Trenger du hjelp av en maler i Moss?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Moss konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av en maler i Moss?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Moss konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Maler-jobber i Moss

Maling

1518MOSS

Oppussing av leilighet i Moss

Male hus

1515MOSS

Vi ønsker tilbud på å få huset malt. Huset er i to fulle etasjer. Vi ønsker at det skrapes der dette er nødvendig, for best vedlikehold

Maler og sparkle hullene til dør, skap og veggene

1523MOSS

Hei. Vi ønsker hjelp til å: - skifte ut og kaste en stuedør (Swedoor stable). - sparkle og male over et hakk til et skap, samt noe hull og misfarging på noen av veggene til leiligheten. - Silikon til toalett på baderom. NB! Vennligst gir oss et tilbud på hvor mye det vil koste å få jobben utført.

Sparkling, pussing og maling av nye gipstak. Ca 45 m2 (2 rom).

1518MOSS

Har lagt nye gipstak i spisestue og gang. Ønsker bistand til sparkling, pussing og maling. Pris per m2 ønskes

Oppussing

1598MOSS

Soverom 7 m2. Male taket, vegger og legge laminatgulv , skifte dør.

Maling av murvegg

1530MOSS

Vi ønsker å få vasket, skapt og malt murveggene på bygget vårt. Det skal settes opp stillas i forbindelse med takarbeid som skal gjøres på samme tid. Firmaet som skal utføre malejobben må ha brukerkurs i stillas. Stillaset blir stående fra uke 25-32 om må derfor utføres i denne perioden. Veggen skal males hvit og veggen er svært værutsatt.

Siste evalueringer
Helsparkling av vegger

Jeg kunne i grunn krysset av for flere alternativer. Arbeidet er gjort til vår fulle tilfredsstillelse. De har møtt til avtalt tid og fått jobben gjort i god tid innen avtalt sluttførelse. Fakturaen er som avtalt. Kan anbefales.

Mars 2024
F

Frode om Maler1 Nomél

Moss
Helsparkling av murvegger

Ryddige og raske. Og gir deg bra tips til alt Ikke minst FLINKE Billig pris også👍

Mars 2024
A

Aage Kristoffer om MALL OG BYGG KVALITET PANTILICA ELVIS

Mysen
Slipe og lakke gulv

Bra

Mars 2024
D

Dagrun om Jåki Vaktmester Petkovic

Moss
Sparkle og male et tak

Vi kan anbefale Riaz Bygg & Anlegg på det sterkeste. Jobben som ble gjort var å sparkle og male tak, deler av taket ble også hel sparklet. jobben ble utført meget nøye, samt at forarbeidet med å dekke til skap/vegger og vinduer gjorde at det var minimalt med støv å tørke etter jobben var utført. Oppdraget ble utfør i god tid innenfor tidsrammen som ble gitt i forkant.

Feb. 2024
Ø

Øyvind om RIAZ BYGG & ANLEGG

Moss
Sparkle og male

I forbindelse med innhenting av anbud opplevde jeg firmaet som seriøst og profesjonelt. Underveis i arbeidet var det god kommunikasjon og en god plan for gjennomføring. Utførelsen av arbeidet var vi fornøyd med og små kosmetiske utbedringer etter sluttføring ble rettet opp i etter avtale. Alt i alt er vi meget godt fornøyd med firmaet før, underveis og etter arbeidet.

Jan. 2024
L

Lars Harald om TM Selvær maler & prosjektservice

Moss
Legging av laminatgulv og noe avretting

Andras er en veldig flink og hyggelig . Kommer alltod når han skal. Han er nøye og kan sitt håndverk. Han er til å stole på og som jeg vil gi mine varmeste anbefalinger. Jeg har allerede avtalt en ny jobb med ham.

Jan. 2024
H

Helen om Schmidt Bygningsentreprenør Enk.

Moss
Sparkle og male stue + kjøkken

Effektive mtp tidsbruk, bra resultat. En liten mangel som ble påpekt ble rettet kjapt.

Jan. 2024
D

Daniel om FLEXI BYGG OG VENTILASJON Karol Rac

Moss
Montasje av vinygulv på toalett

Er godt fornøyd med både kvalitet og pris på arbeidet til Ugis fra Hugo Bygg. Kan trygt anbefale han til andre.

Des. 2023
L

Lars om Hugo Bygg Ugis Lejins

Rygge
Montere og sparkle vegg og takplater

Veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet og kommunikasjon underveis. Kan anbefales.

Des. 2023
I

Ida om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Moss
Male vegger og tak

Fleksibel, løsningsorientert og bra utført jobb med god kommunikasjon underveis. Veldig fornøyd med løsningen at jeg kunne bidra selv og på det viset få ned kostnaden. Vennlig og hyggelig arbeider, kvalitet og profesjonalitet i alle ledd.

Nov. 2023
T

Toril om EIVE AS

Moss
Klargjøre vegger og tak før nytt kjøkken.

Guttene var pålitelige. Kom til avtalt tid. Bra kommunikasjon. Pent utført arbeid. Ryddet ordentlig opp etter seg. Prisen ble som avtalt. Kan anbefales på det varmeste.

Nov. 2023
G

Geir om Viken Maler & Håndverk AS

Moss
Maling av tak

Anbefales på det sterkeste. Pliktoppfyllende, lett å kommunisere med og ekstremt dyktig. Blir ingen andre malere hos meg

Nov. 2023
A

Anne om Tore Hagestande

Moss