Trenger du hjelp til å legge tregulv i Lørenskog?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Lørenskog? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Lørenskog som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til å legge tregulv i Lørenskog?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Lørenskog? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Lørenskog som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tregulv i Lørenskog

Reparasjon av golv- og mur

1464FJELLHAMAR

Reparere betonggulv over kryperom. Fjerning og legging av parkett.

Oppussing kjøkken og delvis stue

1476RASTA

Vi skal bytte kjøkken. Vi vil åpne opp kjøkken mot stue, bytte tak i kjøkken (estimert 8 kvm). Vi vil legge ny parkett i stue og kjøkken, estimert 45-50 kvm. Trenger først og fremst snekkerhjelp Oppdraget er ønsket utført i sommer med montering av kjøkken siste halvdel av august.

Gulvlegging

1462FJELLHAMAR

Jobben går ut på å legge nytt laminat gulv på en leilighet på ca 80m2. Vi skal ha flytende gulv uten dør terskel på samtlige rom. Det er noe ugjevnheter på gulvet som trenger å rettes opp i før legging av nytt gulv. Jobb med garanti ønskes.

Legge gulv

1470LØRENSKOG

Hei, min datter har kjøpt leil i Oslo og vil skifte gulv i en 2 roms leil til laminat eller parkett og forsøke beholde de lister som er i det meste. Legger su gulv / lister mm ? Du gjorde en jobb for meg på Fjellhamar

Legge parkett med lister og terskler, legge noe panel i tak og male noen vegger og tak på Lørenskog.

1475FINSTADJORDET

Legge parkett med lister og terskler, legge noe panel i tak og male noen vegger og tak på Lørenskog. Jobb omfang oppsummert: ca 50,0 m2- ( Gammel parkett må fjernes og bortkjøres inkl lister ) ca 70,0 / 73,0 m2- Ny parkett skal monteres med nye lister 3-4 terskler skal monteres/fikses Diverse vegger/tak skal males -Vi kan også være interessert i tilbud og male alle tak og taklister, men ikke prioritet. Bare ta kontakt for befaring. ( Se vedlagt spesifisert jobb pr rom under ) Leiligheten er på Nesåsen, Lørenskog, høy 1. etg. med god mulighet for parkering/saging rett v leilighet. Det er heis fra garage til leilighet. Jeg bor i leiligheten med min sønn. Vi hjelper til med flytting rundt på det som trengs fra rom til rom. Parkett fra Maxbo er valgt, men ikke kjøpt inn enda. -Sov 1. ca 15,6 m2- Legge ny parkett og liste med nye lister. ( Gammel parkett er fjernet ) Montere ny terskel til soverom. Legge hvit panel i tak. Male vegger. -Gang ca 4,2 m2- Legge ny parkett og liste med nye lister. ( Gammel parkett er fjernet ) Montere ny terskel til annen gang og bod. Male vegger -Sov 2. ca 7,7 m2- legge ny parkett og liste med nye lister. ( Gammel parkett må fjernes og bortkjøres ) Montere ny terskel til soverom. Male vegger. -Bad ca 6,7 m2- Male tak Montere ny terskel til bad. -Hall/gang ca 8,7 m2- Legge ny parkett og liste med nye lister. ( Gammel parkett må fjernes og bortkjøres ) Male vegger -Stue /spiseplass ca 34,0 m2- Legge ny parkett og liste med nye lister. ( Gammel parkett må fjernes og bortkjøres ) Jobben ble lagt ut i februar, men forsinket/utsatt grunnet vannlekkasje på gulv sykdom. Alt er nå klart for arbeid etter 7-8 uker med tørkevifter, demontering av gulv mm. Fuktmåling er foretatt av forsikringsselskap og gulv er revet hvor det var vannlekkasje. Jeg ønsker at noen kan komme å se, gi tilbud og starte raskt. Jeg mottar kontantoppgjør for vannskade av forsikring, og resten dekker jeg selv. Dette da jeg ønsker at et selskap gjør hele jobben, og ikke at forsikring utfører noe, og at andre utfører resten.

Legge 1-stavsparkett soverom.

1473LØRENSKOG

Legge 1-stavsparkett soverom med «flytende overgang» til stue (allerede lagt parkett der, så må ta opp noen bord og liste gulv på soverom. Har parkett og underlag.

