Skal du bygge tilbygg på Hamar?

Ønsker du deg et tilbygg på Hamar for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører på Hamar og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge tilbygg på Hamar?

Ønsker du deg et tilbygg på Hamar for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører på Hamar og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Tilbyggsjobber på Hamar lagt ut på Mittanbud

Utvide og isolere innbygd terrasse

2319HAMAR

Vi har en overbygd/innbygd terrasse, som brukes som soveplass i en barnehage. Vi ønske at denne skal isoleres, og tettes. sette inn et par vinduer og en dør. Den skal også utvides 1,6 m lengde og 3 m på bredde.

Kle inn overbygd terrasse i to etasjer

2317HAMAR

Vi har et hus over 1,5 etasje fra 1991 med delvis takoverbygd terrasse og inntrukket balkong i andreetasje. Vi ønsker å utvide stuen i førsteetasje tilsvarende takoverbygget og kle inn balkongen i andreetasje. Eksisterende gavlvegger må fjernes. Det er snakk om å flytte gavlvegger ca. 1,8 meter. Sannsynligvis må det støpes ringmur eller lignende under førsteetasje.

Nytt tilbygg - ca 25 kvm

2319HAMAR

Skal bygge ut rekkehus som vi tar over til sommeren. 25 kvm stue. Bytte vinduer i første etasje.

Tilbygg på hus fra 1979, grunnflate på tilbygg på ca. 35 m2, 2 etg.

2321HAMAR

Ønsker tegninger på tilbygg på hus som blir ca. 35 m2 i grunnflate, over 2 etg. Huset er fra 1979, et «Horten-hus». Ønsker forslag til ny planløsning. Har originaltegninger tilgjengelig. I andre etasje skal det være plass til 3 soverom (2 barn, 1 master), kjøkken, stue, spisestue. Badet beholdes som det er (men ønsker mulighet til å utvide etterhvert). Trapp kan vurderes flyttet. I første etasje skal det være inngang, gang og et bad (i tillegg en kjellerstue og en bod som beholdes som det er i dag). Det skal også være en utleieleilighet på ca. 30 m2, med inngang på motsatt side av hovedinngang. Arbeidet skal inkludere forslag til planløsning og tegninger til byggsøknad (plantegning, fasadetegning, snittegning).

Tilbygg til enebolig (ekstra soverom)

2323INGEBERG

Det har oppstå¨tt behov for et ekstra soverom i nyoppført Boligpartner enebolig fra 2022. Vi ser for oss at soverommet bygges i tilknytning til stue i 1. etasje på såle. Tilbygg vil bestå av soverom, og en isolert bod. Totalt c.a 4.6 '*5 m. Såle må støpes som en del av prosjektet. Tak på tilbygg benyttes til terasse med rekkverk. Eksisterende soverom i 2. etasje skiftes vindu ut med verandadør med vindu for adkomst til terrasse. Utvedig trapp fra terrasse ønkes, men er ikke tegnet inn på skisser. Huset er bygget etter TEK 17. Vi ønsker et tilbud som inneholder graving, støping, snekkerarbeider og elektrikker. Utvendig panel kan leveres ferdigbeiset, og vi ønsker også at innvendige flater skal være ferdigbehandlet ved ferdigstillelse. Innvendige flater i bod kan være ubehandlet gips, OSB eller lignende. Hvordan vi løser ventilasjon i soverommet må diskuteres, da det er balasnert venitlasjon i resten av huset. Byggesøknad med ferdige tegninger sendes inn til kommunen innen uke 45.

Tilbygg

2319HAMAR

Bygge ut stuen der det i dag er et takoverbygg over veranda. ca 6 kvm

Siste evalueringer
Tilbygg

De startet med jobben til avtalt tid, og gjorde den til avtalt pris. Flinke og trivelige håndverkere. Veldig godt gjennomført, kan absolutt anbefale dette firmaet :-)

Mai 2021
E

Erik- Andrè om KL Bygg & Eiendom AS

Hamar
Utføring av grunnarbeider til tilbygg på ca 12kvm

Etter en noe rotete anbudsprosess ble vi godt fornøyd med utført arbeid. Det gikk raskere enn anslått og ble utført på tilfredsstillende vis. Lage har kommet med gode råd og inspill til videre prosess underveis og vi har mottatt bilder og dokumentasjon av utført arbeid.

Nov. 2020
M

Marte Kristine om GREFSRUD LAGE

Hamar