Tregulv - Øvre Eiker

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Tregulv - Øvre Eiker

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tregulv

Bytte parkett på soverommet (10.78m2)

3302HOKKSUND

Hei, vi trenger noen som kan gi oss et prisoverslag og kan hjelpe oss til å bytte parketten på barnet soverommet. * Ønsker å legge laminatgulv.

Ønskes lagt gulv

3303HOKKSUND

Vi overtar ny bolig 01.07 Ønsker snarest mulig etter dette og bytte gulvet i 1. etg. Tipper jobben er ett sted mellom 45 og 55 kvm. Kan også tenkes at vi ønsker og bytte ytterdør i samme slengen. Ønsker gjerne en prisantydning på dette. Kan hende gulvet som alt ligger da må fjernes først.

Legge nytt laminat gulv i stue

3300HOKKSUND

Ønsker hjelp til å legge nytt gulv. Har nå parkett, dette fjerner jeg selv . Tenket laminat

rette opp gulv i gang å soverom,fjerne knirk,legge nytt gulv.

3320VESTFOSSEN

Gulv i gang,å på soverom er ikke rette,knirker veldig. Gulvet gir litt etter.å knirker mye når vi går på det. Det er snakk om ca,25 kvadrat. Vi vil legge pergo-eller laminat på gulv.

Større vindu, list og gulvlegging

3302HOKKSUND

Har et kjellerrom som skal gjøres om til et godkjent soverom. Rommet er på 7kvm. Vindu som er satt inn pr dags dato er for lite. Det må graves for å sette inn et større vindu. Trenger i tillegg hjelp til å legge gulv og gulvlister. Sender bilder ved forespørsel. Ønsker ca prisoverslag. Ta kontakt for spørsmål. Ønsker å utføre jobben så fort som mulig.

Fasadeendring og bruksendring av terrasse med tak, installasjon av ytterdør og 6 vinduer

3300HOKKSUND

Ønsker å gjøre om terrasse med tak om til hoveddel. Terrassen består allerede av tak, gulv (av betong) og gelender med bærende støtter (se bilder). Trenger bistand med byggsøknader, oppsett av nye yttervegger, vinduer og ytterdør, ventiler... Oppdragsgiver foretar innkjøp av vinduer og ytterdør, det resterende innkjøpet av material kan ppdragstaker gjennomføre gjøremål for oppdragstaker: -bistand med byggsøknad om bruksendring og fasadeendring -glass i skråvegg blir fjernet og blir erstattet med 2 stk 4-punkt skrå-karm-vindu(er) (se pkt. 2), plassert på midten. Resterende vegg blir erstattet med kledning. fra venstre til høyre; vindu 1 og vindu 4 blir erstattet med kledning, vindu 2 og 3, hvor vindu 2 er speilvendt til vindu 3, blir erstattet med nye vinduer -vinduer på nåværende yttervegg blir fjernet og erstattet med kun åpning for senere snekring -installasjon av isolert undergulv (undergulv-sponplater?) over betong-gulv -installasjon av kledning, ytterdør og vinduer (se tegning) -installasjon av ventiler på midten av hver ny yttervegg -isolering av tak og yttervegg -installasjon av ventiler (på midten av hver vegg?) oppdragsgiver kan bistå med håndtering av avfall Material-liste for ytterdør og vinduer: 1. vinduer for vegger: 2stk https://skanva.no/pvc/2-fags-sidehengslet-vindu-med-2x3-glassfelt pvc 120x120 tre-lag 2stk https://skanva.no/pvc/2-fags-sidehengslet-vindu-med-2x3-glassfelt pvc 120x120 tre-lag med rømningsåpning 2. vindu for skråvegg over gesimshøyde: 1stk https://skanva.no/pvc/fast-skraa-karm-sett-utefra-5-sider-vinkelrett-venstre-bund-og-hoeyre-topp-og-bunn pvc frostet glass 1stk https://skanva.no/tr/fast-skraa-karm-sett-utefra-5-sider-vinkelrett-hoeyre-bund-og-venstre-topp-og-bunn pvc frostet glass nåværende mål for vinduer kan sees i skisse. Ytterste vinduene blir erstattet med kledning og de midterste blir erstattet med nytt vindu. Disse to vinduene er like i mål, men speilvendte/kirale 3. ytterdør: https://skanva.no/pvc/dobbel-ytterdoer-med-1x3-fyllinger 200x200 pvc uten dørhåndtak easyaccess dørhåndtak