Tregulv i Aure

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Tregulv i Aure

HARALD MAGERØY

Juni 2014

skifte gulvlaminat

"Jobben utført med meget godt resultat. Svært fornøyd"
O
Ole Roald
HARALD MAGERØY
Siste registrerte jobber

Bytte ut vegg til vegg teppe med laminat gulv

6590TUSTNA

Ønsker å bytte ut vegg til vegg teppe med laminat gulv, muligens også innlagte varmekabler under. 11,1 m2.

Legge nytt gulv i gangen

6590TUSTNA

Nåværende gulv er fra byggeåret og bær preg av det. Se vedlagt bilde. Ønsker å legge nytt, muligens med varmekabler under.

Oppussing av gammel sveitservilla

6590TUSTNA

Isolering av yttervegger, fra innsiden i 2 etasjer. Bytte 15 stk vinduer. Bytte 2 verandadører og 2 ytterdører. Flytte 2 dører inne. Avrette og legge gulv ( ca 40 kvm )

Riving og oppbygging av nytt gulv mot kjeller.

6690AURE

Riving og oppbygging av nytt gulv/gulvbjelkelag. Det er svikt i gulvet som er i dag, og det må derfor rives og bygges opp på nytt igjen, og det må påregnes at en del av gulvet må ha nytt gulvbjelkelag ca. 15m2. Det er ca. 25m2 totalt. Dette er gang og stue. Dette er etasjeskiller mellom kjeller og 1. etg. Det skal bygges komplett opp igjen med tetting og isolering m.m og furugulvet på toppen til slutt. Ønsker et godt tilbud på dette.

Restaurering av låve fra 1850, 6690 Aure

6690AURE

Fjerne ytterkledning, støpe nytt fundament under deler av bygget, skifte ut råteskadet tømmer og grindverk, støpe gulv i deler av bygget. Lage og montere port i første etasje og ny port til andre etasje (fra låvebru). Legge ny ytterkledning. Legge nytt tak.

skifte gulvlaminat

6690AURE

skal skift ut gammel laminat til nytt(Alloc) Må skrue fast sponplater etter at gammelt laminat er fjernet, da det er knirk på det eksisterende gulvet. nytt gulv er kjøpt, og klart til legging. Ca 90 kvm