Skal du bygge tilbygg i Hammerfest?

Ønsker du deg et tilbygg i Hammerfest for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Hammerfest og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge tilbygg i Hammerfest?

Ønsker du deg et tilbygg i Hammerfest for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Hammerfest og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Tilbyggsjobber i Hammerfest lagt ut på Mittanbud

tilbygg, utvidelse av hos

9600HAMMERFEST

Hei Ønsker et tilbud på tilbygg/utvidelse av mitt hus i Hammerfest

Heve tak/takopplett og innrede kaldloft + takreparasjoner

9603HAMMERFEST

Heve tak eller takopplett, forandre kaldloft til 2 soverom og 1 lydisolert stuerom. Trenger trapp, men vi har spiraltrapp fra 1. til 2. etasje som kanskje kan forlenges fra 2. etasje til loftet. Legge ny takpapp på halve hovedtaket og reparere lekkasje som muligens kommer fra et mindre tak på tilbygg. Trenger hjelp med alle søknadsprosesser osv.

* Fortsatt ledig: Takløft + renovering av bolig

9601HAMMERFEST

Ønsker å løfte taket på "klassisk" 60-tallshus nå når taket allerede må skiftes ut. Store glassvinduer i front, dette anskaffes av oss selv. Det trengs ny skorstein også i denne forbindelse da den gamle pipa skal rives. I tillegg skal planløsningen på huset endres innvendig, og vi trenger derfor entreprenør til dette. Det skal legges opp nytt elektrisk anlegg, vannskap samt rør-i-rør system. Vi tenkte å ta all riving og deponi i boligen selv (untatt tak), slik at prosjektet omhandler hovedsaklig å bygge opp igjen fra skjelettet.

Tilbygg på eksisterende bolig

9601HAMMERFEST

Tilbygg på 90m2 over 2 plan, bestående av gang, to soverom og hems. Ønsker tilbud på tett råbygg med arkløsning inn mot eksisterende tak. Prosjektet er søkt om og godkjent. Grunnmuren er påbegynt.

* Fortsatt ledig: Utbygg og takopplett

9603HAMMERFEST

Hei jeg er interessert i seriøse snekkere som kan ta denne jobben til overkommelig pris.. Jobben ønskes gjort i løpet av sommer.Når snøen er borte.Jeg ønsker selv å ta det innvendige arbeidet. Matrialer kan jeg selv anskaffe alt etter avtale. Pris jobb, alt etter som. Første etasje er ferdig oppsatt i 30 cm Leca klar til å bygges på.Kronen er ferdig støpt. Bygge søknader Hammerfest kommune er innvilget med rammetillatelse og igangsettings tillatelser OK. Kunne dette være noe for dere.så er jeg int i pris om den er fast eller på timer.. ang tegninger så er det forandringer på dem. Tak opplettet blir ca 7,20 m begge sider. Tilbygget blir ikke riktig så stort som på tegningen.det blir ca 9 m langt med trappehus. Det skal rives det tilbygget som står i dag for å gjøre plass til det nye. Kom gjerne på berfaring ¨å se på jobben. Ønsker følgende.Dobbelt takopplett. Rå bygg. Tett/ ferdig panelt utvendig. Tak lagt med power tec .Nye raftkasser med tak renner Tilbygg 2 etasje yttergang og trappehus.Rå bygg. tett/ferdig Panelt. utvendig tak lagt med power tec+ tak renner. 10m2 terassse.

* Fortsatt ledig: Bygge garasje og etasje over. Byggestart mai/juni 2021

9603HAMMERFEST

Vi har en sokkel av leca-mur som vi ønsker å bygge en garasje ovenpå. Vi forestiller oss at hele bygget skal bygges av leca, slik sokkelen er bygd. Det ligger noen tegninger som kan gi en idé om bygget - bortsett fra den detalje at garasjen blir mindre enn etasjen over, fordi vi allerhelst vil ha 2. etg til å bygges ut med ca. 1 meter mot veien for å få en større grunnflate i etasjen over, der det skal være bad og soverom. Optimalt vil vi gjerne ha en takterasse. dette vil medføre at det lille tilbygget må få flatt tak og en utgang fra loftet. Dette er dog avhengig av prisnivå. Jeg ber interesserte kontakte meg for å motta tegninger av bygget.