Trenger du hjelp med hagearbeid på Kongsberg?

Uansett type hagearbeid på Kongsberg, fra å etablere kjøkkenhage til å legge ferdigplen eller trimme hekken – på Mittanbud finner du flere dyktige fagpersoner på Kongsberg og omegn som kan hjelpe med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med hagearbeid på Kongsberg?

Uansett type hagearbeid på Kongsberg, fra å etablere kjøkkenhage til å legge ferdigplen eller trimme hekken – på Mittanbud finner du flere dyktige fagpersoner på Kongsberg og omegn som kan hjelpe med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste hagearbeid-jobber på Kongsberg på Mittanbud

Luking av skråning

3612KONGSBERG

Ønsker gjerne et tilbud for å fjerne busker og annet ugress for å få skråningen vår fin. Generelt luking

Plante thujahekk

3619SKOLLENBORG

Hei. Vi trenger hjelp til å fjerne 50stk Thujaplanter og plante ny thujahekk. Plantene som skal plantes er rundt 180-200cm i størrelse. Ta kontakt for mer info og pris.

Klippe hekker

3612KONGSBERG

trenger å klippe hekker i hagen, har ingen utstyr. Hekk er 2.5m høy.

Hjelp til hagearbeid

3616KONGSBERG

Hei! Jeg ønsker hjelp (1 dag) til noe enkelt hagearbeid. Rydde opp og luke i eksisterende hage, det er en liten skråning på et historisk hus midt i byen. Hagen er allerede etablert, bare trenger litt kjærlighet. Ønsker også å legge bark, jeg har allerede kjøpt inn barken. Ønsker pris tilbud for denne jobben (timepris eller dagspris). Jeg kan sende bilder av skåningen for referanse.

Planering av hage/forarbeid for kunstgress

3611KONGSBERG

Har en hage med nedfelt trampoline hvor vi skal ha kunstgress rundt. Trenger hjelp med å få planert ut og klargjort for legging av kunstgress

Ny plen og hekk

3612KONGSBERG

I fjor bygde vi ut huset og i den forbindelse fikk hagen en del skader, og mye av gresset ble ødelagt. I samme forbindelse ønsker vi tilbud på å få hekk rundt hagen. Areal Plen: ca 126m2 Total lengde hekk: ca 39m

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: oppgraving og planering an hageflekk

Ok, flink til jobben, men jobben kostet mere enn avtalt. Fikk prisen som avtalt til slutt.

Juni 2019
A

Anita om STORM TREFELLING

Kongsberg
Hjelp til tømme et 6 meter blomsterkasse

Dette firmaet Pettern`s Service kan jeg anbefale 100%. Gjort en kjempe jobb her hos meg. Er imponert rett og slett :) Og kjempe fine priser for jobben :) Takk for hjelp Pettern`s Service

Okt. 2018
H

Henning om PETTERN'S SERVICE

Kongsberg
Oppgradere hage

Veldig fornøyd med jobben så langt. Ferdig med første fase innenfor budsjett og tid. God kommunikasjon.

Sep. 2018
B

Bjarne om FJELD BLOMSTER & ANLEGG AS

Kongsberg
Beskjæring av trær

Meget godt utført jobb. Anbefales!

Sep. 2017
F

Fredrik om STIAN GRØTJORDEN LARSEN

Kongsberg
Oppgradere uteområde, inkludert bygging av boder og platting

FRAM Entreprenører gjorde en fremragende jobb for oss. Oppfølging fra prosjektleder var utmerket, ting ble utført når de var lovet. Prisingen var god og det holdt seg under budsjett. Håndverkerne var meget dyktige og arbeidet holder høy kvalitet. Til sammen gjorde dette at prosjektet ble gjennomført til vår fulle tilfredsstillelse! Vi anbefaler FRAM Entreprenører på det varmeste! Vi har allerede nye oppdrag vi planlegger å gi dem.

Aug. 2017
F

Fredrik om FRAM ENTREPRENØRER AS

Kongsberg
Klippe furuhekk

Klippet en furuhekk. Den ble litt for høy ved første forsøk, noe som begge parter muligens kunne klandres for. Storm Trefelling kom imidlertid tilbake og klippet litt til uten diskusjon (med flott resultat). Det beste av alt, de fakturerte fortsatt kun det opprinnelige avtalte beløpet på tross i ekstraarbeidet, som tross alt skyldtes like mye uklare meldinger fra oppdragsgiver.

Aug. 2017
V

Vidar om STORM TREFELLING

Kongsberg
Legge tak

Kunne ikke vært mer fornøyd! Vi skulle legge nytt tak, og Tak og Bygg Partner var grundigst i befaringen, tydeligst i kommunikasjonen og kom med det beste tilbudet. Taket ble over all forventing, eiendommen ble ryddet i etterkant, og det var ingen uforutsette komplikasjoner. Mine sterkeste anbefalinger!

Mars 2017
M

Magnus om TAK OG BYGG PARTNER AS

Kongsberg
Rekkverk i tre på steinmur

Veldig punktelige! Kommer på kort varsel. Litt språkproblemer men med god forklaring og evt skisse av jobben som skal bli gjort er det ikke noe problem! Anbefales.

Aug. 2016
B

Barbara om DONATAS MILASAUSKAS

Kongsberg
Svesing av Sikaplan 15 VGWT

Meget godt utført jobb av dyktige og meget omgjengelige fagfolk. Arbeid utført til avtalt pris og ihht. avtale. Anbefales på det sterkeste.

Juli 2015
Ø

Øystein om MembranService AS

Kongsberg
Planering/opparbeiding av ny plen etter gravearbeider

Desserud gjorde en veldig bra jobb. Jobben ble startet tidligere enn først antydet, og det ble jobbet raskt og effektivt. Selv om det var en del feil i mine beregner om arealer og omfang tilpasset Desserud seg meget bra etterhvert som det ble oppdaget, og leverte allikevel innenfor tiden som var avtalt initielt.

Sep. 2013
I

Ingar Foldvik om Desserud Entrepenør AS

Kongsberg