Skal du bygge tilbygg i Tromsø?

Ønsker du deg et tilbygg i Tromsø for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Tromsø og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge tilbygg i Tromsø?

Ønsker du deg et tilbygg i Tromsø for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Tromsø og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Tilbyggsjobber i Tromsø lagt ut på Mittanbud

20 kvm påbygg på betongsåle

9007TROMSØ

Jobb 1 snarest; Ombygging av gang, WC rom, vaskerom og diverse andre snekkerjobber. Alt er revet, så er klart til å begynne jobben så snart som mulig. Må støpe utenfor eksisterende yttervegg, rive denne og bygge ny yttervegg under eksisterende takoverbygg. Jobb 2: Påbygg på ca 20 kvm utenfor dagens bygningskropp. Bør nok bygges med kompakt flatt tak som sammenføyes i eksisterende bygningskropp. Vi klargjør med komprimert pukkpute, så er bare å begynne å bygge.

Påbygg på ca 20 kvm + ombygging av gang/WC rom + bad

9007TROMSØ

Påbygg på ca 20 kvm utenfor dagens bygningskropp. Bør nokk byggees med kompakt flatt tak. Ombygging av gang, WC rom, vaskerom og doverse. Vi river alt så det er bare å begynne jobben fom 1. Mai.

Renovering av fasade hytte

9007TROMSØ

Skal renovere en fasade på hytte med følgende skifte av nye mer moderne og større vinduer samt et lite tilbygg på ca 6 kvm. Trenger noen som har erfaring med søknad til kommunen som også kan tegne en skisse av hytte som kommunen krever der alle sider av hytta ses inkl tak før søknad.

Oppføring av tilbygg

9108KVALØYA

Tilbygg som skal bygges til en trakkemaskingarasje. Ca 20kvadratmeter. Det skal innredes til to toalett, et forrom og en bod. Det skal lages dør fra eksisterend garasje og ytterdør med trapp. 1 vindu.

Søknad om tilbygg og tegning av bolig/prosjektet

9017TROMSØ

Vi ønsker å bygge til tilbygg i eksisterende bolig. Det skal bygges ut fra vegg der det er kjøkken i dag. Vi trenger i første omgang kontakt med et selskap som kan hjelpe oss å søke kommunen om byggetillatelse, og til veiledning på om det vi ønsker oss er praktisk mulig å gjennomføre.

Bygg på og om eksisterende bolig

9019TROMSØ

Ønsker å bygg på og om eksisterende bolig. Prosjektet innvolverer bad og kjøkken, og muligens ny garasje. Noen kan undersøke mulighet for tilbygg, tegne og sende søknad til Tromsø kommune?

Siste evalueringer
Tilbygg til eksisterende bolig.

Vi er bare i planleggingsfasen og så langt er vi svært fornøyd. Vi valgte denne bedriften etter å ha innhentet referanser fra 2 andre som har kjøpt tjenester hos denne bedriften og som ga bedriften de beste anbefalinger.

Jan. 2022
I

Inger Marie om TROMS ELEMENTBYGG AS

Tromsø
Snekker søkes

Godt utført jobb, i vanskelige tider mht begrenset tilgang på trevarer hos byggevarehusene i byen!

Juli 2021
T

Terje om TOR EVERTH ASPVIK

Tromsø
Tegning av halvetasje som tilbygg (ca 25 m2).

Positivt overrasket over hvor raskt tegningene ble fremlagt, og kvaliteten på tegningene er upåklagelig. HG har øye for detaljer og implementerer småendringer på strak arm, uten tillegg i pris. Anbefales!

April 2021
T

Trond Håkon om HG Trade AS

Tromsdalen
Tilbygg 25kvm over 2 etasjer med bad, gang, soverom og kontor

Dette er et firma med lang fartstid i bransjen, dyktige arbeidere og en imøtekommende og løsningsorientert holdning til oss som kunde. Vi benyttet Knutsens agenturer til oppføring av tilbygg over 2 etasjer på totalt 26 kvm (innvendig+utvendig). Vi er meget godt fornøyde med sluttresultatet på bygget utvendig. Innvendig var vi ikke helt fornøyd med siste finish som etter vår mening ikke stod helt til forventningene, men dette ble vi enige om på en ryddig måte. Flere sier at det ble dyrere enn tilbud. Ja, legg på 15% av tilbudet, så blir det reelt. Vi anbefaler Knutsens. Til tømrerarbeid er de suverene, og vi kommer til å bruke de igjen neste gang vi skal foreta oss noen byggeprosjekter.

Mars 2021
G

Geir om KNUTSENS AGENTUR

Tromsø
Tilbygg til hytte

Bra folk og lett å kommunisere med! Spurte bra spørsmål underveis. Kvalitet virker bra fra det vi kan dømme nå. Kan ikke si noe om hvordan det bli over tid. Kan anbefales.

Des. 2020
I

Isabell om EIDE BOLIGSERVICE AS

Kvaløya