Maler i Ringsaker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Maler i Ringsaker

DB Snekker og Maler AS

Vi utfører alt innen bygg. Hus rehabilitering inne og ute. Maling jobb ute og inne. Tilbygg, terrasser, små bygg, garasje. - Innvendig maling til fast pris eller per time. Jeg har mange års erfaring innenfor maling og bygg! Gratis befaring med pristilbud.

Nov. 2023

Oppussing av rom

"Anbefales på det sterkeste! Kjempefornøyd med arbeidet som er utført! Totalrenovering av et stort rom som nå er blitt to. Fikk mange tips til hvordan prosjektet kunne løses mer effektivt og kostnadsbesparende. Han har et godt øye for kvalitet..."Se mer
A
Aleksander
Oslo
DB Snekker og Maler AS

A. MEHLHORN VEGGDESIGN OG BYGGSERVICE

Sammen har vi 15 år erfaring med å jobbe i byggebransje i Norge. Vi er et Byggeteam med stor kompetanse på forskjellige arbeidsområder. Dette omfatter flisleging, puss og murarbeid inne og ute, malerarbeid, belegningsstein. Byggeteamet vårt består av fagarbeidere og bringer nøyaktighet, pålitelighet, oppmerksomhet på detaljer og ønsket om å skape verdier med fokus på kundens ønsker. Referanser fra tidligere kunder finner du på Facebook " AM Veggdesign & MP Byggservice".

Okt. 2023

sparkling og maling av gipsvegger

"Sparkling og maling av nybygg - enebolig. 100 kvm gulvareal. listfri vinduer og tak. 5m høyt himling i stue. Veldig fornøyd med kvalitet og profesjonalitet i gjennomføring. Anbefales"
R
Rando
Gaupen
A. MEHLHORN VEGGDESIGN OG BYGGSERVICE

Tolvstad Flis Og Mur.

5.0 (3)

Mer enn 30 års erfaring i bransjen.. Selvstendig fra 2001. Driver mest med våtrom men også det meste annet innen mureryrket så som mur og puss,ovner,trapper,flislegging.

Juni 2023

Ønsker hjelp med pussing av mur og sette inn ovn.

"Bra arbeid"
M
Malin
Brumunddal
Tolvstad Flis Og Mur.

Solvang Bygg Å AC

Fagbrev og 20år`s erfaring som snekker. Utfører arbeid innen Bygg: -Nybygg -Tilbygg -Rehabilitering -Montering av dører, vinduer, skyvedører mm. -Gratis befaring Ny varmepumpe? Velkommen innom vår butikk i Moelv. F-gass sertifisert montør. Utfører alt innen AC/Varmepumpe tjenester. -Salg av varmepumper -Montering -Feilsøking -Service -Rep/Gasspåfylling. Ta kontakt ved spørsmål, eller for og avtale en uforpliktende befaring:-)

Okt. 2023

Oppussing av nedre etasje

"Veldig fornøyd med arbeidet"
I
Indira
Gaupen
Solvang Bygg Å AC

RADECCO KLESINSKI

Reparasjonstjenester/Rengjøringstjenester/Malerarbeider: rengjøring av private boliger, kontor lokaler og alle type næringslokaler, med moderne løsninger som UV-lys og ozon.Malerarbeider samt på rehabilitering av fasader.Konkurransedyktige priser. Reparasjonstjenester: mindre renovering av private boliger.

Sep. 2023

Male rekkverk på terrasse

"Veldig bra gjennomført jobb til avtalt pris. Bra kommunikasjon underveis."
T
Trond
Brumunddal
RADECCO KLESINSKI

MALERSVENN LARS MIJDAM

Jeg er fagutdannet maler, med 15 års erfaring og god kompetanse i faget. Jeg gjør det meste av arbeid, større og mindre prosjekter, både innendørs og utendørs. Jeg kan også ta på meg renholdsoppdrag som fasadevask, husvask ol. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Aug. 2023

Beising av garasje

"Arbeidet viser profesjonell kvalitet, og vi er svært fornøyd med det som er gjennomført. Sommerens regnvær resulterte i at det tok tid å få fullført, men så er det heller ingen som kan planlegge eller bestemme type vær."
T
Tove
Moelv

AICHA MALER SERVICE

Aicha malerserviceVi kan sette farge på livet ditt!Kjære alle dere som trenger malehjelp !Vi er et malerfirma som ønsker å gi de beste resultatene på jobben dere skal ha utført.Vi har lang erfaring og kan vise til gode referanser .Vårt høyeste ønsker er å gjøre kundene/dere fornøyde, og vi kan garantere god kvalitet på jobben som utføres.Vi kan tilby alle typer tjenester innen for maling, interiør, møbler, dører og vinduer.Vi kan også tilby malejobben utendørs.Ta gjerne kontakt med Samer på tele...

