Trenger du hjelp med hagearbeid i Ålesund?

Uansett type hagearbeid i Ålesund, fra å etablere kjøkkenhage til å legge ferdigplen eller trimme hekken – på Mittanbud finner du flere dyktige fagpersoner i Ålesund og omegn som kan hjelpe med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med hagearbeid i Ålesund?

Uansett type hagearbeid i Ålesund, fra å etablere kjøkkenhage til å legge ferdigplen eller trimme hekken – på Mittanbud finner du flere dyktige fagpersoner i Ålesund og omegn som kan hjelpe med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste hagearbeid-jobber i Ålesund på Mittanbud

Klipping av plen+ spyling av mose

6015ÅLESUND

Vi startet altfor sent med å klippe plena og derfor er det blitt altfor høyt gress. Klipperen vår strever med å få klipt. Det er snakk om å få hjelp til klipping en gang, deretter greier vi det selv. I tillegg har vi litt mose på mur og platting som ville fått spylt vekk. Vi ønsker å få kjørt bort alt gress og all mose.

Klippe hekk og ta med seg avfall

6280SØVIK

Se bilder. Trenger noen som kan ta på seg jobb til å klippe hekken og ta med hageavfall.

Opprydding av hage

6017ÅLESUND

Del av hage som pr i dag har beplantning med trær (inkl en storvokst tuja/tre) og busker. Ønsker å fjerne beplantning, erstatte med plen, og evt hekk i kanten av området. Evt åpen for forslag til løsninger. Ønsker befaring/møte for å diskutere.

Hagearbeid opprydding

6019ÅLESUND

Har en stor hage som tenger en skikkelig sjau. Rydding av busker, luking, klippe små grener. Rett og slett rydde opp i alt buskaset. Det er ganske mye å ta tak i. Ønsker en befaring for å sette en pris på jobben

Planering av hage og grøfting

6280SØVIK

Har en hage vi ønsker å planere til å få flatere. Ca 0,5 mål vi vil ha flatete. Ønsker å fjerne flere store blomster bed og ta opp igjen drensrør som er tette. Ca 50 meter totalt på to forskjellige plasser. Mest sannsynlig ødelagt av trerøtter. Ta opp igjen en åpen grøft som har blitt dårlig, og stable noe stein for trapp ned til bærhage. Stein har vi liggende her. Tilgang på jord for planering og plass og legge steinmasse.

Fjerning av jord/masse

6260SKODJE

Behøver noen som kan komme å fjerne en haug med jord/masse. Blanding av jord, stein, hageavfall. Haugen ligg på plenen, lett tilgjengelig.

Siste evalueringer
Klippe hekk, Thuja Brabant, 70m

Jeg har lite/ingen erfaring med hekklipperprestasjoner, men jeg er fornøyd og madammen er fornøyd. Jeg tror det var godt arbeid til den prisen. :-) Det var en litt vill Thujahekk som fikk gjennomgå. Har tro på at Jan gir en god deal.

Okt. 2020
T

Tor om JAN ÅGE SKOGBY

Ålesund
Thuja - Høydejustering og klipp

En som kan faget sitt! Pent arbeid til veldig bra pris !

Okt. 2020
E

Erik With om JAN ÅGE SKOGBY

Ålesund
Trefelling store trær

Trygg og pålitelig bedrift og godt gjennomført arbeid til en god pris som var avtalt på forhånd. Anbefales!

Sep. 2020
M

Malena om ÅLESUND TREFELLING AS

Ålesund
Fjerne 2 stubber

Kunne møte opp på kort varsel og gjorde arbeid som avtalt til en fornuftig pris. Anbefales!

Mars 2019
S

Syver om TJENEST1 AS

Ålesund
Bygging av markterrase ca 70kvm, kle igjen vegg & Støype støtte-/pyntemur

Flott arbeid til avtalt tid og avtalt pris. Veldig fornøyd.

Juni 2018
Ø

Øystein Herland om VI FIXER AS

Ellingsøy
Legging av belegningsstein i oppkjørsel

Vi Fixer har lagt 70kvd belegningsstein i min oppkjørsel. Èn mann brukte ca 5 dager å prisen ble meget tilfredsstillende. Det ble gjort flid med arbeidet å jeg kan anbefale Vi Fixer til andre som vil ha lagt belegningsstein. Flott arbeid.

Juli 2017
B

Bent Melbøe om VI FIXER AS

Ålesund
Oppgradering av overbygd terasse

Har fått utført nytt overbygg av terasse, skifting av 2 panoramavinduer i stue og fornya bordkledning med samtidig isolering og oppgradering på 2 veggar i eneboligen min. Arbeidet er blitt profesjonelt utført, som huseigar har eg fått god informasjon og blitt tatt med på alternative løysingar undervegs. Firmaet har vore ryddig, presist og opptrådt profesjonelt. Kan absolutt anbefalast .... LG.

Okt. 2016
L

Lisbeth Berit om GJØSUND BYGG & MALING AS

Ålesund
Singel/pukk inntil støttemur og etablering av plen/bed

Jobben utført som avtalt. Hyggelige og dyktige folk.

Mars 2016
A

Arne om K HESTÅS MASKIN AS

Ålesund
Forberede hage til såing av plen, evt inkl plensåing

Hadde god kontakt med firmaet på telefon. Litt uklarhet rundt oppmøte og datoer for jobben. Gjorde en god jobb, selv om de fikk problemer med maskiner underveis. Fakturering kunne vært mer detaljert.

Okt. 2015
V

Vidar om FLATSETØ MASKIN OG TRANSPORT AS

Ålesund
Rehabilitering av grunnmursoverflate

Veldig kompetente og hyggelig folk. Utført til avtalt pris og god kvalitet. Ingenting å utsette på alphapipe for under oppdraget.

Aug. 2015
E

Eivind om ALPHAPIPE AS

Ålesund
Sette opp gjerde

Utførte jobben raskt og effektivt. Godt fornøyd med resultatet.

Juli 2015
F

Finn Petter Koldevin om CITYHUS AS

Oppegård
utgraving

Utførte jobben til avtalt pris og tid. Rask responstid. Kontakt, befaring, pristilbud og utførelse av jobben samme uken.

April 2015
R

Richard om K HESTÅS MASKIN AS

Skodje