Trenger du hjelp med hagearbeid på Ås?

Uansett type hagearbeid på Ås, fra å etablere kjøkkenhage til å legge ferdigplen eller trimme hekken – på Mittanbud finner du flere dyktige fagpersoner på Ås og omegn som kan hjelpe med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med hagearbeid på Ås?

Uansett type hagearbeid på Ås, fra å etablere kjøkkenhage til å legge ferdigplen eller trimme hekken – på Mittanbud finner du flere dyktige fagpersoner på Ås og omegn som kan hjelpe med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste hagearbeid-jobber på Ås på Mittanbud

Gressklipping - Fjerning Buskas / Ugress - Stell planter

1407VINTERBRO

Småjobb Trenger vaskehjelp 1 gang pr uke på Vinterbro. Lite hus på ca 70 kvm. 3-4 timer pr uke. Vedkommende må være flink til å både vaske, rydde, organisere ting og vaske klær. Til et lite hus på 70 kvm. I Need help once a week at Vinterbro With Washing, cleaning, organizing things and washing clothes. Small house of approx. 70 square meters. 3-4 hours each time, per week. For a small house of 70 square meters. PM :) Hei. Legger ut et litt større hageoppdrag Oppdraget: Adresse: Snekkerveien, 1407 Vinterbro. Tidspunkt: Helst asap, førstkommende tirsdag eller torsdag. PM hvis du kan hjelpe. Har ca 1. Gressklipping: 500 kvadratmeter med gressplen Gresset er høyt! Ikke blitt klippet i år. 2. Stelling og klipping av 40 kvadratmeter med planter (ca 10 større planter og busker). Disse to punktene er viktigst, men fint med hjelp til de neste to også 3. Fjerning av ca 50 kvadratmeter med buskas / ugress. 4. Bortkjøring av 1 full henger med søppel. Hvis vedkommende har mulighet til å starte jobben 18. Eller 20. Juni så ville det passer svært bra. Den som hjelper til må ha hageredskaper som gressklipper kantklipper etc. Ta kontakt ved interesse!

Grave opp og fjerne hekk

1407VINTERBRO

Ca. 30 meter løvhekk av uviss art, men ikke vintergrønn - ønskes gravd opp og fjernet.

Luking av bed, trimming av hekk, samt fjerne ugras fra diverse steder på tomta

1407VINTERBRO

Hei, har en del jobb i hagen som må gjøres. det er hovedsakelig luking av bed, trimming av hekk og gjøre gressplenen presentabel.

Vårrengjøring platting og innkjørsel

1407VINTERBRO

Trenger vårrengjøring av platting og innkjørsel med høytrykksspyler (har ikke selv), vask av steinkant, fjerne ugress i innkjørselen.

Diverse oppdrag - Enebolig

1407VINTERBRO

Ønsker å komme i kontakt med seriøse aktører for befaring, forslag til løsninger og utførelse av diverse oppdrag knyttet til privat enebolig. Hovedoppdraget vil bestå av beplantning av hekk (ca.50m). Andre oppdrag er knyttet til utetrapper i 2 størrelser (Renovering av eksisterende trapper av naturstein og oppbygging av mindre trapper til inngangsdør). Andre mindre oppdrag kan også være aktuelle ved en evt. befaring.

Beskjæring/klipping av tujahekk

1430ÅS

Vi trenger hjelp til å klippe tujahekken vår. Oppdraget består av å klippe, vi kan selv rydde opp og frakte avfallet. Vi har motorsag.

Siste evalueringer
Felling av busker og kratt og bortkjøring.

Fantastisk godt utført arbeid, her er det ingen ting å utsette på noe, og veldig hyggelige arbeidsfolk. Det er ikke siste gang jeg leier disse til en jobb, og jeg anbefaler de på det sterkeste til lignende oppdrag. Tusen takk!

Juli 2021
j

jorill om LIEN TREPLEIE OG UTEMILJØ AS

Vinterbro
Stubbefresing og stusse hekk

Meget fornøyd med jobben som Mineiendomseevice Mathiesen gjorde hos oss. Perfekt utført arbeid med trimming og justering av ca 50 meter hekk samt stubbefresing av en større stubbe med mye røtter. Alt ble ryddet opp og det ser strøkent ut etter at jobben er utført. God kommunikasjon, kom til avtalt tid og gjorde jobben til avtalt pris. Anbefales på det sterkeste.

Juli 2021
D

Daniel om MINEIENDOMSERVICE AS

Ås
Hogge ned Thuja

Mineiendomsservice Mathiesen gravde opp en 10-12 m høy Thuja. Røttene ble fjernet og det ble planert med minigraver. Jobben sto til forventningene.

Juli 2021
E

Eli Jorunn om MINEIENDOMSERVICE AS

Ås
Beskjæring av thuja hekk og trær

Weiby gjorde en god jobb for en god pris. Ikke noe å utsette

Juni 2021
H

Håvard om Weiby Hage Og Landskap

Vinterbro
Hekkeklipp og barkbedd

Flott survice, kundevennlig, og pålitelig.. opptatt av at kunden er fornøyd og utfører jobben effektivt og for en bra penge! Anbefales!👍

Mai 2021
K

Kent Roger om Bevern Trepleie

Ås
Grave opp 2 busker + grave opp/frese bort 1 stubbe

Bra pris, godt arbeid. Utført arbeid til avtalt tid

Mai 2021
M

Mikkel om AURSKOG HØLAND BYGDESERVICE SA

Ås
Fjerne trær/busker og klargjøre for nyplanting

Magnus kom raskt på befaring og vi hadde en god kommunikasjon hele vegen. Jobben ble gjort til avtalt pris og tid og vi er godt fornøyd med arbeidet.

April 2021
V

Vidar om Magnus Trandem

Ås
Naturtomt, kutting av trær og hekk

Svært god kvalitet på arbeidet og ryddig. God kommunikasjon hele veien-

April 2021
T

TONJE om OSLO FOLLO RIVING AS

Ås
Klippe et hekk

Hyggelig og flyttig.

Des. 2020
A

Annalisa om TG FACILITYSERVICE AS

Ås
Beskjæring av hegg, tuja og hekker

Effektiv utført jobb av trebeskjæring og trimming av hekk.

Okt. 2020
I

Ida Marielle om BERGSTRØMS GARDSDRIFT

Ås
Klippe tujahekk. Ca 15 meter

Veldig fornøyd med klipp av hekk. Ikke lett å klippe den ned så mye og få det pent, men resultatet ble utrolig bra!!!! Anbefales!

Okt. 2020
B

Beate om HUS & HAGE KOMPANIET- BURUMS

Vinterbro
Belegningsstein

Bra utført, 2 år siden fortsett fornøyd met resultatet.

Okt. 2020
J

Jannes om ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

Ås