Hagearbeid - Rakkestad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Hagearbeid i Rakkestad

Siste evaluering

Felling av trær

"Fikk hjelp til felling og kapping av fire store trær, med noe krevende plassforhold og tilgjengelighet. Raskt svar med konkurransedyktig pristilbud, og hyggelig kontakt og oppfølging. Selve jobben ble utført presist og raskt. Kan anbefales."

J

Joachim

Rakkestad, mai 2017

Les flere evalueringer om Magne Vestgøte

Graving og Transport Vidar Biltvedt
RUSTADVEIEN 35, 1850 Mysen
4.9(9)

Siste evaluering

Opparbeidelse av hage for ny uteplass

"Vidar Biltvedt kom til avtalt tid og ferdigstilte som planlagt. Han var løsningsorientert og opptatt av kvalitet i jobben han gjorde. Vi er kjempefornøyd! Han gjorde grunnarbeidet slett og kompakt, slik at det var lett for oss å legge bjelkelag i etterkant. Anbefales!"

L

Line Schrøder

Rakkestad, aug. 2016

Les flere evalueringer om Graving og Transport Vidar Biltvedt

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Fjerning av stor tujahekk, etterfylling og forskjønning.

1890RAKKESTAD

Tujahekk er blitt for stor og for høy, ønskes fjernet. Det ønskes forskjønning av mur/hage. Vi har tenkt at kanskje det bare kan fylles med jord inntil mur? Og lage en naturlig skråning ned.

Beskjæring av busker og beplantning

1890RAKKESTAD

Jeg trenger hjelp med følgende: - Beskjæring av fire busker - Rydding av tre blomsterbed+enkel fin beplantning(det er allerede plantet litt i disse men det trengs å ryddes i de, fjerne ugress og plante noe mer så det ser fint ut).

Gressklipping

1894RAKKESTAD

Hei Har ikke sitteklipper eller gressklipper eller hekke saks Trenger hjelp med å få klippet ca 2.2 mål med tomt og hekk trimming og raking Trenger sitteklipper

* Fortsatt ledig: To skråninger som skal dekkes med planter

1890RAKKESTAD

Vi ønsker å sjekke ut muligheten for å dekke to skråninger med busker/ planter. Slike busker/planter som dekker at det ikke vokser opp ugress. De er ca 50 m totalt og varier i høyde med ca 2m til bare 10cm.

Legge topplag av grus i gårdsplass

1890RAKKESTAD

Ønsker å legge et topplag med grus i gårdsplassen i tillegg til å fjerne litt asfalt/jord. Jeg har et halvt lass med grus liggende, men trenger muligens litt mer. Gårdsplassen er 10x35 m. Vil ha fastpris.

Klipp av hekk

1890RAKKESTAD

Dette gjelder en 392 meter lang hekk i boretsslag. Skal klippes i høyden,flere steder langt ned. Og en side. Ligger inntil et jorde så muligheter for å bruke traktor og annet utstyrer tilstede fra den siden når det er Treska. Vil ha utført jobben så fort som nulig.

Siste evalueringer
Utgraving

Meget fornøyd med jobben denne unge herre mannen utførte for meg.Ikke mere og si enn at han kan anbefales,han er både hyggelig og dyktig.Har jeg behov for lignende hjelp senere,så er valget enkelt! Her får du en solid og skikkelig utført jobb,til en god pris.

Juli 2014
O

Odd Arne om UNDRUM ENTREPRENØR AS

Vevang
fjerning av 25 m hekk

Takk for fjerning av hekk! Ble utrolig bra og ikke minst til en fin pris! :-)

Mai 2012
P

Pål-øyvind om Gartner1 As

Rakkestad

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud