Skal du bygge tilbygg i Molde?

Ønsker du deg et tilbygg i Molde for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Molde og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge tilbygg i Molde?

Ønsker du deg et tilbygg i Molde for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Molde og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Tilbyggsjobber i Molde lagt ut på Mittanbud

ombygging av balkong

6416MOLDE

Bygge om balkongen i 3.etasje til et soverom

Tilbygg på 15kvm

6456SKÅLA

Vi ønsker et tilbygg til vårt eksisterende hus på ca. 15kvm. Tilbygget skal brukes som hjemmekontor og skal være isolert. I jobben ligger følgende: A. Ugraving og støping av fundament inkludert frakt og deponering av masse. Grunnen er morenegrunn og helt flat. B. Råbygg C. Fullførsel: sette inn vinduer og dører, tak, utvendig kledning, isolasjon Innvendig fullføring tenker vi ta oss av selv Vi ønsker å anbud på to alternativer 1. Kun fundament og råbygg, altså A og B 2. Hele jobben

Søknad og utføring av byggeprosjekt

6415MOLDE

Jeg har planer om å sette opp et tilbygg på huset mitt i Molde, samt rive og bygge ny garasje. I dette prosjektet, må jeg ha ansvarlig søker, og ansvarlig utførende. Tilbygget skal settes opp med Leca grunnmur, og elementer fra TEWO (se https://tewo.no/). Jeg har ønske om å gjøre mest mulig av byggingen selv, men forstår at ansvarlig utførende vil ha kontroll på kritiske deler av prosessen. Hva som kan overlates til meg, og hva dere vil gjøre helt selv, må vi naturligvis diskutere. Elementene fra TEWO, skal forøvrig være lette å sette opp. I prosjektet vil det forøvrig også være behov for graving og drenering, samt riving av en murgarasje. Ta kontakt dersom dere er interessert, og åpen for at jeg har en god del egeninnsats, så kan jeg gi mer info (tegninger osv.)

Tilbygg med nytt inngangsparti og carport

6422MOLDE

Ønsker tilbud på oppføring av tilbygg med inngangsparti, bod og carport. Prosjektet innebærer også riving av eksisterende inngangsparti og carport, samt drenering langs den ene husveggen, der det nye tilbygget kommer. Det som skal utføres er: - Rive eksisterende inngangsparti og carport. - Drenere langs en kjellervegg på eksisterende bolig, under nytt tilbygg, og etterisolere langs kjellerveggen. Drensledninger føres til sandfangkum som ligger lett tilgjengelig ved siden av boligen. - Grunnarbeid for nytt tilbygg. - Murerarbeid for nytt tilbygg, inkludert forstøtningsmur langs parkeringsplass foran nytt tilbygg. - Snekkerarbeid for nytt tilbygg, inkludert etterisolering av eneboligens yttervegg mot tilbygget. Tilbud kan sendes både samlet for hele prosjektet, og for enkeltdeler. Byggesøknad er godkjent av Molde Kommune. Prosjektet ønskes gjennomført mellom April og September 2023. Oppstartsdato kan diskuteres. Prosjektbeskrivelse, tegninger og bilder av eksisterende bygg er vedlagt. Ta kontakt for eventuell befaring.

Snekre sammen redskapsbod (byggesett)

6421MOLDE

Ønsker hjelp til å montere en redskapsbod som kommer som byggesett. RKC Palmako Leif heter den, link her https://www.obsbygg.no/hage-og-utemiljo/boder-annekser-og-drivhus/2706644?v=ObsBygg-4743142011942 Det må i tillegg bygges fundament. Boden bygges enten på eksisterende terrasse, eller på ett sted hvor det er lagt singel. Kan også motta tilbud på tilsvarende redskapsbod inkl materiell uten byggesett om det er mer hensiktsmessig for utførende.

* Fortsatt ledig: Geoteknisk vurdering/kvikkleireskred

6411MOLDE

Tilbygg eksisterende fritidsbolig samt oppføring garasje i Gjemnes kommune.