Trenger du hjelp til å legge tregulv i Levanger?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Levanger? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Levanger som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til å legge tregulv i Levanger?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Levanger? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Levanger som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tregulv i Levanger

Provisorisk gulv

7608LEVANGER

Hei Lite oppdrag med å legge provisorisk gulv på kjøkken og i gang i et gammelt hus (i påvente av total renovering). Ca 20 kvm.

Sliping av eldre tregulv

7604LEVANGER

Eldre tregulv, not og fjær-basert, ønskes slipt og behandlet. Deler av gulvet har tidligere vært lakkert. Noe er ubehandlet. I deler av området er det slått spiker, mens andre plasser ikke. Noen setninger på huset så noen sprekker på 1-3 mm mellom plankene.

Oppussing av leilighet, Fagerstrandveien

7604LEVANGER

Overtar en leilighet i borettslag 1.desember. Ønsker å pusse opp to soverom - rive bort gamle plater på veggene + et gammelt integrert klesskap, fjerne gammel parkett og deretter isolere og sette opp gipsplater + ny parkett på gulvene. I stue og gang vil jeg ha bort laminat og få inn parkett. I tillegg vil jeg bytte ut alle innerdører, 4 stk. Til slutt ønsker jeg at gang og stue blir malt opp på nytt og at soverommene males. Det er 3.etasje, litt bæring da. Veggene er høye, 252 cm. Gjerne begynn på jobben tidlig i desember, ønsker å flytte inn til jul.

Maling og listing av 4 soverom + loftstue

7606LEVANGER

Maling av furupanel + legge nye lister på 4 soverom (9-12kvm) og loftstue (32 kvm). Furupanelet er malt fra før, men uten sperregrunning, så må males 1-2 strøk sperregrunning og så 1-2 strøk med ny maling. Også interessert i å få lagt nytt parkettgulv i etterkant på de samme rommene hvis det kan gjøres av samme person/firma. Flytter inn på adressen 1.11 (står tomt til da), så en fordel om jobben kan gjøres før det.

Trenger pris overslag på bytte deler av ett gulv

7600LEVANGER

Hei. Vi har ett parkett som vi har vært uheldig med og få en stor vann flekk skadet i gangen, det er klikk parkett. Så vi ønsker og få evt få byttet den delen som er ødelagt. Så vi trenger og få en prisoverslag på hvor mye det koster. Evt hvor mye bytting av hele gulvet koster.

Sliping av furugulv

7629YTTERØY

Huset har 4 rom i 1. Etg. Nytt furugulv ble montert ca 2000, ble da oljet en gang. Gulvarealer er hhv: 16, 12, 20 og 7 totalr 55 m2. Ønsker pris på sliping av gulvene. Ønsker separat pris på behandling av gulv, hvitpigmentert. (ikke lakk) Vennligst beskriv framgangsmåte for sliping og behandling av gulvene inkludert spesifikasjon av ptodukter

Siste evalueringer
Bygge hus. Innvendig. Gips. Tre. Fliser. Osv.

Bra jobb. Pris å dialog.

Nov. 2018
S

Ståle Harald om RASA GIGANTE DOMENICO GIGANTE

Skogn
Slipe og behandle tregulv (33 kvm)

Svært fornøyd. Dyktig og veldig hyggelig mann. Arbeid utført raskt og resultatet ble veldig bra

Sep. 2018
D

Danny Stefan om VIP TØMRERSERVICE AS

Trondheim
Slipe gammelt tregulv

Strålende fornøyd! De gjorde jobben som avtalt og resultatet var veldig bra. effektive, dyktige og pålitelige. Vi kommer til å bruke Skill Services igjen ved en senere anledning. Anbefaler denne bedriften!

Juni 2018
B

Bjørn Oscar om SKILL SERVICES AS

Rekkehusleilighet som skal fornyes før eierskifte.

Jeg har hatt Stig Gøran Nordbakk fra Levanger til denne jobben,han og hjelperen hans gjorde et flott arbeid her hos meg.Jeg er meget godt fornøyd. Dessuten var de veldig hyggelige,raske,punktlige og nøyaktige.Anbefales varmt.

April 2011
R

Ragna Kristina om Nordbakk Bygg

Skogn