Trenger du hjelp til å legge tregulv på Kongsberg?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta på Kongsberg? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere på Kongsberg som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til å legge tregulv på Kongsberg?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta på Kongsberg? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere på Kongsberg som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tregulv på Kongsberg

legge nytt gulv

3613KONGSBERG

jeg vil legge laminatgulv over parket gulv

Rive gammelt gulv + legge nytt laminatgulv

3619SKOLLENBORG

Hei, Skal flytte inn i hus og vurderer om jeg enten skal behandle det gamle gulvet som er der, eller rive det og legge nytt. Ønsker en pris på riving av gammelt gulv, kasting av gammelt gulv og legging av nytt gulv. Tipper det er snakk om ca. 100 kvm😊 se bilder. Jeg tenker å kjøpe inn 1 stavs laminatgulv. (Opsjonspris på å legge nytt gulv oppå det gamle, dersom håndverker mener dette vil bli et ok resultat). Stort ønske om at dette kan gjøres 5.-8 februar.

Legge gulv

3610KONGSBERG

Vi ønsker tilbud på legging av gulv på kjøkkenet. Rommet er ca. 17 m2 med fire vinkler. Vi river selv nåværende gulv og legger underlaget klart for gulvleggingen. Gulvet som skal legges er fiskebens - klikkvinyl (https://arbiton.com/en/vinyl-flooring/vinyl-click-flooring/vinyl-flooring-arbiton-amaron-herringbone-harlow-oak-5mm-0-55mm). På forhånd tusen takk!

Bytte gulv og spotter

3611KONGSBERG

Trenger hjelp til å bytte gulv i stue og gang. Legging av ny parkett, og varme i gulvet. +/- 50kvm Trenger også hjelp med å bytte spotter i taket.

Gulvsliping

3612KONGSBERG

Vurderer å slipe samt mattlakke ca 80kvm lakkert furugulv fra 80tallet. Gulvet er på et plan utenom nedsenket stue med to trappetrinn. Trenger å vite pris tidsestimat på arbeidet.

Pusse opp soverommer

3617KONGSBERG

Ligger ny gulv og taket i soverommet

Siste evalueringer
Legge gulv

Jonas Remeika gjorde en strålende jobb med å legge nytt gulv og sette opp nye gulvlister. Veldig bra kvalitet på utført arbeid!! De møtte opp til avtalt tid og vi hadde god kommunikasjon underveis. De tok med seg alt avfall etter at jobben var utført. Jeg er spesielt fornøyd med kvalitet på arbeid, pris, kommunikasjon, ryddighet, pålitelighet og effektivitet. Alt i alt kjempefornøyd med Jonas og kan anbefale han på det varmeste.

Juni 2021
G

Geir om JONAS REMEIKA BYGG SERVICE

Kongsberg
68 kvm med parkett ønskes lagt

Flink håndverker. Ryddig og effektiv.

Des. 2020
B

Bjørnar om KOZLOWSKI BYGG

Kongsberg
Legge gulv på kjøkken og i stue

Veldig flinke og effektive, lagt nytt gulv med varmefolie, ca 50kvm.

Des. 2020
A

André om VALS Handyman Service

Kongsberg
Gulvsliping m/behandling

bra utført på en effektiv måte til en helt ok pris.

Okt. 2020
H

Håvard om FISKEBEINPARKETT AS

Kongsberg
Innkjøp og legging av parkett. + noe snekker jobb.

Raskt i gang med arbeidet. Ser ut til å være ordentlig gjort! Anbefales.

Juni 2019
C

Christian Nestvang om VALS Handyman Service

Kongsberg
Slipe og lakkere furugulv.

Norgulv gjorde en profesjonell jobb med god kvalitet, på tid og med ryddighet.

April 2019
E

Eivind om NORGULV '' AS

Kongsberg
Sliping av gulv, 100m2

Jobben ble gjort til avtalt tid, men min trapp fra 1967 som skulle slipes ble ødelagt med flere sprekker og stygge merker som følge av et forsk på demontering av trappen. Det var også slipt for grovt enkelte steder av den andre trappen som skulle slipes, dette ble rettet opp når påpekt. hyggelig folk og gode på pris, kan anbefales til gulvsliping, men ikke til trappesliping.

Jan. 2018
B

Bård Elling om NORGULV '' AS

Kongsberg
Legge ny parket i leilighet på Kongsberg, ca 75 kvm

Jobben bestod i å rive ut gammel parkett i stue/kjøkken og deretter legge ny parkett, ca 70 kvm. Jobben ble utført i rett tid, til avtalt (god) pris og med høy kvalitet (var et par teknisk krevende områder på kjøkkenet, med dette ble løst på en fremragende måte), Seriøs, med høyt servicenivå og meget effektiv. Ellers var perioden preget av svært god orden. Han var også den som gjorde den grundigste undersøktelsen før han gav en pris. Anbefales.

Nov. 2016
V

Vidar om NORD SNEKKER

Kongsberg
Legge parkett, ca 72 km2

Christea har vært hos meg og lagt 80 km2 parkett i sommer og jeg er veldig fornøyd!! Hadde til og med en rund trapp som de måtte legge rundt, og resultatet var perfekt, til tross for at dette var noe de ikke hadde gjort før. De holdt seg til avtalt pris, og tider. Randi J Skau

Juli 2015
R

Randi Josefine om CRISTEA SERVICE

Kongsberg
Gulv i yttergang

Jobben ble gjort raskt til en fornuftig pris, samt at de kom til avtalt tid de tre gangene de var her. Dette er etter mine tidligere erfaringer ingen selvfølge. Jeg er meget fornøyd, og kan trygt anbefale dette firmaet. Per Ramstad, Kongsberg

April 2015
P

Per om Interiørentreprenør AS

Hvittingfoss
Legging av parkett

Jeg er veldig fornøyd med utførelsen. Snekkeren var hyggelig og tillitsfull, og utførte en profesjonell jobb.

Feb. 2015
R

Rolf Egil om ATOMIC BYGG

Kongsberg
* Fortsatt ledig: Helrenovering av soverom

Det var høy kvalitet på jobben - særlig var håndtverket i forbindelse med listing og sammenføyning imponerende Jobben innebar flere forskjellig typer opp-pussingsarbeid - mye småarbeid Da det ble behov for en elektriker og å tømme tilhengeren på søppeldynga viste firmaet stor fleksibilitet Men det gikk med mange timer og til tross for sympatisk avtalt timepris ble sluttpris i (kun arbeidspenger) nærmere 40 000,- opppussing av 2 rom på 15 og 2 kvm

Feb. 2012
C

Carl om MER NORGE

Kongsberg