Se mer
Aug. 2023

Legging av gulvbelegg, noe innvendig maling, samt fornying av gelender på liten terrasse

"Vi avtalte kun at malerdelen av jobben skulle gjøres, ikke gulvlegging, fordi hele jobben ble priset for høyt for meg. Malerdelen ble gjort til forhåndsavtalt pris, og arbeidet ble gjort i løpet av få, og korte dager. I ettertid syns jeg at pristilbu..."Se mer
I
Inger Marie
Stavanger
AICHA MALER SERVICE

Aker Bygg Og Fasade AS

Hei! Bedrift med over 10 års erfaring med snekkering og renhold! Vi kan helpe deg med alt fra snekkering, terassebygging, restaurering, vedlikehold, maling, vasking av tak, bygg og mye mer. Vi kan utføre alt i renhold, flyttevask, kontorvask, vinduvask, byggvask, gulvslipping, gulvboning, lakering og olje parket og mye mer. Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål eller trenger hjelp. Med vennlig hilsen. Aker Bygg og Fasade AS Telefon: 412 51 543/ 468 49 059 Renhold: 944 76 135

Juni 2023

Maling av til sammen 3. bygninger

"Aker Bygg leverte et veldig godt resultat. Malingen ble gjort nøye og uten søl. I tillegg hadde de kompetanse på tak og takrenner, slik at jeg samtidig fikk utbedret problemer jeg har hatt med disse, til en god pris! De har vært effektive i arbeid..."Se mer
A
Anders
Trondheim
Aker Bygg Og Fasade AS

INNLANDET BYGGESERVICE AS

Byggetjenester : *Snekring *Oppussing/Rehabilitering *Malertjenster *Fasadearbeid *Legging av gulv, parkett *Tak service *Tilbygg og nybygg hytte, hus, uthus, garasjen, terrasse, gjerde *Hytte service Lang, stor erfaring, mange fornyøyde kunder. Oppdrager utføres innen en periode på raske, profesjonelle og rimelige priser. Gratis Befaring!

Juni 2023

Vask og maling av hus

"Jeg er veldig godt fornøyd med jobben Jan utførte på huset mitt. Han er dyktig, nøyaktig, ryddig og strukturert både i forhold til selve arbeidet, og i forhold til anbud/fakturering og tidsbruk. Svært enkel å kommunisere med. Blid, positiv og løsnin..."Se mer
M
Marit
Brøttum
INNLANDET BYGGESERVICE AS

Brumunddal Bilpleie Og Byggeservice AS

Juni 2023

Fullføre maling av hus

"Flinke og effektive."
L
Lene
Brumunddal

Husmaling Og Hytte Service RACKUS

Husmaling og Hytteservice tar på seg alt mulig innenfor malejobber;? - Maling - Sparkling - Parkett - Fliser Vi garanterer høy kvalitet og et resultat du blir godt fornøyd med. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Mai 2023

Beising av vindskier og gavlvegg.

"Jeg er svært godt fornøyd med jobben som ble gjort. Raskt og effektivt arbeid, god kommunikasjon og jobben ble gjort nøyaktig som avtalt. Kan absolutt anbefales!"
T
Thorbjørn
Elverum
Husmaling Og Hytte Service RACKUS
Siste registrerte jobber

Sparkle, pusse og male tak

2390MOELV

63 kvm gipstak skal sparkles, pusses og males. Jeg ønsker pris på dette. Kan gjerne kjøpe maling, sparkel og papirstripe.

Montering av vedovn og pussing av mur

2612SJUSJØEN

Vi ønsker: 1. montering av vedovn 2. Flytting av pelletsovn ca 5 meter til tilstøtende rom. > 2. Muren pusset grå. > 3. Mørk grå/svart plate under ovn Hvis dere selger vedovn ønskes tilbud på dette i prisleiet 15-25 000,-. Selger dere ikke vedovn trenger vi hjelp til frakt av ovnen (fra Hamar-området). Del opp tilbudet slik at vi ser materialkostnaden og arbeidskostnaden på hvert enkelt punkt. Her er mål. MUR: ca 5,6 kvm > Høyde 2 m 31 cm > Bredde 1 m 15 cm > Dybde 47 cm > Bredde liten del/kant 23 cm > Dybde liten del/kant 23 cm GULV:plate evnt.fliser > Dybde 90, Bredde 1 m 21 cm Ta kontakt så sender jeg over bilder. Når kan dere evnt. gjøre dette?

Fuging av bad og kjøkken

2320FURNES

Det skal fuges opp en kjøkkenbenk Også er det fuging av dusjhjørne Det må fjernes gammel fug og rengjøres før ny blir lagt på

Oppussing av leilighet og trappeoppgang

2390MOELV

Oppussing av kjøkken, bad og stue samt trappeoppgang til 3. etg. Kjøkken: Male skuffe- og skapfronter, bytte håndtak. Stue: Panellakk på vegger, fjerne vegg-til vegg teppe. Eventuelt slipe gulv. Bad: Montere baderomsinnredning mm. Leiligheten er totalt ca 80 kvadratmeter. Trappeoppgang: Sparkle og male vegger. Må besiktiges, men legger ved noen bilder.

Legge våtromsvinyl på vaskerom

2355GAUPEN

Vaskerom på 3,7 kvm trenger ny våtromsvinyl på gulvet. Ligger vinyl der fra før. Toalett er tatt ut midlertidig og vasken er lett å ta ut. Dette gjør vi på forhånd.

Legging av teppegulv på seks soverom

2320FURNES

Vi er i sluttfasen av husbygging og vi trenger hjelp til å legge teppegulv på våre soverom. Fire av seks rom er rektangulære og rommene er fra 8 til 12 kvm. Teppe av høy kvalitet. Jobben ønskes gjort snarest.