Hagearbeid i Vestby

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Hagearbeid i Vestby

HPG Drift AS

Vi tilbyr en rekke tjenester innenfor hage- og eiendomsvedlikehold, som f.eks: legging av ferdigplen, hagearbeid, maling og annet arbeid på privat eiendom. Vi jobber alltid hardt for å oppfylle kundenes behov og forventninger. Sjekk ut våre gode referanser her på Mitt Anbud!

Aug. 2023

Anlegge hage på 40 kvm

"Vi anbefaler HPG Drift AS på det sterkeste! Koselige, pratsomme, inkluderende i jobben de gjør og vanvittig effektive. Utgangspunktet i hagen vår så ut som en dårlig gravd potetåker med masse jordhauger. Gutta i HPG Drift AS tok utfordringa og u..."Se mer
S
Stine
Vestby
HPG Drift AS

GULBRANDSEN HJEM OG HAGESERVICE

Hjem og hageservice er lokalisert i Våler utenfor Moss. Vi har spesialisert oss på mindre jobber for private kunder. Vi tilbyr hagevedlikehold, steinlegging, ferdiggress, mindre snekkerarbeid og vaktmestertjenester. Våre mål er fornøyde kunder, rask levering og god kvalitet. Dersom det er ønskelig kan vi etter befaring gi fastpris på de fleste jobber. Befaring utføres selvfølgelig gratis til en tid som passer kunden.

Juli 2023

Fjerne gress og jord ca 20m2

"Jobben ble utført i henhold til avtale. Ryddig og god kommunikasjon. Grei pris på jobben. Kan anbefales."
M
Marius
VESTBY
GULBRANDSEN HJEM OG HAGESERVICE

Orkidé Service Alokla

Juni 2023

Plante tuja trær, og legge ferdig plen.

"Gutta var flinke og utførte arbeidet innen rimelig tid."
A
Abdelaziz
Vestby

Vambeseth service

4.9 (12)

Vambeseth Service tilbyr vaktmestertjenester, gartner oppdrag, maling, stein legging, transport, montering og mye mer. Vi er veldig opptatt av å tilby god service for våre kunder. GRATIS befaring tilbys på kort varsel! Vi tilbyr også avtale for jevnlig vedlikehold av det som skulle være ønskelig for privatpersoner og bedrifter. Se mer av våre tidligere prosjekter her: https://www.facebook.com/vambeseth.service Det er bare å ringe eller sende e-post vis det er noe du skulle lure på. Vi ha...

Se mer
April 2023

Felle et tre og klippe hekk.

"Holdt avtaler. God gjennomføring og godt resultat. God pris. Kan anbefales."
K
Kathrina
Son
Vambeseth service

HUS & HAGE KOMPANIET- BURUMS

Vi har bred erfaring innen ulike håndverksfag. En viktig ting for oss er gode samarbeidspartnere, derfor har vi mulighet til å utføre ulike oppdrag for å tilfredstille kunden helhetlig. Vi er opptatt av god kommunikasjon og fornøyde kunder. Noe av hva vi utfører: - Gartner - hagearbeid - Plen - ferdigplen - planting - hekk - Snekkertjenester - Vedlikehold - Trefelling - Vaktmestertjenester - Rydding - Transport - Gulvsliping - Trappevask - Vindus vask - Fasadevask - Takrenne rens - Vask / ren...

Se mer
Nov. 2022

Kutte tujahekk

"Fungerte som avtalt"
M
Mette
Son
HUS & HAGE KOMPANIET- BURUMS

ZAKARIASSEN HAGESERVICE OLE AUGUST ZAKARIASSEN

Utdannet anleggsgartner og arborist med 10 års erfaring. Tar på meg alt av forefallende skjøtsel av hager, desing og beplantning, samt trefelling. Tar stolthet i å utføre arbeid på en fagmessig måte.

