Trenger du hjelp av en maler i Sarpsborg?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Sarpsborg konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av en maler i Sarpsborg?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Sarpsborg konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Maler-jobber i Sarpsborg

Maling av hus utvendig 1+1/2etag

1738BORGENHAUGEN

Maling utvendig på ferdig vasket hus

Bunnsmøring av plastbåt

1747SKJEBERG

Min forespørsel blir veldig likt maling av tak med rulle, men i veldig lav høyde. Oppdragsbeskrivelse: Bunnsmøring av 53 fot båtskrog (ca. 14m lengde og 4m bredde i vannlinje. Man bruker fin liten rulle. Jeg skaffer bunnstoff, men greit om dere leverer utstyr/verktøy. Båten blir løftet på land 27. juni, og oppdraget blir tilgjengelig i perioden 28.6 - 3.7. Det legges opp til asfalt underlag, og lav høyde (muligens ligge på rygg). I helgen 29.6. og 30.6. skal det poleres skrogside, så mulig det kan bli litt travelt.

Sparkling og maling av gipsplater

1734HAFSLUNDSØY

Sparkling, pussing og maling av gipsplater (tak + vegger) i yttergang (1 etg), soverom (1 etg), trappeoppgang mellom 1 og 2 etasje, samt vegger (ikke tak) i stue 2 etg. Ca. 20kvm tak Ca. 100 kvm vegg

Sparkle og male 43 kvm

1712GRÅLUM

Sparkle og male 2stk soverom på 15kvm, gang 3kvm og stue 25kvm. Stuen er lagt med 4 sparkelskjøter i taket, mens soverom med hele lengder for å oppnå færrest mulig sparkelskjøter. Jeg skal liste i tak og derav ikke listefritt. Jeg har kjøpt inn til maling og sparkel fra Jotun. Håper på oppstart så tidlig som mulig.

Maler jobber

1710SARPSBORG

Maler jobber utføres utvendig

Sparkling og maling

1734HAFSLUNDSØY

Hei. Jeg ønsker hjelp til å sparkle og male åpen kjøkken og stue løsning, og soveromsgang. Ønsker noen som kan sette i gang iløpet av kort tid ☺️

Siste evalueringer
Male enebolig i Sarpsborg.

DIN MALER AS gjorde en svært god jobb med å male huset mitt, som er en eldre villa. De var profesjonelle, pålitelige og effektive og det var god kommunikasjon underveis. De gjorde også en del snekkerarbeid, og fant gode og kostnadseffektive løsninger som utgjør stor forbedring av huset. Jeg er veldig fornøyd og føler jeg har fått et helt nytt og fint hus. Et seriøst firma som jeg på det varmeste anbefaler.

Aug. 2023
I

Irene om DIN MALER AS

Sarpsborg
Oppussing

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med jobben som er utført, både med tanke på kvaliteten på arbeidet og profesjonaliteten som utvises gjennom hele prosessen. Dette oppleves som et pålitelig firma, som imøtekommer kunden og deres behov. Anbefales på det sterkeste!

Aug. 2023
F

Frida Haug om MT-Sanering AS

Sarpsborg
sparkling og maling

Vi var heldige og fikk malermester i gang nesten umiddelbart. Han møtte opp til tiden, var effektiv (uten at det gikk utover kvaliteten), hadde god kommunikasjon med oss og ikke minst var meget hyggelig. Vi er meget fornøyd med sluttresultatet. Kan anbefales på det sterkeste!

Aug. 2023
H

Helge om KAIS MALERSERVICE KAI O JOHANNESEN

Hafslundsøy
Male og husvask

Dette ble en stor jobb, startet vår 2022 og ble ferdigstilt juli 2023. Absolutt pålitelige og gjorde en flott jobb, anbefales å bruke Din maler

Juli 2023
H

Håvard om DIN MALER AS

Sarpsborg
Male tak

God kommunikasjon fra første dag, gjorde avtaler om pris, oppstart og gjennomføring. Ingen problemer, alt ble gjort som avtalt. God kommunikasjon og enkel å samarbeide med. Anbefales på det sterkeste.

Juli 2023
G

Geir-Arne om PER TENGVERTS MALERFIRMA

Sarpsborg
Bytte av råtne bord, vindskier og maling av byttede bord

Dette gikk over all forventning. Meget godt utført arbeid til avtalt tid. God og lett kommunikasjon underveis, med en bedrift som er svært fleksibel mtp. "nye ideer" fra bestiller. Dette gjorde at vi bestilte ytterligere en tjeneste, takvask. Også utført raskt, godt og effektivt. Jeg vet jeg kommer til å benytte EIVE til kommende oppdrag også.

Juli 2023
T

Trond om EIVE AS

Sarpsborg
Maling av hus med terrasse og garasje

Meget raskt, profesjonelt og ryddig gjennomført maleroppdrag av hus og garasje til avtalt pris! Resultatet ble meget bra og Dariusz Czysz kan trygt anbefales!

Juni 2023
H

Helge om ALT INNEN HÅNDVERK Dariusz Czysz

Sarpsborg
Vask, impregnering og maling tak

Meget samvittighetsfull og hyggelig kar

Juni 2023
T

Tor Odd om Halvorsen Corrotech

Borgenhaugen
Oppussing av soverom og gang

Veldig hyggelig og imøtekommende. Utførte arbeid effektivt. Enkel kommunikasjon underveis og var positiv ved endringer/behjelpelig med løsninger.

Juni 2023
E

Emilie om Am-bygg AS

Skjeberg
Takfornying male

Anbefales på det sterkeste. Kommer til avtalt tid, nøye og jobber effektiv. Resultatet ble kjempe fint. Taket ser helt nytt ut.

Juni 2023
A

Ann Christin om VIKEN TAK & VEDLIKEHOLD AS

Borgenhaugen
Male/rehabilitere murfasade

Rehabiliterte mur fasade, raskt utført og fint arbeid. Dekket til bakken og nærliggende ting for å unngå søl.

Juni 2023
S

Stig om RG Tjenester Goscik

Torp
Vask og maling av hus

Fikk vasket tak og vasket og malt vegger på både garasje og hus sommeren 2022. Meget fornøyd med utført arbeid og kan trygt anbefale.

April 2023
P

Peter om DRAGHICIU RENHOLD OG VAKTMESTER

Skjeberg