Hagearbeid i Nordre Follo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Grave ned kabel i hage

1405LANGHUS

Har en internettkabel for fibernett som ligger på gresset i hagen. Ønsker at denne graves ned under jorda/gresset. Er snakk om typ 10-15 meter i lengee som skal graves.

Grave ned et trekkerør

1410KOLBOTN

Vi har trukket en kabel fra huset til garasjen, ca. 10 meter. Kabelen ligger inne i et trekkerør (SN8) for beskyttelse. Vi trenger hjelp til å grave ned dette røret. Fra huset til hekken er det ca. 3 meter. Her blir det nødvendig å lette på noen steinheller (tunheller) for å få røret ned i bakken under hellene. Deretter skal røret ned i bakken langs med hekken og følge denne , ca. 7 meter, ned til enden der den går inn i garasjen. Merk at det ikke er mulig å komme til med maskin her. Det er ønskelig at jobben gjøres snarest før frosten kommer.

Raking av løv

1410KOLBOTN

Raking av løv og fylle i sekker. Jeg kan evt kjøre det bort selv

Beskjæring av thuia-hekk og småbusker. Kjøre bort avfallet.

1405LANGHUS

Hei. Jeg skal beskjære ca 10-15 m med thuia hekk og noen små busker. Trenger hjelp til dekke inkl å frakte bort hageavfallet.

Fjerning av store steiner

1412SOFIEMYR

Ønsker å få fjernet store steiner fra tomta. Ønsker fast pris på oppdraget.

Drenering og isolering av kjellervegger

1415OPPEGÅRD

Hei Skal pusse opp kjelleretasjen i vårt hus fra 1976. Tenker derfor å bytte til moderne dreneringsløsninger, samt isolere kjellerveggen. Det er snakk om ca. 20 løpemeter, og snittdybde på ca. 2 meter. Det er noe utfordrende arbeidsforhold med en smal passasje mellom garasje og hus, ca. 2 meter bredde, samt noe kronglete adkomst for gravemaskin til kortsiden av huset. Befaring er nok helt nødvendig for å prise jobben. Laster opp bilder i morgen. Ønsker referanser fra liknende prosjekt, samt utfyllende beskrivelse av hvordan aktuell entreprenør utfører utskiftning av drenering og etterisolering av kjellermur. Det kan være aktuelt å også få tilbud på asfaltering av hele gårdsplassen, samt rister for overvann. Gårdsplassen utgjør ca. 80 kvm.