Trenger du hjelp av en maler i Hol?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Hol konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp av en maler i Hol?

Trenger du en maler for å friske opp tak, vegger eller fasade? På Mittanbud vil dyktige malere i Hol konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Maler-jobber i Hol

kitting, høvling og maling av vinduer

3577HOVET

På en stor eldre hytte i Hol med mange vinduer ser vi etter noen til å reparere gamle vinduer som både bør høvles for å passe bedre i karm, kittes om og males. Jobben bør gjøres grundig slik at vinduene holder i lang tid. Det er snakk om ca 25 vinduer med sprosser og 2 store panorama vinduer uten sprosser. Vinduene er doble - noen av de innvendige vinduene trenger også høvling men ikke kitting/maling.

Beise to hytter på Geilo

3580GEILO

To nabohytter trenger å beises i en litt mørkere tone. Mulig ett strøk holder. Arbeidet må utføres i løpet av sommeren. Har bilde av tilsvarende hytter. Adressen er Solhovda.

Sparkling, duk og maling

3580GEILO

Vi har veggplater på vegg. Disse ønskes sparklet og lagt armeringsduk på, samt malt.

Takessplater

3580GEILO

Vi har ca 150 kvm takessplater i tak og ønsker disse sparklet, belagt med veggfornyer e.l, samt malt. Vi har også veggplater som vi ønsker samme behandling på. Vi er åpne for å velge en annen løsning ved å legge gips i tak, sparkle og male. Jobben kan ikke på begynnes før tidligst medio februar, da vi ennå ikke har overtatt boligen.

Beising av hytte på Geilo

3580GEILO

Beising av hytte på Geilo.

Male hytte innvending, 93 kvm

3580GEILO

Male hytte 93 kvm innvending, vinduskarmer , dører og takk med 2 strøk. Hytten ligger i Geilo sentrum. Arbeidere kan bo i hytten mens malejobben foregår.

Siste evalueringer
Male vindu/karmer og dører.

Vaktmester/maler/altmuligmann Sandrino Strohmeyer anbefales på det varmeste! Jeg leide de inn for og male dører/karmer/foringer/lister/trapp og mye mer i hytten på Geilo. Jobben ble gjort raskt, effektivt og resultatbevist. Veldig fornøyd med resultatet og informasjonsflyten! Når jobben var ferdig, overleverte de hytten nyvasket, ren og klar til bruk.

Juni 2019
C

Chris Even om VAKTMESTER STROHMEYER

Sola
Male stuetak

Utmerket service og bra jobb

Des. 2016
M

Marthe om JOSEF SERVICE IOAN IOSIF FERAR

Borgen
Innvendig og utvendig beising av hytte på Geilo.

Arturs utførte komplett beising utvendig på vår hytte på Geilo. Meget pent arbeid, byggelederen for hytten skrytte svært av Arturs og hans folk for flott og effektivt arbeid, de snakker godt engelsk og var meget imøtekommende. Jobben de gjorde var helt perfekt, meget pent og nøyaktig arbeid, og de skal nå starte opp med innvendig beising av hele hytten med tømmervegger og panel. Anbefales!

Feb. 2016
E

Endre om Proffemalere AS

Bergen
Oppussing av leilighet , Geilo

Josef service anbefales på det varmeste! Jeg hadde en leilighet inne på Dr. Holms hotell på Geilo som trengte oppussing, så det var viktig at jobben ble gjort raskt og ryddig. Gutta jobbet raskt og effektivt. De la panel og parkett, malte og la på gipsvegger. Veldig fornøyd! Når jobben var ferdig, overleverte de i tillegg leiligheten nyvasket og ren!

Nov. 2015
C

Caroline om JOSEF SERVICE IOAN IOSIF FERAR

Hagan
Beising av Hytte

Beising av hytte Grevsgard, Geilo Flott utført jobb av Josef Service. Fast pris ble avtalt med Josef på forhånd. Kontrakt ble skrevet. Jobben ble utført til avtalt tid. Små mangler ble omgående rettet. Josef Service kan anbefales på det varmeste!

Juli 2015
J

Jan A. om JOSEF SERVICE IOAN IOSIF FERAR

Bønes
maler på Geilo

Vi fikk utført oppussing på hytte , maling og slamming av peis .av josef_service topp score får han hos oss : Flott , effektivt og profft utført arbeid ! Riktig pris , punktlig og ryddig . Kan anbefales !

Mai 2015
L

Linda om JOSEF SERVICE IOAN IOSIF FERAR

Geilo
Maling av stuetak, ca 40m2

Svein er veldig hyggelig og serviceinnstilt. Maling av tak utført med stor presisjon. Ingen søl eller rester av maling noen steder. Anbefales absolutt, og ville definitivt kjøpt tjenester her igjen!

Jan. 2015
R

Renete om SVEINS MALERSERVICE AS

Bergen
Furuly,Geilo

Jeg er kjempefornøyd med arbeidet som ble gjort i huset. Har ingenting å klage på. Kan på det varmeste anbefale flere å bruke dette firmaet. Jeg kommer iallefall til å bruke det igjen når jeg skal gjøre mer på huset Mvh Gro Beathe Brubakken

April 2013
B

Brubakkengrobeathe om Bygg Og Graveservice Jan Steinar Bakkeplass

Geilo