Trenger du hjelp av en maler i Volda?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Volda konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av en maler i Volda?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Volda konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Maler-jobber i Volda

Male hus

6102VOLDA

Maling av eldre hus i Volda sentrum. To etasjer. Ny, grunna kledning.

Vask og maling av bolig hus i Hornindal.

6763HORNINDAL

Pris på vask og maling av hus i Hornindal

Utvendig kledning og maling

6102VOLDA

Ynskjer kontakt med firma for utvendig vedlikehald av to firemannsbustader i Volda. Vask og maling av treveggar, samt utskifting av enkelte rotne bord. Bygningane er oppført som terrassehus i 4 etasjer, og det trengst mykje stillas for tilkomst til øvre del. Ta kontakt for synfaring.

Utvendig husmåling

6102VOLDA

Vi har eit hus med to etasjar mot syd og aust og ein etasje mot nord. I tilegg har vi ei garasje. Vi har måla eit strøk for to år sidan, men treng eit til to strøk til. Ønsker eit godt tilbod.

Maling av hustak, utvending

6105VOLDA

Hus med grunnflate på ca 84m2 + garasje ca 20m2. Maling av utvending tak med Hjørungavågstein (støpt stein). Huset bygd i 1966.

Maling av firemannsbolig

6100VOLDA

Maling av firemannsbolig pluss carport. Oppsatt 2014, ikkje malt sidan. Boligen har to utvendige trappegangar på kortsidene, og fire nedovervendte terassar/plattingar, men desse er planlagt vedlikehaldt privat. Vil gjerne ha det mala i løpet av sommaren 2024, men dette kan diskuterast. Ikkje nøl med å ga kontakt for meir informasjon eller ønske om synfaring.

Siste evalueringer
Pussing av 13.5 m2 mur innvendig i garasje.

Veldig fornøyd med utført arbeid. jobben ble unnagjort på noen få dager og det var ryddig og fint når arbeidet var ferdig. Prisen på arbeidet av i trå med avtale, noe ekstra ble det på grunn av mer av materiel for å rette opp muren. Godt utført arbeid og FRG er å anbefale.

Sep. 2018
J

Jarle om FRG Bygg Volda AS

Volda
Sparkling gipsplater

Arbeid utført som avtalt, til avtalt pris. God kvalitet på arbeidet.

Juni 2018
A

Anita om FRG Bygg Volda AS

Volda
Utvendig maling av firemannsbolig på ca. 160 m2 grunnflate

Roger Koppen Allsidige Tjenester har gjort en virkelig flott jobb. De har vært raske, grundige og fagmessig dyktige. Vi har hatt en god dialog og en god og konkret kontrakt der alt har vært veldig ryddig og greit. De har holdt alt utstyr og vi har sluppet å tenke på noe. Prismessig er de meget konkurransedyktige og vi er topp fornøyd. Utover maling har de gjort noen småjobber med like godt resultat. De kan sterkt anbefales - topp 10 av 10

Juni 2017
H

Heidi om ROGER KOPPEN ALLSIDIGE TJENESTER

Volda
Tapetsering gang

A&K maling gjorde en god jobb med å tapetsere og male gangen min. Han kom til avtalt tid, var hyggelig og serviceinnstilt, og resultatet ble bra.

Des. 2016
K

Karen om A&K MALING KRZYSZTOF KOTYLA

Volda
Sparkling av vegg plater

Rettet opp skeiv vegg og platet på nytt og sparklet over denne pluss dei sparklet div skjøter i plater i stue og satte inn nye vinduskarmer på stue og kjøkken. Møtte opp til avtalt tid og jobba veldig effektivt, veldig fornøyd med jobben og kjem til å bruke dei på flere jobber seinere

Nov. 2016
T

Trond om Gedro Byggarbeid AS

Volda
Maling av kjøkkeninnredning

De var raskt på plass for et overblikk på jobben, og fikk vi fikk kjapt tilbakemelding med tilbud. Rask oppstart, litt lengre tid å bli ferdig, men kjøkkenet ble fint.

Feb. 2016
S

Sandra Lappegard om TAK & BYGG TEAM

Oslo
Male stue

Meget godt fornøgd med malejobben som er gjort, flott resultat på eit noko dårlig utgangspunkt (gammel tapet med eindel skader). Proffesjonelt utført til avtalt tid og pris, med den malinga vi sjølv ville ha. Anbefales absolutt!

Juli 2015
A

Ann Christin om KPK Tysk Malermester Anno 1996 Peter Muldsvor

Volda
Nytt bad+ soverom

Gjorde en god jobb,hurtig og effektive.littt språk problem,men gjekk rimelig greit.Einaste minuse eg vil trekke fram er at dei rotet litt under arbeidet,men rydda greit opp etter seg til slutt:-)

Mars 2015
j

jon andre om Gedro Byggarbeid AS

Volda