Trenger du hjelp til å legge tregulv i Askøy?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Askøy? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Askøy som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til å legge tregulv i Askøy?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Askøy? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Askøy som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tregulv i Askøy

Pussing og lakking av gulv. Alternativt bytte gulv.

5301KLEPPESTØ

Ønsker tilbud på pussing og lakking av gulv og bytting av lister. Alternativt pris på bytte til nytt gulv.

Legge gulv

5310HAUGLANDSHELLA

Vi er I slutten på renovering av enebolig og trenger hjelp til å legge gulvet da tiden ikke strekker til. Vi har kjøpt inn pergo klikk laminat. Ca 155 kvm Stue kjøkken 4 sov gang . Det skal varme kabler i stue kjøkken gang. Elektriker ordner dette.

Slipping av parkett

5306ERDAL

Hei, Jeg har en stue med trestavs parkett med mye riper, falmede områder flere steder. Jeg vurderer enten å få slipt ned og lakket på nytt, eventuelt bytter jeg til nytt gulv, noe jeg vurderer å gjøre selv i så fall. Har flere andre parkettgulv i huset som også "står for tur", og ønsker i første omgang et prisoverslag/råd i forhold til hva som kan og bør gjøres.

Pussing av eikegulv

5307ASK

Hei! Vi har et heltre eikegulv som er behandlet med beis. Ønsker pristilbud på pussing av gulv for å få vekk overflatebehandlingen. Rommet er 30 kvadrat.

Skifte gulv i treetasjes enebolig

5301KLEPPESTØ

Fjerne gammel parkett og gulvlister, og legge nytt laminatgulv og nye gulvlister i 3 etasjes enebolig fra 2013. Det skal også legges laminatgulv på de eksisterende trappetrinnene i trappene til 2 og 3 etg. 1 etg 45 kvm fordelt på 4 rom. Det er mulig vi vil flislegge ett av rommene som er på 16,8 kvm istedenfor laminatgulv. 2 etg er 72,3 kvm i ett stort rom, bortsett fra en 1,5 kvm bod. 3 etg 24,5 kvm fordelt på 3 rom. I 2 etg står den en vedovn på gulvet med lukket innsug gjennom gulvet. Den må demonteres og monteres (vi kan evt få andre fagfolk til å gjøre det). I 1 og 2 etg hviler trappen på gulvet. Den må heves for å skifte gulvet. I 2 etg står et trapperekkverk på gulvet som må demonteres og monteres, ca 3 til 4 meter. I første etg står et garderobeskap fra garderobemannen på gulvet som må demonteres og monteres, ca 3 til 4 meter bredt. Her står også et lite «walkin closet» på 1,6 meter på ett av soverommene som må demonteres og monteres. I 2 etg står det kjøkken, og gulvet må legges inn under kjøkkenet. Det er støpte varmekabler i 1 etg, og varmematter i 2 og 3 etg. Disse skal beholdes. Ønsker befaring og pristilbud på deler eller hele arbeidet, helst så mye som mulig av arbeidet.

Skifte gulv

5306ERDAL

Skifte et lite gulv og legge varmefolie

Siste evalueringer
Membran

God jobb :)

Sep. 2021
M

Malgorzata om SYV FJELL MUR OG FLIS AS

Hauglandshella
Vannskade på parkettgulv

Jobben ble gjennomført på en veldig god måte og med en høy grad profesionalitet

Des. 2020
Z

Ziad om TØMRER JOAKIM GJESDAL

Kleppestø
Legge laminat

Avtalt pris og arbeid på sitt beste!!

Aug. 2020
S

Stig om ROMAN BYGG & RENHOLD

Hauglandshella
Skifte gulv

Cato skiftet gulv og lister i hele huset vårt, og vi er veldig fornøyd med resultatet. God kommunikasjon på forhånd og underveis, svært effektiv og topp kvalitet på utført arbeid. Vi anbefaler Cato på det varmeste, og benytter oss gjerne av han igjen.

April 2020
T

Tonje om CATO K HAUGEN BYGG AS

Kleppestø
Opppussing av loftstue

God jobb. Gjort på avtalt tid.

Feb. 2020
U

UNKNOWN om BYGG OG RENOVERING HUS SPESIALISTEN SLAWOMIR KAZIMIERZ OWCZARZAK

Strusshamn
Kjøkken, gulv og maling

Et firma som strekker seg lenger. De utførte arbeidet på en effektiv og god måte. Og kvaliteten på arbeidet var helt topp. De var hele tiden ryddig underveis, og kommunikasjonen var også topp. Fikk alltid raskt svar. Et firma som jeg allerede har anbefalt videre og absolutt vil benytte meg av ved en senere anledning. Vil også si at de strakk seg lengre og utførte mer enn forventet. Helt, helt supert. Også svært hyggelige folk som jobber i firmaet.

Feb. 2020
A

Anne Mette om MAX GRUPPEN AS

Kleppestø
Spyling av altan (73 kvm) og oljing/beising av gulvet samt maling a påfølgende rekkverk

Synes at jobben ble utført på strålende vis! God kommunikasjon samt at firmaet utviste pålitelighet og var effektive! Det var god kvalitet på arbeidet til en fornuftig pris. Kan anbefales på det varmeste!

Juli 2019
C

Christian om ALPHA SERVICE AS

Erdal
Nytt gulv, Nytt kjøkken, sparkling og maling.

Solid gjennomført jobb. Bygget nytt kjøkken til oss med tilhørende gulvlegging/listig og maling/sparklingsarbeid. Kommer til å kontakte Elias byggservice igjen når jeg har noe som skal gjøres. Anbefaler Elias Byggservice basert på mine erfaringer med dem.

Juni 2019
S

Sigve om ELIAS BYGGSERVICE AS

Strusshamn
Sparkle og male vegger, legge gulv, reparasjon av drage/stabilisere tak, fjerne og legge ny flis på kjøkkenvegg

Michael utførte hele jobben svært godt og var meget behjelpelig med andre småting som dukket opp underveis. Alt i alt fornøyd med kvaliteten arbeidet og kommunikasjonen underveis.

April 2019
C

Charlie om HAUK BYGG TØMRER TJENSTER M. K. CHWEDORUK

Bergen
Legge gulv. laminat, ca 60 m2. Stue, kjøkken gang og yttergang.

Legging av Laminatgulv. Topp arbeid. God pris. Pålitelighet. Ryddig på alle måter. Jeg anbefaler Helgesen på det varmeste. Her får du en meget kyndig og arbeidsom mann. Norunn Eikefjord

April 2019
N

Norunn om HELGESEN BYGG AS

Florvåg
Parkett legging

Godt utført jobb. Alt helt etter avtalt. Kan meget godt anbefales.

Mars 2019
S

Svein Harald om HELGESEN BYGG AS

Follese
Ferdigstille 3 soverom

Godt tilbud og gutta kom når de lovet, jobbet effektivt og utførte jobben på tilfredsstillende måte og innenfor gitt tidsramme. De var heller ikke vanskelig når litt ekstra ble lagt til. Anbefaler disse gutta.

Mars 2016
H

Hildegunn om SANDØY BYGGSERVICE AS

Strusshamn