Skal du bygge tilbygg i Halden?

Ønsker du deg et tilbygg i Halden for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Halden og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge tilbygg i Halden?

Ønsker du deg et tilbygg i Halden for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Halden og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Utvalgte tilbyggspesialister i Halden
VARIG FASADE AS logo
Promotert
VARIG FASADE AS
Bjørnåsveien 6, 1522 Moss
4.9(15)
Topprangert

Om bedriften

VARIG FASADE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Moss, Råde, Nordre Follo, med 4.87 av 5 stjerner fra 15 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med VARIG FASADE AS

DM PROSJEKTER AS logo
DM PROSJEKTER AS
4.9(113)
Topprangert

Om bedriften

DM PROSJEKTER AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.88 av 5 stjerner fra 113 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med DM PROSJEKTER AS

MURIBØ AS logo
MURIBØ AS
Durendalveien 14, 1415 Oppegård
4.8(101)
Topprangert

Om bedriften

MURIBØ AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Nordre Follo, Ås, Frogn, med 4.81 av 5 stjerner fra 101 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med MURIBØ AS

Om bedriften

NORGULV '' AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.67 av 5 stjerner fra 989 oppdragsgivere.

Les erfaringer med NORGULV '' AS

HUSVINDU AS logo
HUSVINDU AS
Vækerøveien 139, 0383 Oslo
4.7(161)

Om bedriften

HUSVINDU AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Ås, Frogn, Bærum, med 4.75 av 5 stjerner fra 161 oppdragsgivere.

Les erfaringer med HUSVINDU AS

Vis flere selskaper
Tilbyggsjobber i Halden lagt ut på Mittanbud

Utbygg på sommerstue

1767HALDEN

Vi har en sommerstue ikke så langt fra Strømstad i Sverige. Huset er bygd på 1950-tallet. Vi ønsker å bygge på 17,5 m2 netto. Dette skal inneholde en gang, et bad og et soverom. Trapp og utvendig inngangsparti må også lages. Vi ønsker også å skifte tak på hele huset, nåværende hus er på ca 54m2. Drenering og utvendig arbeid hører også med. Det elektriske anlegget må skiftes. Vi skal pusse opp innvendig selv, men det kan hende vi trenger hjelp til noe arbeid. Huset er i mur, men tilbygget kan være i tre. Vi har godkjente tegninger.

Reise ett tilbygg på ca. 35m2.

1783HALDEN

Skal bygge ut min privatbolig på Billebakken Terrasse i Halden (Berg). Skal støpe ei plate etter graving og bygge en grunnmur basert på lecablokker jeg allerede har. Skal oppå dette reise ett bygg, arkitekttegnet som skal skjøtes inn i eksisterende bygg med noe terrasse rundt. Det er innhentet priser på "precut", det er innhentet priser på glass og skyvedør, det er beregnet dimensjon på dragere. Det er innhentet pris på terrassegulv og det er innhentet pris på gulv/parkett til dagens stue og tilbygget som etter ombygging blir en flate.

Sprenge å gjøre om krypkjeller til boligenhet

1792TISTEDAL

Halve kjelleren er kryp som du nesten kan stå på noen steder å må sprenge andre steder, huset er på 86 kvm, halve kjelleren er vel da på ca 43 kvm som må sprenges. Vil jo da ha tilbud på å bygge om der nede til 3 rom å trapp opp til andre etasje og eventuelt drenering hvis der er behov, er da nysgjerrig på pris da vi har tenkt på et påbygg men lurer nå heller på om dette er et billigere alternativ. Mvh Remi

Tilbygg (56 kvm)

1765HALDEN

Vi skal utvide vår eksisterende bolig med et tilbygg på ca 56 kvm og har i denne sammenheng behov for fagfolk til å utføre store deler av arbeidet som skal utføres. Vi er ikke 100% klare med søknadsprosessen, da vi nå er på det stadiet hvor vi har behov for å innhente tilbud, kartlegge ansvarsretter og til slutt velge hvilke entreprenører vi ønsker å gå for. Arbeid vi ønsker tilbud på: - Graving/VA-arbeid - Marin Leire undersøkelse (Eiendommen ligger i område for marin leire og noen må gjøre en vurdering av dette) - Støping av grunnmur - Tømrer/Snekker (råbygg/tett bygg) - Blikkenslager - Rørlegger (Bad & Kjøkken) - Flislegger (Gang & Bad) Egen innsats og allerede bestemt utførelse av arbeid som vi ikke har behov for tilbud på: - Uavhengig kontroll av bad - Elektriker - Innvendig arbeid som feks gulv, isolasjon, vegger, tak, listing, maling etc etc utføres selv. Se vedlegg med tegninger.

Nytt tilbygg i 1 etg på enebolig.

1765HALDEN

Jeg vil ha et soverom i 1. etg. slik at jeg kan fortsette å bo hjemme på eldre dager. Tilbygget skal ligge inntil kort siden på huset. Størrelse ca. 3 m× 3,5m. Huset hari tømmer vegger og er snart 100 år gammelt. Ønsket takhøyde ca. 2,4 m. Det skal også settes opp veranda m tak langs samme vegg ca.3,5 × 4 m. Grunnen trenger ekstra sprensgstein ??? under muren, da den består av en del leire.

Påbygg

1779HALDEN

Bygge større gang

Siste evalueringer
Tilbygg 20kvm

- Anbefales på det beste! - Grundig, ryddig, pålitelig, og med sjeldent god kompetanse og interesse for detaljer i utførelsen av arbeidet, og da særlig med fokus på få tilbygget til å harmonere med eksisterende bygningsmasse. - Dialogen før, underveis og i avslutningsfasen med div ekstraarbeid var svært god og balansert. - Meget grundig, kompetent og behagelig å ha med å gjøre generelt!. - I sum er vi velig godt fornøyd med både pris, prosess og resultat!.

Sep. 2021
O

Ole Jacob om TØMRERTEAM GRZEGORZ ADAM POLAK

Halden