Hagearbeid i Asker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Hagearbeid i Asker

Telemaster AS

TeleMaster AS er ett lite firma som i hovedsak bygger master og mobil infrastruktur.I perioder med lite oppdrag tar vi på oss mindre oppdrag for private og næring, med graving og transport, opparbeiding av plen og gårdsplass, samt andre mindre oppdrag.Vi har minigraver og stor tipp henger, pluss flere gode samarbeidspartnere med større maskiner hvis behov.Trenger du en uforpliktende gratis befaring? Ta kontakt med oss!

Okt. 2023

Fjerning av busker i hage

"Veldig god kommunikasjon underveis, kvalitet i arbeidet, effektiv gjennomføring og bra sluttresultat."
P
Per
Hvalstad
Telemaster AS

Uteplass Bygg & Vedlikehold AS

Velkommen til Uteplass Bygg & Vedlikehold AS Vi er en bedrift som spesialiserer oss på alt fra snekring, renovering til gravearbeid Vi er nye på MittAnbud, men vi har lang erfaring i bransjen, og kan vise til solide referanser over tid. Vi påtar oss jobber hovedsakelig i alle plasser mellom Larvik til Nittedal, inkludert Oslo, Asker og Bærum. Se gjerne mer av våre referanser og bilder lenger nede på profilen. Vi har ekspertise innenfor alle aspekter av snekring, fra platting til rehabiliteri...

Se mer
Sep. 2023

Platting uten rekkverk

"Veldig nøye og organisert bedrift. Kjempe fornøyd med arbeidet til Marc! Han lagde platting for oss på plenen, og han var effektiv og tilgjengelig - enkel å kommunisere med. Anbefales!!"
T
Thea
Nesbru
Uteplass Bygg & Vedlikehold AS

Borgen Hage og Vedlikehold

Vi er nye på Mittanbud, men har flere års erfaring i bransjen. Vi kan hjelpe deg med frese bort evnt stubber du har fra trær på plenen, fjerne og klippe hekker, mm.rydde eiendommen din. Vi stiller alltid til avtalt tid og gjør oppdrag som planlagt. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Sep. 2023

Noe shine av hage. Litt utgress etc

"Proffe og pålitelige. Gjennomført helt som avtalt. Anbefales på det sterkeste."
U
Ulrik
Vollen
Borgen Hage og Vedlikehold

Karina Kjærnet

Jeg tar på meg det meste av gartneroppdrag som planting, vedlikehold/skjøtsel, ugressfjerning, gressklipping, busk og- hekk klipping og legging av ferdigplen. Tar også på landskapsarkitektarbeid, jeg er utdannet landskapsingeniør, så vil ha mulighet til å planlegge oppsett/utforming av hage og uteområdet og være ansvarlig for plantevalg. Vedlagt under er litt referansebilder. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Med vennlig hilsen, Kjærnet Wydrahage 45515504

Aug. 2023

Klipping av tuja hekk

"Rask service og høy kvalitet til riktig pris"
R
Roar Wesche
Vettre
Karina Kjærnet

Din Hagemann AS

Aug. 2023

Luking av ugress på hele eiendommen (inkl. brostein og bed), trimme hekkbak levegg, klippe gress

"Veldig flotte leveranser. Uteplassen vår har fått et skikkelig løft!"
E
Egil Andre
Nesbru
Din Hagemann AS

ARMKRAFT SERVICE HELGE HELLAND

Aug. 2023

Felling og bortkjøring av tuja

"Helge gjorde en utmerket jobb. Han var lett å kommunisere med, og gjorde en god jobb."
T
Terje
Billingstad
ARMKRAFT SERVICE HELGE HELLAND

Park & Eiendomsdrift AS

4.8 (28)

Vi er en totalleverandør av vaktmester og gartnertjenester for både det private og offentlige. Vi er opptatt av at du som kunde skal bli tatt godt vare på og føle deg trygg på at oppdraget du bestiller blir utført til avtalt tid og på en profesjonell måte. Se vår facebook og instagram side for oppdateringer på hva vi driver med.

Aug. 2023

Klippe hekk

"Gjorde en bra jobb"
J
Jacob
Nesbru
Park & Eiendomsdrift AS

JCK Servicetjenester AS

JCK Servicetjenester AS er en bedrift som driver med alt innenfor vaktmester tjenester. Vi tilbyr oppussing av hus og hage, gartner tjenester, flytting, snømåking og trefelling.

Aug. 2023

Plantere Tuija Brabant hekk - 20 m

"JCK Servicetjänster hjälpte att gräva och plantera cirka 20 meter tuijahäck hos oss. Jobben utfördes raskt och effektivt till en rimlig pris! Kan verkligen rekommendera Jonathan vidare!"
U
Ulrika
Oslo
JCK Servicetjenester AS

Borge Maskin Entreprenør AS

Aug. 2023

Klippe en 15 m lang hekk

"Kan virkelig anbefales."
K
Kari
Asker

ROTIF KRYSINSKI

Hi! I am new on Mittanbud, but I have over 18 years experience and can show you my references. I can do everything from carpenting, painting, tiling, building pergola, stairs, terrace, stone-works / skifer, retaining walls and much more. Please let me know if you have any questions or need help. Best regards. Rotif Krysinski Tel: 939 90 455 Email: rotifkrysinski@gmail.com

Juni 2023

Hagearbeid - enebolig, fliser, fuging m.m.

"God og enkel kommunikasjon på Engelsk, kom Ihht avtale, gjorde en god jobb Ihht avtalt tid og resultatet ble bra"
R
Rolf Wilhelm
Oslo

KOMPOT AS

Juni 2023

Fjerne hekk og busk

"Utførte jobben raskt og til avtalt pris! Veldig hyggelig person."
M
Mari Brøndbo
Borgen
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste registrerte jobber

Beskjære et stort piletre

1387ASKER

Vi har et stort piletre i hagen som skal beskjæres. Ca. 10 meter høyt. Grener freses opp eller fjernes på annen måte. Enkel tilgang til treet.

Klippe/beskjære hekk

3470SLEMMESTAD

Beskjære tujatrær mellom garasje og vei. Klippes ned til høyde med takrenna på garasjen. Klippe fronten av hekken ut mot veien. Hekken er ca 6 meter i lengde. Klippe hekk på øst- og sørsiden (baksiden) av hagen. Hekken på østsiden (2/3 løvtre 1/3 tuja). justeres i bredde og klippes ned til 2,5 meters høyde. Denne hekken er ca 20 meter i lengde. Tujahekken på sør/baksiden av hagen justeres i bredde, men skal fortsatt ha god høyde da den fungerer som innsynsvern. "Stusses" på toppen. Denne hekkdelen er ca 5 meter i lengde.

Hagearbeid haster

1384ASKER

Plante små trær og busker i hagen i morgen torsdag 9 desember kl 09

Beskjære trærne og kaste resten

3474ÅROS

Trenger hjelp med beskjære trærne og kaste resten. Ca 20kvm

Hagearbeid klippe piletre

1389HEGGEDAL

Vi ønsker å klippe bort alle greiner på vårt piletre og få fraktet bort avfallet.

Fjerne stubbe/frese ned jevnt til resten av plenen

3440RØYKEN

Som beskrevet.