Trenger du hjelp av en maler i Tønsberg?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Tønsberg konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av en maler i Tønsberg?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Tønsberg konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Maler-jobber i Tønsberg

Vask og maling - enebolig

3114TØNSBERG

Ønsker bistand til vask og maling av enebolig. Litt (ikke mye) skraping på vindskier. Se bilder for inntrykk av omfang. Ta gjerne en tur å se, ring på forhånd. Skal bruke husvask/kraftvask, sette inn med soppdreper. To strøk maling. Hvit. Pris skal inkludere alt av materialer og annet.

Utvendig maling av hus

3114TØNSBERG

Ønsker tilbud på utvendig maling av hus. Royal impregnert trekledning og StoVentec plater.

Beising av terrasse

3157BARKÅKER

Jobben består av: - Beising av terrasse (vestvendt). - Beising av trapp ved inngangsparti. Totalt ca. 118 kvm. Vi har kjøpt inn oljebasert terrassebeis. Du/dere kjøper pensler, maskeringstape, forbruksmateriell og ellers det som trengs for å få gjennomført jobben. Terrasse og trapp er rengjort med terrassevasker.

Pusse opp gang

3154TOLVSRØD

Male gang og pusse opp tre trapp. Enkel jobb.

Maling av låve

3174REVETAL

Låve på 35x12 meter. Nokså lite å skrape, men må vaskes før maling.

Vask og beising

3118TØNSBERG

Vi er et borettslag med 14 leiligheter hvor vi hadde tenkt å leie inn et firma til å vaske og beise balkongene/terassene. Ønsker pris på alle 7 av 14 leiligheter i tillegg til trappegangene.

Siste evalueringer
Male stuetak og trapp

Veldig godt fornøyd! Holdt alle avtaler, god kvalitet på arbeidet og god kommunikasjon underveis. Ville valgt samme maler igjen, anbefales !

Feb. 2024
T

Turid om IB MALERFIRMA IVO BRTAN

Tønsberg
Helsparkle vegger, male, bytte dørlister, skifte benkeplate, veggfliser over kjøkkenbenk

Jeg kan trygt anbefale Jon som driver Tjøme Vedlikehold Bøe til din neste jobb. Resultatet av arbeidet sto til forventningene jeg hadde. Jeg valgte å gi Jon nøkkel til boligen min mens jeg var på ferie og arbeidet ble utført ihht. det vi hadde avtalt. Jeg vil selv bruke Tjøme Vedlikehold Bøe igjen :)

Jan. 2024
K

Kristin om Tjøme Vedlikehold Bøe

Sandvika
Vasking og maling av enebolig

Grei kommunikasjon, god kvalitet på arbeid. Anbefales.

Des. 2023
U

Ulf om NORGES BYGG VEST AS

Tolvsrød
Sparkle gipsplater på to soverom klar til maling.

Veldig bra gjennomført jobb

Des. 2023
J

Joakim om MALEFIRMA ZEIN AS

Tolvsrød
Legge våtromsbelegg på 4,2m2

Utført raskt og til avtalt pris. Ser veldig bra ut. Han er også svært hyggelig og fremstår profesjonell. Kommer til å bruke han igjen når vi skal ta vaskerommet

Des. 2023
A

Allan om GULVLEGGER BRATHAUG

Revetal
Sparkling og maling av vegger og tak

Sparklet tak og vegger- malte alle flater i angitte farger. Opptatt av kvalitet og benytter gjerne litt ekstra tid for at du skal bli helt fornøyd. Kan anbefales

Des. 2023
R

Rita om Alabdullah Maling

Tønsberg
maling

veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Mohamed var veldig hyggelig og kommuniserte godt med meg. Fikk jobben gjort raskt og ryddet opp etterpå.

Nov. 2023
C

Camilla om Alabdullah Maling

Vear
Puss av grunnmur

God kommunikasjon underveis, høy kvalitet på arbeidet. Effektiv utførelse. Veldig fornøyd!

Okt. 2023
M

Mina Oline om BYGGTJENESTER ROMAN KUBICA

Molde
Tapetsere kjøkken og fuge langs benker

Kom som avtalt, profesjonelt utført tapetsering

Okt. 2023
M

Morten om IB MALERFIRMA IVO BRTAN

Tønsberg
Maling av fliselagt bad gulv / fliselagte vegger og tak

Gjør en bra og effektivt arbeid til en fornuftig timepris. Gir også fastpris hvis ønskelig. Må andre fagarbeidere inn, ordner de dette. Kan anbefales. Vi var ikke fornøyd med vårt 13 år gamle bad. Vi syntes det ble for dyrt og legge ny flis. Valget ble da og male både vegg og gulv. Jotunheimen har kommet med en egen våtroms maling, som vi brukte på veggen. Gulvet ble valget en to komponent maling, på grunn av styrken / slitasje på gulv. Ve er veldig godt fornøyd med dette.

Okt. 2023
A

Are om A&I MALERFIRMA AS

NEVLUNGHAVN
Pusse teglstein

Kan absolutt anbefales. En som vet hva han driver med. 10 av 10

Okt. 2023
S

Steffen om Murmester Haavard Schmidt

Revetal
Male kjøkketak og vegger

Ryddig og greit utført arbeid. Hyggelig mann, nøye. Fin kommunikasjon. Han kan jeg trygt anbefale videre. Prisen var også overkommelig. Skal bruke han ved flere oppdrag.

Okt. 2023
D

Dagfinn om IB MALERFIRMA IVO BRTAN

Tolvsrød