Trenger du hjelp til å legge tregulv i Moss?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Moss som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til å legge tregulv i Moss?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Moss som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet tregulv i Moss

Gulvlegging 15m2

1570DILLING

Legge kjøkkengulv, parkett (bytte ut nåværende laminatgulv), ca 15 m2. + Listing: bruke nåværende lister

Profesjonell befaring av skjevheter, svik og knirking i gulv med dokumentasjon

1580RYGGE

Hei, Trenger en profesjonell snekker eller andre som er i stand til å fastslå om svikt, skjevhet og knirking i gulv skyldes konstruksjonsfeil eller om det er helt vanlig. Dette for å ha dokumentasjon for boligkjøperforsikring for om en sak skal gå videre eller ikke. Og også hva det koster å utbedre dette.

Legge gulv

1531MOSS

Trenger hjelp til å legge gulv, leiligheten er på 80 kvadrat. Det skal legges i stue, gang, og to rom. Laminatgulv Berry Alloc

Laminatgulv

1515MOSS

Jeg trenger noen som kan sette inn nytt gulv (laminat) i 2 soverom, stue/og kjøkken i ett, og en liten bod. Det haster. Oppstart: 03. mai

Bytte gulv

1570DILLING

Ønsker å fjerne parkett og legge laminatgulv i 2. etg i enebolig. Ca. 70 kvm.

Utbedre knirk i gulv

1580RYGGE

Har mye knirk i gulv av parkett i stue og kjøkken. Tror det er en enkel sak å fikse for noen som kan det. Mulig å komme på befaring og anslå en pris? Takk.

Siste evalueringer
Maling av hus utvendig og innvendig.

Flott utført arbeid til avtalt tid. Tomas og hans far gjennomførte prosjektet uten problemer. Kvaliteten på arbeidet var høy og kommunikasjonen underveis var god, det var ingen misforståelser og de kom til avtalt tid. Tomas hadde sans for detaljer og god leverte alltid et godt resultat. Prosjektet bestod av gipsing og maling av tak og vegger innvendig, legging av nye gulv, diverse . I tillegg ble hus og garasje malt utvendig. Jeg vil definitivt bruke Tomas igjen

April 2022
T

Tom om Alto Byggservice AS

Moss
Legge laminat. Sette opp dører og listing

Veldig hyggelig, punktlig og god kommunikasjon. Veldig bra kvalitet og effektivitet på utført jobb. I evalueringen kunne jeg bare velge 1 ting jeg var spesielt fornøyd med. Kunne egentlig valgt alle punktene. Kan absolutt anbefales.

Mars 2022
U

UNKNOWN om Hugo Bygg Ugis Lejins

Moss
Male innvendig og skifte gulv liten leilighet

Jeg var veldig fornøyd med Total Maler Service, god kommunikasjon underveis og pålitelig gjennomføring .Spesielt gulvet ble veldig fint. Litt stress mot slutten, og litt diskusjon om alt var gjennomført etter avtale (pussing og maling av terskler). Og litt møkkete på badet. Eller kjempefornøyd med jobben.

Feb. 2022
N

Nina om TOTAL MALER SERVICE AS

Moss
Sliping og voksing av gulv, 75m2

Utført som avtalt og anbefaler de videre.

Feb. 2022
J

Jarle om PRO PARKETTSLIPERI AS

Oslo
Reparere stuegulv og legge nytt

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet. Presist oppmøte og jobben ble utført med høy kvalitet og innenfor avtalt tid. Han kan absolutt anbefales, og jeg bruker ham gjerne igjen!

Okt. 2021
A

Anette om HL1 NORGE AS

Moss
Legge nytt laminat gulv på ca 40m2

Kim og hans team gjorde en meget bra jobb. Spesielt fornøyd med god kommunikasjon og tips og råd fra Kim. Småting ved prosjektet som jeg ikke hadde tenkt på fikset de uten problem . Og jeg fikk god oppdatering under arbeidet. Anbefales og kommer til å bruke de igjen.

Okt. 2021
U

UNKNOWN om Viken Støp AS

Moss
Legge laminat, Liste gulv, vinduer og dører.

Alt etter avtale, ferdig i god tid før fristen. God kvalitet og hyggelige ansatte. Anbefales!

Sep. 2021
T

Trym om OLE WEGARD UTNE

SKI
Rive kjøkken, legge 114m2 gulv, fjerne bue

Fagmessig og grundig gjennomført. God kommunikasjon og fleksibilitet under hele prosessen. Fornuftig pris som avtalt i anbudet, ingen påslag eller skjulte kostnader underveis. Vi bruker gjerne Ole Wegard til neste oppdrag!

Sep. 2021
K

Kathrine om OLE WEGARD UTNE

Rygge
Legge gulv i leilighet.

Meget godt fornøyd med arbeidet, godt samarbeid, utrolig bra service.

Juli 2021
P

Pål Erik om OLE WEGARD UTNE

Moss
Nytt gulv m/varme, garderober og nytt kjøkken

Jobben er bra utført, og de har levert raskt når det har kommet på merarbeid underveis, eller dersom det er blitt endringer i planene. Det er bedriftens snekker som har vært her: Revet kjøkken, lagt nye gulv, nye lister, satt opp kjøkkenplater på nytt kjøkken og satt på veggpanel/smartwall på soverom. De har også stått for elektriker og rørlegger til kjøkkenet. Av og til litt mangel på kommunikasjon, men dette har løst seg fint likevel. Anbefaler disse.

Juli 2021
G

Gry om Murmester Jens Aksel Christiansen AS

Moss
Nytt gulv i kjellerstue

Ryddig og greit, jobben ble utført etter mine ønsker

Mars 2021
T

Torill Aanerød om KNUTS HÅNDVERKSTJENESTER

Moss
Bytte gulv i kjellerstue

Vi er godt fornøyd med jobben som ble utført, spesielt arbeidet knyttet til å bytte eksisterende kjellergulv. Underveis ble gode løsninger foreslått og valgt, og han var fleksibel både på tid og endring av arbeidsoppgaver underveis. Når det gjelder arbeidet med bytte av dør, var det litt unøyaktigheter og merker som vi gjerne skulle vært foruten. Blant annet ble det montert smalere karmlister enn det var tidligere, noe som medførte at det ble en glippe mellom gulv- og karmlist.

Nov. 2020
P

Petter om Schmidt Bygningsentreprenør Enk.

Moss