Hagearbeid - Kragerø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Hagearbeid i Kragerø
Tretoppen Service AS logo
Tretoppen Service AS
Gamle Ravei 131, 3270 Larvik
4.8(8)

Siste evaluering

Beskjære høyt tre

"Veldig fornøyd med jobben og kommunikasjonen underveis!"

E

Eli Kristin

Oslo, april 2023

Les flere evalueringer om Tretoppen Service AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Utvidelse av gårdsplass

3772KRAGERØ

Ønsker å endre og utvide på tomtens gårdsplass i front av huset. Idag er det delvis plen med en gammel steinmur i et noe ulendt terreng med fjellgrunn og gammel naturtomt, der hvor arbeidet ønskes. Tomten ligger i fallende terreng med oppkjørsel fra gate opp til oss og naboen ved siden av ønsket endring. Gårdsplassen idag deles med nabo A og er utfordrende med plass til våre biler, besøkende, naboens plass og å kunne snu biler uten at dette er farlig for barn. Ønsker befaring og pristilbud på grunnarbeidet, mur i to/ tre ulike høyder pga helling i terrenget og planering til bruk av oppstillingsplass/ parkering. Mulighet for videre finarbeid på tomten mot nabo B.

Planering og legge ny plen

3770KRAGERØ

Kragerø, Sandåsen. Vi har en gammel plen med mye bakker. Vi ønsker: - planere ut, fylle på jord, legge ferdigplen, og legge opp kabel til robotklipper. Areal: ca 300 m2.

Beskjære høyt tre

3770KRAGERØ

Vi har et stort tre i vår hage på hytta som har blitt alt for høyt. Trenger noen som kan beskjære det. Og fjerne alt som blir kuttet etterpå.

Hente 100 hekk samt legging av hekk og ferdigplen

3790HELLE

Vi har bestilt 100 stk hekk (laurbærhekk Etna 40-50cm høy) på Hageland Bamle. Vi trenger hjelp til å få hekken levert til en hytte i Kragerø (bilvei helt frem). Vi trenger også hjelp til å legge denne hekken. Det er klargjort med "grøft-remse" til hekken med unntak av noen meter hvor det er klargjort grøft, men hvor man må greve opp noe jord. I tillegg til dette får vi levert ferdigplen som vi trenger hjelp til å legge. Det er ca 300 kvm med ferdigplen hvor tomten er klargjort med planering og jord. Alt dette ønskes gjort på én dag, den 20.mai da det er denne datoen ferdigplenen ankommer tomten. Alt fra 2-4 personer er ønskelig.

Bæring av planker og hagearbeid

3781JOMFRULAND

Trenger hjelp til å rake en stor plen for kvister og bære planker (bryggerester) fra strand og samle det i en haug 100-150 meter unna. Primært mandag 20. april, evt. tirsdag 21.april på Jomfruland utenfor Kragerø.

Klippe ned busker

3770KRAGERØ

Vi ønsker hjelp til å klippe ned busker, enkel vegetasjon rundt hytta. Helst uke 40. Vi holder til på Bærøy, Kragerø. Kan hente med båt. Fint arbeid for ungdom også.

Siste evalueringer
Rydding av tomt og strand

Superprofesjonell og hyggelig. Alt gikk ihht plan, og kommunikasjonen var enkel og rask fra begynnelse til slutt. Anbefales på det varmeste.

Juli 2022
Å

Åsta om BCS Kleveland

Jar

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud