Skal du bygge tilbygg i Holmestrand?

Ønsker du deg et tilbygg i Holmestrand for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Holmestrand og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge tilbygg i Holmestrand?

Ønsker du deg et tilbygg i Holmestrand for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Holmestrand og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Tilbyggsjobber i Holmestrand lagt ut på Mittanbud

Bygge garasje som tilbygg med hobbyrom

3090HOF

Søknadsprosessen er igangsatt. Vi ønsker kontakt med enten totalleverandør av hele tilbygget. Eller kontakt med hver enkelt leverandør av for eksempel: - Grunnarbeider - Støping av grunnmur og plate - Elektro - VVS for toalettdel. Bad / toalett - Bygg, fasade, Tak. Bygges som uisolert garasje med lite toalett. Se vedlagt skisseforslag som utgangspunkt til prising.

Ferdigstille utleieleilighet

3086HOLMESTRAND

Arbeid med å skille av en utleieleilighet/praktikantdel er iverksatt, men ikke ferdigstilt. Trenger hjelp til å ferdigstille før salg av bolig. Jobben består av: - Ferdigstille alle overflater til akseptabel standard. - Føre opp vegg på vaskerom for å skille ut inngangsparti. Fliser, lim, fugemasse og dør er på stedet. - Ferdigstille alle overflater. - Ferdigstille skille mellom bod og leilighet. Veggen må ha ytterdør for støyisolasjon. Må slå inn i utleieleilighet og låses fra bodsiden. - Ferdigstille hybelkjøkken inkl VVS og elektrisitet. - Tekke tak i hybelkjøkken inkl downlights. Se forøvrig beskrivelse på bilder.

Utvide Inngangsparti

3074SANDE I VESTFOLD

Har behøv for å utvide tilbygg inngangsparti.

Prosjektering og utbygging av bolig

3085HOLMESTRAND

Delvis utbygging/ombygging av et bolighus i 2 etasjer, inkl. - Grunnmur og støping av gulv - Bygging av etasjeskille (gulv), reisverk, ytterkledning og vegger innendørs - Innsetting av vinduer og dører - Bygging av nytt tak - Etablering av nytt kjøkken - Etablering av nytt bad - Tetting av trappeløp

Diverse snekkerarbeid

3089HOLMESTRAND

Trenger hjelp til oppussing av eldre hus, bla. kjøkken, tilbygg og nytt bad, samt ferdigstille påbegynte prosjekter.

Tilbygg stue

3074SANDE I VESTFOLD

Vi er på utkikk etter noen som kan ta på seg å sette opp et tilbygg samt å ferdigstille et bad i eksisterende bygg. Tilbygget skal legges i forlengelse av stue i hele husets bredde (Tegninger er klar). Det er snakk om et tilbygg på ca 40kvm. Badet er en del av dagens stue, men her er det klart med sluk i gulvet og alt av røropplegg i vegg er klart. For å unngå å ha flere kontaktpunkter å forholde seg til, så ønsker vi primært noen som kan ta på seg hele jobben, eller som tar på seg alt av koordinering av eksterne aktører, slik at vi kun har 1 person å forholde oss til i prosessen. Vi ønsker å få avtalt jobben så raskt som mulig, men vi er fleksibel på selve oppstartstidspunktet.

Siste evalueringer
Tilbygg på enebolig (Garasje/Carport)

Vi hyret Tufte Prosjekter til å prosjektere et tilbygg med garasje og carport. Petter Tufte har vært en meget god samarbeidspartner. Tufte har hele veien holdt oss godt orientert om prosjektets fremgang. Vi har vurdert forskjellige løsninger, og setter spesielt pris på dialogen vi har hatt underveis: Tufte er god til å trekke frem både fordeler og ulemper med forskjellige alternativer. Han er grundig og analytisk, samtidig som han er tydelig opptatt av å finne den beste løsningen for kunden. Vi gir Tufte Prosjekter våre varmeste anbefalinger!

April 2022
G

Gunnar om TUFTE PROSJEKTER

Holmestrand