Hagearbeid i Risør

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Hjelp til å vurdere muligheter på naturtomt ved hytte (1,5 daa.)

4957RISØR

Vi har behov for bistand til å vurdere muligheter og eventuelt gjennomføre hagearbeider på vår hytte i Risør / Tvedestrand. Tomten er på ca. 1,5 daa. og er beplantet med flere trær og mange busker. Vi har spesielt behov for å se muligheter til å beskjære / redusere eller fjerne en stor furubusk som har løpt løpsk over flere år.

Forefallende hagearbeid i Risør

4956RISØR

Trenger å: Fikse levegg med morken stamme Male levegg Fjerne vekst fra steinplatting Klippe gressplen Beise veranda Vaske hus utvendig Trimme busker Helst innen mandag 26. juni.

Rydde hageavfall/kvist

4956RISØR

Trenger noen til å stå og putte hageavfall/ mest kvister fra trær og busker i en flisekutter maskin, som vi leier. Trenger ikke være faglært for å gjøre denne jobben. Regner med det tar 1 dag eller halvannen.

Luke ugress og skjære topp av 4-5 busker

4950RISØR

Grusparti utenfor dør trenger luking av ugress, samt klipp/skjær av toppen av noen busker for å sikre utsikt. Kvm med grus er ca 8.

Rydde et område / liten skråning

4956RISØR

Få vekk tørt ugress, spraye på ugressmiddel og legge på en forsterket duk...

Trefelling

4950RISØR

Ønsker å få felt 8 trær stående etter hverandre. Trærne befinner seg innenfor 100 meters belte, så eventuell søknad til kommunen må være tilbyders ansvar.