Trenger du hjelp med hagearbeid i Askøy?

Uansett type hagearbeid i Askøy, fra å etablere kjøkkenhage til å legge ferdigplen eller trimme hekken – på Mittanbud finner du flere dyktige fagpersoner i Askøy og omegn som kan hjelpe med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med hagearbeid i Askøy?

Uansett type hagearbeid i Askøy, fra å etablere kjøkkenhage til å legge ferdigplen eller trimme hekken – på Mittanbud finner du flere dyktige fagpersoner i Askøy og omegn som kan hjelpe med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste hagearbeid-jobber i Askøy på Mittanbud

Klargjøring av hage for salg

5300KLEPPESTØ

Et hus skal selges, og hagen trenger omsorg før visning. Plener må klippes, beleningsstein renses, grusganger må ordnes, busker må beskjæres, bed må lukes og generelle kanter må se bra ut.

Klippe ned hekk

5302STRUSSHAMN

Ønsker tilbud på følgende. Jobben består i å kutte ned en ca 2,5 meter Liguster hekk til ca 1 meter høyde og bredde. Hekken er ca 40 meter lang. Enkel tilkomst fra en side , men må muligens bruke stige på utside om ikke det kan tas fra innsiden.

Fiksing av mur

5300KLEPPESTØ

Mur i hage som lener seg innover mot platting. Det må graves bak mur og mur må rettes opp. Muren er av multiblokk betongstein

Klipp av hekk

5302STRUSSHAMN

Jeg trenger hjelp med å få hekken vår ned i høyde. Tujahekken er nå ca 4,5- 5 meter høy, og lengden er ca 10 meter. Vi vil ha den ned til ca 3 meter.

Hekk

5302STRUSSHAMN

Hei. Jeg trenger hjelp med å få hekken ned i høyde. Den er nå 4,5- 5 meter høy tror jeg, og lengden er ca 10 meter. Vi vil ha den ned til ca 3 meter. Se vedlagte bilder. Er dette noe du/dere tar på dere, og hva er prisen på noe sånt? Og ikke minst, når kan du eventuelt ta det?

Plante hekk

5305FLORVÅG

Ønsker å få plantet hekk på terrasse (laurbærhegg). Området er ca 10m bredt. Arbeid inkluderer: Grave/fjerne masse Forberedende arbeid Plante hekk

Siste evalueringer
Fjerne thujahekk

Jobben utført raskt, god kommunikasjon før og under arbeid

Aug. 2020
H

Henriette om JOHANNESSEN MASKIN Trond Johannessen

Follese
Pusse opp hage

Maftean Bygg & Hage overtok utearbeidene hjemme hos oss etter at et annet selskap ikke var ferdig med jobben og forlot hjemmet vårt i en veldig dårlig tilstand. Folk sa at det ikke kunne løses på mindre enn en måned, Maftean Bygg & Hage gjorde det i løpet av ti dager. Resultatet er imponerende og overgikk forventningene våre. Nå kan barna endelig leke trygt utendørs. Noen punkter som var spesielt viktige for oss: 1- Arbeidet ble utført som avtalt, med profesjonell finish. 2- Vasile og Daniel kom med kreative ideer og elegante løsninger for prosjektet vårt. De ga oss eksperthjelp. 3 - De kommuniserte med oss og våre naboer for å finne løsninger som gjorde alle glade. Sterkt anbefalt.

Juli 2020
M

Marc om MAFTEAN BYGG & HAGE

Strusshamn
Opparbeidelse av utendørs trapper

Vi bestilte å legge granitt trapp i vår hagen. Vi er svært fornøyde med utført arbeid, både i kommunikasjon og kvalitet i arbeid. Veldig hyggelig folk som er behjelpelig. Anbefaler dyktige GR anleggsgartner til alle.

Mai 2020
U

UNKNOWN om GR ANLEGGSGARTNER AS

Kleppestø
Klippe gress, kratt og hekk

Martin forstod godt hva jeg ønsket, og kom med gode forslag til endringer/tilpasninger som passet våre behov og økonomiske rammer. Profesjonell, punktlig og ordentlig. Anbefales!

Okt. 2019
A

Aud om LYNGBØ TAK OG ANLEGG

Florvåg
Klippe ned hekk (tuia - høy)

Ok utførelse.

Aug. 2019
A

Arve om GT Bvv

Hauglandshella
Klipp av ca. 100 meter hekk

Veldig fornøyd med klipp av ca 100 meter hekk. God pris, kom som avtalt og gjorde fin jobb.

April 2019
M

Mette om FASADE & VEDLIKEHOLD AS

Follese
Trefelling en blodbøk

Godt utført til avtalt tid og pris. anbefales

Aug. 2018
K

Kjell Arne om LILLEJORDS TREFELLING

Kleppestø
Drenering

Strålende service og meget godt gjennomført oppdrag. Anbefales på det aller sterkeste.

Juni 2017
K

Kenneth om JS MASKIN OG ANLEGG AS

Strusshamn
Helrenovering av 3 soverom i kjeller. ca 50 m2

Jobben var å skifte vegger, tak, gulv og lister på 3 soverom i kjeller. Byttet 2 små kjeller vindu til nye, 3 små kjeller vindu til vanlig størrelse. God pris, proft utført arbeid, veldig kjekke arbeidere.Var utrolig ryddige, etter ent arbeidsdag var alt ryddet fint opp og støvsuget før de gikk hjem. Arbeidet også på lørdag. Ekstra jobb med å skifte altandør på 123! Veldig fornøyd med alt og kommer til å bruke de igjen. God dialog med Marek 24/7.

Mai 2017
T

Tina om 123 PUSSET OPP AS

Hauglandshella
Tilbygg og opparbeidelse av hage

Vi valgte Bergen Vest Bygg etter at de gav et solid inntrykk på befaring, samtidig som tilbudet var grundig og godt. Et valg vi er svært tilfreds med! Særdeles hyggelige folk, profesjonell i sin utførelse, og gir alltid alt for å lage en god løsning med kunden i fokus. Ryddig og oversiktlig i all fremdriftsrapportering og kostnadsoppfølging. Dette er et firma du trygt kan overlate jobben til. Vi kommer til å bruke dem igjen!

Jan. 2017
J

Jeanette Otterlei om BERGEN VEST BYGG AS

Erdal
murerpussing av mur

Dette er ett firma du kan stole på. Kommer til avtalt tid, dyktige fagfolk, som vet hva de gjør. Kan anbefales på det sterkeste. Svein

Des. 2016
S

Svein Johannes om Heidrun Bygg Og Eiendomsdrift AS

Hauglandshella
Asfalt

Jeg ble kontaktet av Skan Asfalt samme dag som anbudet ble lagt ut, og de kom på befaring allerede dagen etterpå. I løpet av uken var jobben gjort! Veldig effektive, presise og holdt alle avtaler som ble gjort. Arbeidet er meget pent utført, og servicen underveis har vært upåklagelig. Kan anbefale Skan Asfalt på det varmeste!

Nov. 2016
J

Janicke om Skan Asfalt AS

Strusshamn