Tregulv i Hol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Tregulv i Hol

GEILO HYTTESERVICE AS

5.0 (21)

Bygg, maling, vask og vaktmestertjenester.Sengetøy utleie.

Sep. 2022

Legge og lakke gulv på hytte

"God dialog hele veien og jobben ble utført til avtalt tid:-)"
E
Erling
Geilo
GEILO HYTTESERVICE AS

GEILO INTERIØR OG DESIGN AS

Vi lager interiør på mål, etter dine ønsker

Juli 2022

Legge parkett på gulv

"Vi fikk lagt nytt parkett gulv i leiligheten. Arbeidet ble utført raskt og var veldig pent utført. Vi anbefaler dem på det varmeste."
C
Cathrine
Geilo
Siste registrerte jobber

Legge parkett på gulv

3581GEILO

Vi ønsker å få lagt parkett gulv i liten leilghet på Geilo. Det er parkett der nå som må fjernes først.

Rette/jekke opp hytte som følge av skjevheter

3580GEILO

Hytta ligger på ca. 900 moh. i tregrensa på Geilo. Hytta er bygget i ca. 1966. Som følge av at ringmur har sunket har hytta flere skjevheter. Dette er synlig både innvendig og utvendig. Ellers er det enkelte vinduer og dører som sitter fast. Det er mest skjevheter i stue som utgjør 35 kvm av hyttas totale 65 kvm. Vi ser for oss at hytta jekkes opp fra innsiden. Det er nemlig en terrasse på utsiden som ikke er festet i hytta. Vi tenker oss at jobben utføres før sommer.

Jekke opp hytte/Rive gulv

3580GEILO

Har kjøpt hytte på Geilo fra 60 tallet. Hytta har sunket på ett hjørne og må rettes opp. Vi ønsker også hjelp til riving av gulvbelegg. Kan bli aktuelt å få bistand til legging av gulv.

Legging nytt heltre furugolv

3580GEILO

Nåværende furugolv fjernes samt to delevegger må demonteres og monteres etter at nytt gulv er lagt. Gulvtype som eventuelt skal legges er: furu Kronegulv, grått børstet, eventuelt gulv furu 20x142 andes. Areal er 48m2, hytte ligger ca 20 km fra Geilo. Ønsker tilbud både med og uten materialer.

Legge og lakke gulv på hytte

3580GEILO

Legge gulv på ca 35 kvm stor hytte. Gulvbjelkene er byttet, men det må legges isolasjon og furugulv. I tillegg ønsker jeg at det lakkes 2 strøk og legges gulvlister. Alt av materiell er kjøpt inn og ligger på hytta.

Nytt gulv

3580GEILO

Ønsker nytt parkettgulv i leilighet ca 65 m2