Trenger du hjelp av en maler på Gjøvik?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere på Gjøvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av en maler på Gjøvik?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere på Gjøvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Maler-jobber på Gjøvik

Sparkling og maling av gips

2816GJØVIK

Vi legger ny gips i vegger og tak, og ønsker hjelp til å sparkle/male dette. Vi har målt gipsflater som skal behandles til å være ca. 172m2. Vi håper å ha fått på plass all gips til ca. Starten av august, og vil gjerne ha det gjort så fort som mulig etter det. Det kan også hende vi ønsker bistand til maling av andre overflater senere.

Maling av 1 husvegg

2817GJØVIK

Maling av 1 husvegg, med 1 strøk. Enebolig med 2 etasjer, mønehøyde ca 6,5 - 7 meter. Se bilde

Maling av tomannsbolig

2822BYBRUA

Maling av carport, veranda 2 stk uventdig maling

Legge nytt vinylgulv (laminat) + litt andre små snekkerjobber.

2817GJØVIK

Trenger hjelp til å legge ca 50 kvm. laminatgulv, Pergo klikk vinyl i rekkehuskeilighet på Kopperud, Gjøvik. I tillegg trengs hjelp til gulvlistene etterpå. Skal også ha på walls 2 paint + tapetsere en vegg i tillegg til en jobb med å flytte vedovnen min ned til gulvet (nå står den på et oppbygd "platå").

Sparkling og maling stue og gang pluss eventuelt soverom

2819GJØVIK

Sparkling og maling stue og gang pluss eventuelt soverom. Vi tar over hus i midten av september og ønsker å gjøre en del oppussing før vi flytter inn. - Hjørnejern rundt vinduer i stue er synlig og må sparkles på nytt. Ønsker å male opp igjen stua etterpå - Gangen har glassfiberstrie. Ønsker slette vegger samt ny maling her. - 2 soverom har også glassfiberstrie/tapet. Ønsker slette vegger samt ny maling her også. Ønsker gjerne tilbud både med og uten soverom inkludert. Skal bytte gulv og lister etter veggene er ferdige. Link til Finn-annonse: *skjult webadresse*

Vaske gelender veranda for så å male

2816GJØVIK

Søker pristilbud for vask og maling av gelender på veranda Jeg ønsker å motta pristilbud på følgende arbeid: 1. Grundig vask av gelenderet på verandaen 2. Maling av gelenderet (inkludert eventuell forarbeid som sliping og grunning) Spesifikasjoner: • Gelenderet er i treverk og hatt et eller to malingsstrøk som begynner å slites av Viktige kriterier: • Bruk av kvalitetsmaterialer for både vask og maling • Erfaring med lignende arbeid • Referanser fra tidligere kunder er et pluss Vennligst inkluder følgende informasjon i tilbudet: • Totalpris for arbeidet • Estimert tidsbruk • Tidligste mulige oppstartsdato • Eventuelle garantier eller etterarbeid som inngår i prisen

Siste evalueringer
Male tak

Samer har utført arbeidet meget godt, vi er svært fornøyd! Han har malt tak og vegger i oppholdsrom og baderom, pusset og malt mur i kjeller. Samer er pålitlig, grundig og svært effektiv. Vi anbefaler Samer på det sterkeste og bruker han gjerne igjen! Martin, 4.7.23 Gjøvik.

Juli 2023
M

Martin om AICHA MALER SERVICE

Gjøvik
Gulvbelegg

Jobben ble gjennomført til en fornuftig pris og innenfor planlagt tidsrom.

Juni 2023
E

Eivind Marius om MALERMESTEREN ØSTLANDET AS

Gjøvik
Maling utvendig rekkehus

Jeg brukte Valentin for å beise utvendig min andelsleilighet i borettslaget der jeg bor. Valentin og teamet er meget profesjonelle, rask til å få jobben gjort til en meget konkurransedyktig pris! Ikke noe søl, løpende kommunikasjon hele tiden. Jeg kan trygt anbefale Valentin til andre!

Juni 2023
H

Hege om BAGN MALEBEDRIFT VALENTIN CRIHAN

Gjøvik
Maling av vegger i trapp

Herstad malte et trapperom for meg. Jobben ble utført raskt og greit. Ble ikke helt fornøyd, men da kom de raskt tilbake å gjorde det opp igjen. Da ble det veldig bra!

Mars 2023
I

Ida Bjørnstad om Herstad

Gjøvik
Laminat + list + maling

Anbefales på det sterkeste. Pålitelig, effektiv og ryddig. Profesjonelt utført, og kommer med gode tips underveis

Mars 2023
S

SERVAN om I. SEMULIS BYGG & HÅNDVERK

Gjøvik
Maling av stue

Malte tak, vegger og lister på stue + vegger og lister på soverom. Helt topp utført jobb til en meget konkurransedyktig pris! Vi er kjempefornøyde, og kan virkelig anbefale AK Malermester.no

Feb. 2023
B

Bent om AK MALERMESTER.NO KOLESNIKOV

Gjøvik
male innvendig - 3 soverom og stue

Malet 3 soverom og stuen, meget fornøyd.

Jan. 2023
S

Sanger Beryar om AK MALERMESTER.NO KOLESNIKOV

Gjøvik
Beising av hus

Bedriften kom til avtalt tid og gjorde jobben bra. Veldig fornøyd med resultatet.

Nov. 2022
K

Kim Andre om 2S TILLER & NÆSS MALERSERVICE - JOMFRUSLETTFJELL HYTTESERVICE AS

Gjøvik
Male tak

Sparklet, fuget og malte stuetaket. Veldig fornøyd med resultatet. Pålitelig og effektiv

Sep. 2022
Å

Åse Britt Britt om AICHA MALER SERVICE

Gjøvik
Male hus

Malte huset utvendig, veldig fornøyd med kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis og pris. Profesjonelt opplegg!

Aug. 2022
M

Mathis om AICHA MALER SERVICE

Biri
Overflate behandling av yttervegg på bygg, totalt 525 kvm

Aker Bygg og Fasade AS gjennomførte overflatebehandling utvendig av bygg på en svært god måte. Avtaler om tidsrammen ble overholdt, og kommunikasjonen underveis var god. God kvalitet på arbeidet som ble gjort, ryddig og nøyaktig. Et svært godt resultat, og jeg anbefaler Aker Bygg og fasade AS til andre som skal utføre overflatebehandling av bygg.

Aug. 2022
B

Bybrua FUS barnehage om Aker Bygg Og Fasade AS

Bybrua
Maling og listing

Mjøs Regnbue malte vegger, tak, lister m.m hos meg. De startet og avsluttet arbeidet to dager senere enn vi hadde skrevet avtale på, hvilket medførte noen problemer for min del. Dessuten bommet de på estimatet for jobben i såpass stor grad at det ville blitt ca 25% flere timer enn estimert (og ytterligere forsinkelse) om vi ikke hadde kuttet ned på jobben for å få det innenfor budsjett. Kommunikasjonen omkring dette i etterkant mener jeg nok kunne ha vært mer forsonlig og ydmyk. Selve malejobben var imidlertid av god kvalitet, og maleren var hyggelig og løsningsorientert.

Aug. 2022
H

Håvard om MJØS REGNBUE AS

Gjøvik