Siste evalueringer
Legge laminat i stue

Vi hadde behov for hjelp i forbindelse med legging av nytt laminatgulv i stue, samt etterfølgende listing av gulv. Laserbygg AS utførte jobben på en profesjonell og god måte, og med ryddig kommunikasjon før, under og etter utføring av oppdraget. Vi har ingen problemer med å anbefale Laserbygg til andre som har behov for dyktige håndverkere i forbindelse med gulvlegging.

Feb. 2022
I

Iman om LASERBYGG AS

Lørenskog
Legge nytt gulv (laminat) med varmefolie i stue/kjøkken og gang

Hyggelige og flinke folk!

Nov. 2021
K

Kristin om CC ENTREPRENØR AS

Rasta
Legge gulv innvendig

DLD Maling og Snekring Damian Lukasz Dziegiel gjorde en super jobb med å male innvendig samt legge nytt gulv, vi er veldig fornøyde både med kommunikasjonen underveis og sluttresultatet!

Okt. 2021
K

Kathrine Kværnæs om DLD MALING OG SNEKRING DAMIAN LUKASZ DZIEGIEL

Slattum
Sliping eller bytting av gulv på 80 kvm i Lørenskog.

Fra start til jobben ble avsluttet hadde vi en god kommunikasjon. Selskapet jobber ganske profesjonelt og nøyaktig - de er både vennlige og dyktige. Tayfun som er en av daglig ledere var ærlig fra start vedr. kostnad og tidsbruk. Jeg anbefaler selskapet på det sterkeste.

Okt. 2021
J

Jansepar om CITY DEKORASJON AS

Lørenskog
Legge ny klikk parkett, og male 4 rom.

Vi har brukt Geir Johansen på å male opp mer en halve leiligheten, entre, mellomgang, tak på bad, og 2 soverom. (Vegger tak i alle rom.) Geir er pliktoppfyllende, opptatt av kvalitet i sine jobber, han leverer som avtalt og vel så det. Når han var ferdig m sin jobb, insisterte han på et siste besøk hos oss, etter at vi hadde fått lagt nytt gulv, for å se over at alt var som det skulle være. Vi kan gi Geir våre aller beste anbefalinger, og vi kommer garantert til å bruke ham igjen.

Sep. 2021
K

Kristian om Geir Johansen

Finstadjordet
Renovering av kjøkken og stue

Saulius gjorde et rimelig og meget godt og solid arbeid og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Når det dukket opp uforutsette ting eller detaljer som krevde løsning, tok han alltid opp det i forkant og hadde gode, fine og praktiske løsninger. Når det gjelder kommunikasjonen underveis særlig mht tidslinjen, kunne den vært bedre. Jeg kan anbefale Bra-bygg AS til nye oppdrag når man er ute etter gode, rimelige, solide og fine funksjonelle løsninger og man ikke er stresset på tid. Jan Isaksn

Juli 2021
J

Jan Arne om BRA-BYGG AS

Kurland
Liten gulvjobb

Kom innom og gjorde jobben som var liten. Fornøyd.

Mars 2021
K

Kristian om ANTS ARMANDS SKUDRINS

Finstadjordet
40 kvm parkett på hytte

Et godt team som la parkett hos meg. Nøyaktig og fint arbeid på avslutninger på krevende områder. Kan anbefales

Feb. 2021
A

Anbjørn om SLEIFMANS OPPUSSING

Rasta
Sette opp lettvegg og legge gulv

Greit utført jobb, alt gjort på samme dag. Serviceinnstilte. Overholdt avtale om pris.

Okt. 2020
L

Lise Natalie om SLEIFMANS OPPUSSING

Kurland
Legge parkett/laminat

Veldig fornøyd med arbeidet de utførte hos oss. De var både fleksible og løsningsorienterte.

Sep. 2020
T

Tor Erik om BYGG & MALEREXPERT AS

Finstadjordet
Legge nytt gulv, male tak og trapp

Malte tak, fjernet parkett, la laminat og listet.

Aug. 2020
A

Anders om JSS BYGG AS

Fjellhamar
Legge nytt gulv

Jeg var heldig med Laserbygg. Laserbygg kom til avtalt tid, startet arbeidet til avtalt tid, og avsluttet arbeidet til avtalt tid. Prisen var bra, og kvaliteten helt på topp fra ende til annen. Lett å få tak i og kommunisere med. Jeg har ingenting å utsette på jobben til Laserbygg, dette var imponerende. Og det er ikke en selvfølge her på MittAnbud :) Selskapet brukes mer enn gjerne igjen. Terningkast 6.

Aug. 2020
D

Dag Roar om LASERBYGG AS

Fjellhamar