Trenger du hjelp med hagearbeid i Trondheim?

Uansett type hagearbeid i Trondheim, fra å etablere kjøkkenhage til å legge ferdigplen eller trimme hekken – på Mittanbud finner du flere dyktige fagpersoner i Trondheim og omegn som kan hjelpe med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med hagearbeid i Trondheim?

Uansett type hagearbeid i Trondheim, fra å etablere kjøkkenhage til å legge ferdigplen eller trimme hekken – på Mittanbud finner du flere dyktige fagpersoner i Trondheim og omegn som kan hjelpe med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste hagearbeid-jobber i Trondheim på Mittanbud

Ny steinmur under veranda etc.

7021TRONDHEIM

Legge opp ny steinmur under veranda. Dekke under veranda. Se på løsninger mellom plen 1 og 2. Hekk og hekkområde. Kvistkvern.

Generelt tilsyn/arbeid på eiendommen

7070BOSBERG

Trenger hjelp til trimming /felling av noen trær og busker, klipping av gress på tomta o.l

redusere tretettheten i skråning og en tretrapp

7032TRONDHEIM

Vi har mange platanlønn i skogen i skråning ved side av hage. Vi vil redusere tetthet av de for å unngå så mye skyge i hagen. I tillegg , vil vi lage en enkel trapp for å komme oss ned i skogen

Grunnarbeid, en ny støttemur og nye trapper i hagen vår

7024TRONDHEIM

Vi har behov for gravearbeid, en ny støttemur i hagen og 3 nye trapper i hagen vår. Vi ønsker oss en ny granitt/stein trappe fra veien til ytterdøra (se bilde, omtrent 100 cm) + 2 nye trapper i hagen (se bilder, en omtrent 80/90 cm og en omtrent 120 cm). Vi har allerede en støttemur i hagen, men den lener seg fremover (terrenget har over tid presset ut muren), så vi tenker det er lurt å lage en ny støttemur. Høyere opp i hagen vil vi gjerne ha en andre støttemur (om det er nødvendig) og mellomrommet ønsker vi å planere litt (om det er mulig), slik at den delen av hagen kan benyttes også.

Kantstein til plenkant

7039TRONDHEIM

Ønsker å få lagt kantstein langs plenkant for å skille plen og gårdsplass. Ca 12 - 14 meter. Underlag er grus og noe sprengt stein.

Prosjektering og etablering/utførelse av hagearbeid.

7045TRONDHEIM

Vi har en nyere enebolig hvor vi ønsker å utbedre hageområdet for å få en mer fullverdig utførelse. Vi har noen tanker om hva vi ønsker, men ønsker dialog med en landskapsarkitekt / anleggsgartner som kan prosjektere og planlegge utførelse. Prosjektet består av følgende: * Planering for såing av plen / legging av ferdig plen mot leilighetsbygg. * Etablere trapp ned til hage fra parkering/vei * Etablere gangsone med støttemur i skråning fra trapp til hage med tilhørende graving og stenlegging. * Etablering av hekk med tilhørende graving langs tomte grense. Hekk av typen alperips.

Siste evalueringer
Sage ned en tuja

Veldig hyggelige og profesjonelle folk. Anbefales!!

Aug. 2023
G

Grethe om Orkland Vaktmestertjenester AS

Trondheim
Plane ut ujevnt område, anlegge plen, sette opp gjerde

Topp profesjonelt på alle måter. Effektivt utført, god kommunikasjon underveis og svært konkurransedyktig pris. Til sist, men ikke minst er vi strålefornøyd med resultatet. Anbefales på det sterkeste.

Aug. 2023
V

Vegar om GARBERG ANDERS

Bønes
Trimme/beskjære hekk

Veldig godt utført arbeid med fokus på detaljer. Hyggelig og god kommunikasjon underveis. Er serviceinstilt og tilpasningsdyktig for å få et godt resultat. Vil anbefale Øyvind videre.

Aug. 2023
V

Viktor om Diamond Aqua Development

Tiller
Grus biloppstillingsplass

Anbefales

Aug. 2023
W

Wouter om HOEM OG KROG ENTREPRENØR AS

Vikhammer
Kutte toppen på tuja hekk.

God kommunikasjon under befaringen. Tydelig avtale om pris og utførelse av jobb. Utfører jobben helt i henhold til avtale. Hyggelig, serviceinnstilt og imøtekommende. Opprydding og bortkjøring av avfall blir ikke helt optimalt. Men det er litt min feil da jeg var litt for rask med å se over og godkjenne. Alt i alt fornøyd.

Aug. 2023
M

Mette om Diamond Aqua Development

Trondheim
Ny drenering/isolering av grunnmur. Fjerning av 5stk stubber. Mulig støtter til platting.

Veldig hyggelige karer som utførte avtalt arbeid raskt og profesjonelt. Ryddige og hjelpsomme. Vil nok bruke de igjen ved behov👍

Juli 2023
J

Joachim Jakobsen om ONF AS

Sjetnemarka
Grave bort jord og lage støttemur

Tok raskt kontakt for befaring, godt pristilbud. Hyggelige ansatte. Fikk gravd bort jord og satt opp støttemur. Alt ble gjort som avtalt og til avtalt tid. Meget godt fornøyd med Trondheim Stein og arbeidet de utførte. Anbefales!

Juli 2023
K

Kure om TRONDHEIM STEIN AS

Trondheim
Graving og planering av skråning.

Meget løsningsorientert, ga oss flere gode tips og ideer. God og hyggelig kommunikasjon, samt pliktoppfyllende. Et godt utført arbeid og resultat. Vi er veldig fornøyde! Anbefales!

Juli 2023
S

Sander om BK Maskin AS

Tiller
Fjerning av små stubber/røtter etter busk

God kommunikasjon fra start til ferdig, gjorde et godt arbeid med å få fjernet alle røtter fra trær og busker. Utførte oppdraget under estimert tid og vi er veldig fornøyd med jobben.

Juni 2023
J

Jorunn om Granaune Maskin AS

Trondheim
Klippe hekk

Grundig og nøyaktig utført, til en rimelig pris 😃

Juni 2023
R

Randi om Diamond Aqua Development

Tiller
Belegningsstein

bra

Mai 2023
T

Tommy Andree om URSUS MINOR AS

Jakobsli
Plante ny BØKEHEKK + fjerne røtter mm

Anbefales! Dette var en hyggelig opplevelse, god kommunikasjon fra begynnelse til slutt. Hanebrekke kom med gode forslag for å få best mulig sluttresultat. Det ble graving, planering, plante hekk, ordne rundt huset, rett og slett en helhetsjobb, for best mulig sluttresultat, også estetisk. Anbefales på det sterkeste!

Mai 2023
S

Solveig om Hanebrekke Service

Trondheim