Skal du bygge tilbygg i Skien?

Ønsker du deg et tilbygg i Skien for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Skien og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge tilbygg i Skien?

Ønsker du deg et tilbygg i Skien for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Skien og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Tilbyggsjobber i Skien lagt ut på Mittanbud

Bruksendring

3737SKIEN

Gjøre om garasje tilbygg til stue/boareal. Aktuelt firma må kunne stå som ansvarlig søker for prosjektet !

Forespørsel om befaring og prisoverslag for tilbygg til eksisterende hus på 90 m2

3738SKIEN

Hei! planlegger å bygge et tilbygg til eksisterende hus på 90 m2, og trenger derfor en befaring og et ganske nøyaktig prisoverslag. Vennligst se vedlegget. Ta kontakt via e-post hvis det skulle være noen spørsmål. Mvh Mudjtaba

Tilbygg Eritreisk kirke i Skien

3714SKIEN

Den Eritreiske menigheten i Skien planlegger utvidelse av kirkerommet med to tilbygg på nordre og søndre side av kirken. Hensikten er å utvide kirkerommet, samt endre utformingen innvendig. Tilbyggene er på ca. 21 m2 hver. Kirken ligger på Grensegata Takkonstruksjonen må utføres tilsvarende som tidligere tilbygg, eller med minimumsfall fra eks. gavlvegg. Det skal være åpent mellom tilbygg og eks. kirkerom. Evt. bæreelemeter (søyler og lignende) må vurderes.

Tilbygg på bolig. (ca 120m2)

3729SKIEN

Jeg ønsker tilbud på tømrer arbeidene på vedlagt tilbygg. Til info: Garasjen i underetasjen er ferdig inkl. etasjeskille av hulldekker. Innvendige arbeider ønsker jeg å utføre selv. Høyden på ny innvendig himling må stemme med eksisterende himling. Det som skal leveres og monteres er: 1. Yttervegger 1 etg. Bindingsverk med Gu-gips ekstra, inkl imp krysslekting først stående 30 x 48 og liggende 36 x 48. veggene må være vindtette inkl overgang/luftspalte til tak/kaldt loft. 2. Taksperrer inkl klatresperrer, taktro Finer, tekking inkl sammenføyning med eksisterende takpapp, sløyfer 30 x 48 imp og lekter 36 x48 imp, spikerslag for gesimsbord, gradrenner komplett, takrenner komplett, fotsink, takstein komplett inkl nødvendig skjæring. 3. Eksisterende takstein må fjernes der det klatresperrende kommer og legges og tilpasses på nytt til nye gradrenner. 4. Vinduer komplett ferdig teipet utvendig inkl. vannbrett. 5. Alt nødvendig utstyr, rigg, drift, adm må være medtatt i tilbudet.

Ønsker hjelp til å søke og bygge ark

3735SKIEN

Hjelp til å søke om fasade endring på enebolig. Det skal søkes om en ark i 2 etasje, som skal bli ett bad. Ønsker også ett tilbud på selve byggingen av arken. Heve tak Utarbeide løsninger for ark. Tegninger for byggemelding Løsninger for endring av bæresystem Søknad om byggetillatelse og nabovarsel

Utbygging av privatbolig

3740SKIEN

Vi trenger større plass og ønsker å bygge ut eneboligen. I hovedsak trenger vi et ekstra soverom, men om mulighetene sier det så ønskes kjøkkenet å utvides også. Vi trenger bistand til hva og hvordan det er lurest å bygge ut fra fagfolks kompetanse som ser muligheter ikke vi selv ser.

Siste evalueringer
Sette inn to takvinduer og legge takshingel på tilbygg hytte.

Flinke og effektive arbeidere, god og personlig oppfølging til riktig pris.

Juli 2022
A

Atle om MODULSERVICE AS

Skien
27kvm tilbygg på èn etasje uten kjeller

Veldig fornøyd med både prosessen og sluttresultatet. Effektiv, hjelpsom og ikke minst hyggelig å slå av en prat med. Kan sterkt anbefales og kommer helt sikkert til å ta kontakt igjen selv for neste prosjekt🙂

Juli 2021
C

Christer Bach om QBYGG1 CZAJEWSKI

Skien