Trenger du hjelp av en maler i Ål?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Ål konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av en maler i Ål?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Ål konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Maler-jobber i Ål

Pusse/beise garasjeporter og dør

3570ÅL

Hei! Ønsker tilbud på følgende: 2 garasjeporter og garasjedør i tre, trenger å pusses opp. Har dere mulighet til å komme på gratis befaring i juli/aug ? Kostnadsoverslag Mvh Janne

Beise halvpart av hyttetak (skråtak)

3570ÅL

Halvparten av hyttetaket ble beiset i fjor, men på grunn av kneoperatsjon må oppdraget med på bewise den andre halvparten settes bort. Det er snakk om en mindre hytte på 60m2 i Grønli-feltet i Ål i Hallingdal. Taket skal beises med Tjæralin tjærebeis.

Male hus utvendig

3570ÅL

Eldre trehus må skrapes og males. Det er gamle vinduer som også skal skrapes/males, og her er det mulig det må justeres med noe vinduskitt før maling, da denne nok er ganske tørr og kan falle ut når det skrapes. Huset har en grunnflate på ca 70 kvm, det er to etasjer med skrånende tak. Det er mulig å komme til med lift rundt hele huset.

Male innvending i hytte i Ål (Torpo)

3579TORPO

Male 4 soverom, gang og stue. Inkludert tak.

Grunne og beise et nytt anneks

3570ÅL

Ønsker å benytte meg av muligheten her til å høre om noen kan være behjelpelig å grunne og beise et flott anneks som også har to vinduer , 20 kvm. Må være flinke malere. Grunning og beis er kjøpt inn. Dere må ha en stige for å komme opp til mønet på annekset.

Male hytte

3570ÅL

Vegger, vindskier, vinduer og dører Tømmervegger og vindskier skal være mørk brun/sort. Vinduene skal males hvit. Det er 9 doble vinduer og 4 single vinduer med sprosser. I tillegg er det 4 enkle vinduer uten sprosser, en dobbel terrasse dør med sprosser. Utgangsdør skal også males. Vinduene har løs maling og må skrapes. En del av rutene trenger kitt rundt glassene.

Siste evalueringer
Maling av låvetak

Arbeidet ble ikke gjort helt ihht kontrakt. Taket ble ikke grunnet før maling. Ellers flittige arbeidere.

Sep. 2021
S

Sander J. om VALDRES MALERSERVICE

Torpo
Beise hytte på fjellet innvendig ca 100 kvm

Vi engasjerte HVT til å beise vår hytte innvendig (tak og vegger). Godt utført arbeide, god kommunikasjon og arbeidet utført i hht avtalt tid.

Aug. 2017
C

Christin om HALLINGDAL VEDLIKEHOLDS TJENESTE TOMASZ MARIAN WALCZAK

Oslo
Maling av 3 paneltak.

Jeg er svært fornøyd med jobben Hol Byggservice har gjort. Grunnarbeid og finish slik jeg ønsket. Jeg har hatt god kommunikasjon blitt informert hele veien. Det har vært viktig fordi jeg bor langt unna og har ikke vært involvert. Jobben ble påbegynt og avsluttet til avtalt tid, Takene fikk til og med et strøk mer enn avtalt uten at det påvirket prisen. Avtalen vi laget i forkant var grundig og basert på samtaler der vi diskuterte på detaljnivå.

Aug. 2016
T

Tone om Hol Byggservice

Porsgrunn