Juli 2022

fjerne buskas

"Fin jobb og raskt gjennomført !"
S
Siv
Son
ZAKARIASSEN HAGESERVICE OLE AUGUST ZAKARIASSEN

T. Olsen Drift

Vi setter alltid kunden i fokus, og strever for å alltid gjøre en god jobb. Vi er effektive og pålitelige folk som holder god kommunikasjon. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Mai 2022

Fjerning av gjerdet og jord

"Wow! Pålitelighet og effektivitet hele veien. Ryddet opp etter seg så alt så strøkent ut. Ble rå imponert over utmerket utført arbeid. Anbefaler virkelig."
S
Sylvia
Oslo
T. Olsen Drift

ANDRESEN MULTISERVICE AS

4.7 (33)

Nov. 2021

Utforming av parkeringsplass/biloppstillingsplass tilknyttet hus

"Utførte grunnarbeid og lagde biloppstillingsplass. Flott utført arbeid og tydelig og effektiv kommunikasjon underveis samt rask leveranse!"
M
Mads Andre
VESTBY

Bevern Trepleie

Trefelling, rydding og klargjøring av hage, beplantning, klipping av hekk og busker, ferdigplen - alltid til avtalt tid og pris! Ta kontakt for en hyggelig prat.-Joakim-

Sep. 2021

Beskjæring av tujahekker

"Ryddighet, effektivitet, hyggelige og blie karer, disse kan vi absolutt anbefale på de sterkeste. 👌🙌"
L
Lotta
Son
Bevern Trepleie

NGS HOLDING AS

5.0 (1)

Sep. 2021

Gravemaskinjobb til hyttehage i son

"Veldig godt fornøyd med kommunikasjon, utført arbeid I henhold til bestilling og at det ble ordnet raskt. Bruker de gjerne igjen"
A
Ann kristin
Oslo
NGS HOLDING AS

Eiendomshjelpen Granung

4.4 (11)

Arbeid du trenger på din tomt & bolig. Vi i eiendomshjelpen driver med alt fra hagearbeid & maling til rive&oppussingsprosjekter.

Sep. 2021

Klippe hekken til Baldersvei 30

"Bedriften: Eiendomshjelpen Granung har hjulpet sameiet Baldersvei 30 med klipping av hekk. Hekken som ble klippet var omtrent 4 meter høy, og 40 meter lang. Hekken er nå blitt klippet ned i høyde med omtrent 2 meter. Hekken ble også klippet på sidene..."Se mer
H
Hans Viktor
Vestby
Siste registrerte jobber

Anlegge hage på 40 kvm

1555SON

Hagen er ferdig gravd opp. Vi trenger hjelp med å planere ut og legge rullegress på vår 40 kvm store hageflekk. Ønsker pristilbud.

Vi trenger hjelp til å anlegge en fotballbane og gapahuk området

1540VESTBY

Vi er et lite vel på Kjenn med en stor tomt. Vi trenger hjelp til å anlegge en fotballbane og et uteområde hvor vi kan ha en gapahuk.

Hagearbeid

1555SON

Felling/beskjæring av busker. Rydding og bortkjøring

Ny hage, trenger hjelp med planlegging

1555SON

Trenger hjelp til å planlegge og ferdigstille ny hage, ca 1 mål. Ferdigplen er lagt, vi trenger en gjennomarbeidet plan for beplantning og å få den gjennomført. Vi ønsker planter som er enkle å vedlikeholde og som på enkelte steder må fungere som innsyns skjerming (til naboeiendom)

Fikse vannslangen som kobler vannet inne til krana ute

1543VESTBY

Glemte å skru av utevannet over vinteren i fjor, og dermed ble det sprekker øverst i røret/slangen dom fører vannet innenfra til vannkranen på veggen utendørs. Kvikk-fiks med gaffateip gjorde ikke susen. Tror det kun vil være å kutte av ca 10 cm av slangen og koble den på krana igjen, men jeg klarer ikke gjøre dette selv.

Plante tuja trær, og legge ferdig plen.

1540VESTBY

Har kjøpt tuja og trenger noen som kan plante disse for meg, helst ila et par dager. Planlegge legging av