventuelle framtidige oppdrag.

April 2022
B

Bjørn Are om KNUT W FINSAND JR ENTREPRENØRFORRETNING AS

Drammen
Tilbygg 49kvm i Mjøndalen

M&K Bygg har gjennomført prosjektet mot all forventning! De er konkurranse dyktige, ryddig, hyggelige og leverer som avtalt Valgte dem da magefølelsen var god, samt at de har gode evalueringer fra før av. Dette angrer vi ikke ett sekund på, hele veien har de vært tydelige, ansvarsbeviste og fullstendig opptatt av att arbeidet er godt kvalitetsmessig og fagmessig utført. Gjengen deres har en enorm kompetanse og er ikke redd for å bruke eksterne spesialister for å levere den beste kvaliteten. Det er bare skryt å gi til alle andre fagfolk som har vært innom i regi M&K. Det er tydelig at disse er håndplukket og fortjener like mye ære. Vil helt klart anbefale og benytte oss av M&K igjen!

Mars 2022
A

Alejandro om M&K BYGG AS

Mjøndalen
Anneks og platting

Abitera har bygget platting, raskt og effektivt, og er nå i gang med anneks. De har holdt oss løpende oppdatert angående arbeidet, vært tydelige og klare i kommunikasjonen, og veldig raske i arbeidet – samtidig som de har levert kvalitet. hele veien Absolutt noen jeg vil anbefale videre – vi har allerede gitt dem flere nye oppdrag!

Sep. 2021
K

Kristine Storli om ABITERA BYGG AS

Drammen
Renovere tilbygg utvendig og innvendig

Hyggelige og flinke

Aug. 2021
B

Beate om HUSUM BYGG AS

Drammen
Tegninger tilbygg

Kristian tok raskt kontakt, og var den eneste interessenten som tilbød seg å komme på befaring. Ga et konkurransedyktig og seriøst tilbud, og holdt god kontakt under hele prosessen. Kan absolutt anbefales.

Mars 2021
B

Bjørn Are om NORGES ARKITEKTUR AS

Drammen
Påbygg av 30m2 over eksisterende inngangsparti

Meget godt fornøyd med arbeidet! Gode løsninger i anbudsfasen, leverte det rimeligste tilbudet selv om de gjorde mest arbeid. Byttet hele det eksisterende taket, mens andre firmaer bare vil koble seg inn på det eksisterende. Vi har fått en tredjepart til å se over arbeidet, og kvaliteten på det utførte arbeid er svært godt. Enkle å forholde seg til underveis i prosessen. Holdt oss løpende orientert om framgangen. Svarte på alle spørsmål underveis. De holdt tidsfristen med god margin. Hyggelige og høflige arbeidsfolk. Mange av våre naboer driver med vedlikeholdsarbeid, men vi har hørt at ingen slår M&K bygg på pris og effektivitet. Ryddet pent opp etter arbeidet.

Okt. 2020
P

Pål André om M&K BYGG AS

Drammen