Trenger du hjelp av en maler i Aukra?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Aukra konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av en maler i Aukra?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Aukra konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Maler-jobber i Aukra

Maling av ytterkledning

6409MOLDE

Maling av ytterkleding i sameiet Hollingsbukta B6, alle vegger, 1 strøk. Alternativt også vask i forkant. Ønskes utført innen August.

Maling av hus

6409MOLDE

Hei, Ønsker og få malt et hus (utvendig) det holder med et strøk, vinduer og vegger er i samme farge (hvitt bombull) Er 2 høy vegger som må bruke stige eller er alt annen stå høyde. Legger ved bilder av huset.

Mindre malingsarbeid

6409MOLDE

Har behov for mindre malings arbeid med maling bolig på Vigra.

Sparkling og Maling

6480AUKRA

Driver og pusser opp et hus fra 2011. Holder på med kjøkken og stue nå, og skal gipse vegger og tak. Plater tak og vegger selv, men ønsker og sette bort sparkling og malingsjobben. Disse rommene er på ca 55m2 (Åpen løsning). Det blir std gipsplater på vegger og tak, samt listefritt rundt vinduer/balkongdør og tak. Totalt 8 vinduer i rommet. Søker derfor firma/person til jobben. Det er ca 72m2 vegger og ca 55m2 tak. Antall meter listefritt mellom vegg og tak er ca 38m. Listefritt vindu/balkongdør ca 46m. Ønsker pristilbud (fastpris) og ca tidsberegning på jobben. Referanser på utførte jobber av denne art, ønskes. Kun seriøse henvendelser!

Sparkling og maling

6480AUKRA

Driver og pusser opp et hus fra 2011. Holder på med kjøkken og stue nå, og skal gipse vegger og tak. Plater tak og vegger selv, men ønsker og sette bort sparkling og malingsjobben. Disse rommene er på ca 55m2 (Åpen løsning). Det blir std gipsplater på vegger og tak, samt listefritt rundt vinduer/balkongdør og tak. Totalt 8 vinduer i rommet. Søker derfor firma/person til jobben. Det er ca 72m2 vegger og ca 55m2 tak. Antall meter listefritt mellom vegg og tak er ca 38m. Listefritt vindu/balkongdør ca 46m. Ønsker pristilbud (fastpris) og ca tidsberegning på jobben. Referanser på utførte jobber av denne art, ønskes. Har ikke platet enda, og reiser på havet på jobb i slutten av Januar. Så jobben er litt frem i tid. Regner med jeg blir ferdig iløpet av Mars måned Kun seriøse henvendelser! Jobben er på Gossen, 6480 Aukra.

Gulvbelegg på et vaskerom

6409MOLDE

Enebolig under oppbygging der vi ønsker gulvbelegg på vaskerom/grovinngang. Størrelse er 3,3m x 3,4m med to dører tilknyttet rommet.

Siste evalueringer
Pussig av murer

Godt fornøyd med jobben som vart gjort. Effektiv og grundige.

Aug. 2019
K

Kari om BYGG2 AS

Molde
Renovere kjøkken - nytt kjøkken fra Epoq. Flatpakket.

Kempa gjorde en utmerket jobb med renovering av vårt kjøkken. De stod for gipsing, belistning, sparkling/maling, skifting av skyvedører og diverse andre arbeider. De jobbet svært systematisk og hadde hele veien en ryddig arbeidsplass med struktur og orden. Det satte jeg stor pris på! Kvaliteten på arbeidet var ypperlig, og jeg kan trygt anbefale andre å benytte Kempa.

Juli 2016
A

Anders om KEMPA BYGG

Molde
Sparkling, pussing og eventuelt maling

Meget godt arbeid utført. Det er gjort Sparkling, pussing og høytrykk spraymaling av hovedetasje og loft, på et nytt hus. De har holdt avtale, jobber raskt og effektivt.

Des. 2014
T

Trond om KEMPA BYGG

Molde
Male tak og evt vegger på stue

De gjorde en veldig bra jobb. Hyggelige og flinke malere:) Er godt fornøyd. Har hyret de for et nytt oppdrag:)

Nov. 2014
U

UNKNOWN om Anatolia Bygg

Molde