Trenger du hjelp av en maler på Ås?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere på Ås konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av en maler på Ås?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere på Ås konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Maler-jobber på Ås

Oppussing av leilighet i Ås: gulv, vegger og tak.

1433ÅS

Ønsker oppussing fra 15. september og utover. Leiligheten er på 84 kvm og ligger i 2. etasje i en firemannsbolig fra 1951. Det er laget et tilbygg på begynnelsen av 80-tallet. Dette er det jeg ønsker hjelp med: Gulv: Fjerne parkett og laminat, slipe tregulv som ligger under og behandle med voks eller lakk. Dette gjelder for hele leiligheten (84 kvm). Gulvet i den nyeste delen av leiligheten (tilbygg) er skjevt. Hvis tregulvet under parketten også viser seg å være skjevt, vil det være aktuelt å legge rettemasse og deretter nytt gulv over den. Eventuelt løfte/flytte dører i denne delen av leiligheten. Tilbygget utgjør anslagsvis 30 kvm og består av stue og to soverom. Tak: Legge gipsplater over trepanel i tak og male. Gjelder alle rom bortsett fra ett soverom, gang og bad. Inkluderer høyt skråtak i tilbygget på ca. 30 kvm. Vegger: Legge gipsplater over trepanel på vegger og male. Gjelder alle rom bortsett fra bad. Demontere/fjerne hemser på to soverom. Peisovn: Behandle fliser bak peisovn med sement. Kjøkken: Fjerne nåværende kjøkkenbenk/kjøkkenøy. Det vil bli montert nytt IKEA-kjøkken inkl. kjøkkenøy (har forstått det som at IKEA tilbyr monteringen). Reparere et kjøkkenskap. Veranda: Male overbygg ("taket" over verandaen. Kun innvendig, altså inn mot verandaen).

Sparkling

1407VINTERBRO

Søker etter dyktig håndtverker som er dyktig på sparkling. Må være dyktig.

Malejobb i nybygd rekkehus

1435ÅS

Maling vegger og tak i entre, bad, kjøkken/stue og 4 soverom. Total p-rom bolig er 122kvm.

Repapering and painting one room

1407VINTERBRO

My daughter has pulled off the wallpaper from when she has stuck posters up,I need the room repapered and painted.a quick delivery would be great as I don’t have long to move out of the house the size of the room is approx 3x3metres

Male kjøkken

1407VINTERBRO

Male fronter på kjøkken, fra hvitt til grønt.

Male gelender på fritidsbolig

1407VINTERBRO

hei det er et gelender på ca 40-45 m som trengs å males. Skal males i hvit

Siste evalueringer
Maling av murvegg.

Presis, nøyaktig og pålitelig. Anbefales på det sterkeste. Mvh Andre Mysen

Sep. 2023
A

Andre om FILIP WIJATKOWSKI

Oppegård
Sparkle og skifte vindu i et rom.

Etter endt arbeid oppdaget jeg at utforingen i vinduet var 3 - 4mm for bredt i forhold til veggene slik at listene ikke la seg vannrett til veggen. Istedenfor å legge listene på med en gang kunne utforingen vært høvlet ned når feil mål av utforingen først hadde skjedd. Akkurat dette ble jeg ikke informert om før jeg selv undersøkte nærmere etter arbeidet var utført. Jeg informerte om feilen på mail og på sms men har hittil ikke fått svar. Jeg har derfor måttet hyre en tømrer for å rette opp feilen. Ellers var øvrige utførte gjøremål bra.

Aug. 2023
L

Liv om Alto Byggservice AS

Ås
Male vegger på soverom

Kommunikasjonen var utmerket og maler jobbet raskt og effektivt. Godt resultat!

Juli 2023
A

Audhild om Viken Maler & Håndverk AS

Ås
Pusse og male murgulv på terasse

Bra

Juni 2023
M

Marit Orlaug om Schipor Iosif-cornel

Ås
Male hus og garasje

Effektivt, etter avtale, ift avtalt pris.

Juni 2023
J

Julia om MULTI SERVICE PETTERSEN

Vinterbro
Utvendig maling av 1/2-part av 2-mannsbolig. Noe snekkerarbeid.

Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen, ryddig tilbud og kontrakt, arbeidet ble påbegynt som avtalt og sluttført uten opphold. God kommunikasjon underveis, ryddig og proft utført arbeid. Anbefales!

Mai 2023
T

Toril om GL BYGGSERVICE GAZMEND LUTA

Ås
Male et rom på Max. 10-12 kvm.

Veldig bra utført jobb. Kundevennlige

April 2023
R

Rahul om Ganescu Maling og Service

Ås
Maling av stue

Tomas og gjengen var hyggelige og enkle å kommunisere med. Gode råd underveis. Opplevde prosessen som ryddig. Noen forsinkelser fra deres side, men til gjengjeld tok de seg ekstra tid til å sørge for et godt sluttresultat.

Mars 2023
T

Therese om Alto Byggservice AS

Ås
Male husvegg (utendørs)

Arbeidet godt utført, til riktig tid og til avtalt pris.

Jan. 2023
M

Mikkel om A.B. Abazi

Ås
oppussing

Jobben er utført på en bra, og profesjonell måte. Faglig dyktig, ansvarlig, fleksibel, jobber etter norsk stander og er veldig bra med både kommunikasjon/tilgjengelighet og rådgiving. Jeg fikk veldig gode råd og tips undervis og han var åpnet imot alle justeringer. Jeg er fornøyd med at han prioriterer alltid kunden, og kvalitet på arbeidet. Jeg anbefaler Proff Snekker på det sterkeste for både små, og store jobber. Fortjener ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Okt. 2022
w

waad om PROFF SNEKKER ZUBKOV

Tomasjord
Vask og maling fasader og garasjer

Arbeidet besto i å vaske og male et sameie bestående av totalt 16 enheter fordelt på rekkehus, tomanns- og firemannsboliger + garasjer i rekker. En stor og utfordrende jobb med bruk av stillaser og lifter for tilkomst, mye rigging med mange kriker og kroker. Romerike Maler utførte arbeidene til avtalt tid og kost, med god kommunikasjon underveis. Alle de ansatte er kjempehyggelige, arbeidsomme og ryddige. De legger stor vekt på kvalitet og finish i arbeidet hvor det maskeres grundig og takrenne-nedløp tas ned før malearbeider påbegynnes. Kan varmt anbefale Romerike Maler AS. Hele prosjektet gikk over all forventning helt fra befaring til ferdigstillelse. /Styreleder Orretunet Boligsameie

Sep. 2022
F

Fredrik om ROMERIKE MALER AS

Vinterbro
Male 2 vegger, huset er vasket & skrapt

Malte mitt hus, jeg er godt fornøyd med jobben! Kan anbefales👍

Juni 2022
R

Rune om ALSSAYR HÅNDTVERKSTJENESTER

Vinterbro