Trenger du hjelp til å legge tregulv i Tromsø?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Tromsø? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Tromsø som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til å legge tregulv i Tromsø?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Tromsø? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Tromsø som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tregulv i Tromsø

Bytte av gulv 2 soverom

9008TROMSØ

Bytte av gulv på soverom

Oppretting av gulv

9006TROMSØ

Stuegulv vurderes opprettet i forbindelse med legging av ny laminat. 37 kvm, rektangulært utformet.

Legge ca 38 kvadrat med parkett

9006TROMSØ

Fjerne gammel parkett og legg ny med lister i en leilighet der kjøkken og stue er en åpen løsning. Det kan også være ønskelig hvis mulig, maling av vinduskarmer, men ikke et must.

Flytsparkling/avretting av tregulv

9105KVALØYA

Vi pusser opp, og har et 62 m2 stort tregulv som hviler på gulvbjelkene. Gulvet er ujevnt, og må avrettes før vi kan legge laminat. Graden av skjevhet varierer, men på det verste er det ca 1,5-2cm på 2 meter. Ønsker tilbud på jobb inkl. Selve sparklet.

Sliping av tregulv

9024TOMASJORD

Ønsker tilbud på sliping, oljing og lakking av ca 40-45 kvm tregulv i fritidsbolig fra 2006. Fritidsboligen ligger på Svensby i Lyngen.

Ta opp og legge parkettgulv

9017TROMSØ

I forbindelse med at vi skal legge varmekabler i gulv (ca.50m2) trenger vi å ta opp parketten og legge den ned igjen etter varmekablene er lagt. Huset er nybygget 2023. Parketten er lagt flytende. Vi ser for oss at parketten tas opp før en helg og legges etter helgen slik at elektriker får tid til å legge kablene i helgen. Ønskes snarlig gjennomført.

Siste evalueringer
Nytt Gulv

Fullførte arbeidet i god tid og av god kvalitet.

Des. 2021
O

Omid om RAMFJORD BYGG AS

Tromsø
Gulvsliping av ubehandlet Furu gulv

God pris og godt uført jobb. Anbefales !

Sep. 2021
T

Thore om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Tromsø
Sliping og behandling av gulv i stue og kjøkken

Lagde anbud på sliping og hardvoksbehandling av parkettgulv på stue og kjøkken, ca 45kvm. Fikk hurtig melding fra Avag, med god info, forslag til plan og pris. Enkelt å kommunisere underveis, og upåklagelig resultat som overgikk alle forventninger! Svært hyggelig å samarbeide med Troms Byggeservice på alle måter, og vil absolutt anbefale dem for andre:) /Andreas Rosenberger

Sep. 2021
A

Andreas Rosenberger om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Krokelvdalen
Nytt gulv og tak i 1. etg i enebolig

Benyttet Troms Byggservice til gipsing/sparkling/maling av tak (ca 50m2), legging av parkett (ca 60m2) og listing gulv/tak. God kommunikasjon underveis, godt resultat/finish. Hyggelige folk, benytter gjerne firma til nye jobber senere.

Sep. 2021
S

Steinar om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Sjursnes
Bytte gulvplater og legge nytt gulv, ca 50kvm

Godt utført arbeid. Ryddige underveis. Tilstrekkelig god kommunikasjon. Behagelig pris. Alt i alt veldig godt fornøyd!

Sep. 2021
J

Jonas Olderskog om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Tromsdalen
Skifte innedører og legge laminatgulv

Holdt seg til avtaler, var effektive og gjorde en god jobb.

Aug. 2021
J

Jørn-Arne om KNUTSENS AGENTUR

Tromsø
Legge ca 50 kvm parkett

Veldig fornøyd! Gikk fort,godt utført og kan trygt anbefale de til andre !

Aug. 2021
V

Veronika om Riktig Byggservice AS

Tromsdalen
Legging av parkett/belegg

Jobben ble utført på profesjonelt og hurtig. I tillegg flyttet snekkerne selv kjøkkeninnredningen som sto i vegen, og ryddet pent etter seg, med god dialog med meg som kunde. Svært fornøyd!

Aug. 2021
T

Tom om Riktig Byggservice AS

KROKELVDALEN
Gulvlegging 2 rom tilsammen ca 24 kvm

Oppdraget: Legge gulv på to rom tilsammen 24 kvm. Pris 21.250 NOK m.moms. Negativt: - Gulvet knirker fordi avretting mangler. - Stikk ble ikke hevet, istedet skar håndverker i listverk. Det er stygt. Hvis jeg fjerner ADSL ledningen må jeg også skifte listverk også. - Ved heving av listverk, borret han nye hull i listverket istedet for vegg. Må fikses. - Håndverker snakket knapt norsk, og ble sur og passiv aggressiv siste dagen. Han nektet å heve den siste veggovnen. Problem med kvinnelig oppdragsgiver? Positivt: - De skriver kontrakt, men udetaljert. - Gulvleggingen ble fin. - Materialøkonomisk. - Lederen snakker godt norsk og er konstruktiv. - Opprydning. - Hjelp møbelflytting

Juni 2021
S

Siri om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Tromsø
Renovering av tregulv

Sliping og oljebehandling/lakkering av parkett og tregulv. Fornøyd med både måten jobben ble gjennomført og resultat. Ryddig og hyggelig kommunikasjon.

Juni 2021
O

Otto om TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN

Kvaløysletta
Renovere soverom

Utrolig fornøyd! Startet umiddelbart, og gjennomførte jobben utrolig rask! Veldig bra kvalitet på arbeidet! Anbefales på det sterkeste!

April 2021
T

Thomas Helge om MORTENSEN MALING OG SNEKKRING AS

Tromsø
Varmefolie + nytt gulv i gang

Vi brukte All-tjeneste til å skifte ytterdør, noen vinduer, legge varmefolie og nytt gulv i gang og soverom, samt fjerne vindfanget i gangen. Håndtverkerne gjorde en veldig bra jobb og kontaktpersonen vår i firmaet var kjapp med å komme på befaring i forkant av jobben og kom med et tilbud kun noen dager senere. Han var også lett å få tak i dersom man hadde spørsmål. Jobben tok litt lengre tid enn vi hadde trodd, da håndtverkerne ble opptatt med andre jobber noen dager. Vi savnet litt bedre kommunikasjon rundt dette i starten, men da vi snakket med kontaktperson om det ble det mye bedre.

April 2021
T

Tine om ALL-TJENESTE AS

Tromsø