Trenger du hjelp til å legge tregulv i Nittedal?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Nittedal? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Nittedal som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til å legge tregulv i Nittedal?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Nittedal? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Nittedal som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tregulv i Nittedal

Bytte gulv kjøkken

1481HAGAN

Hei! Jeg ønsker å bytte gulv på kjøkkenet mitt. Fjerne det som er der og legge på nytt. Dette ønsker jeg en befaring på.

Slipe og lakke tregulv

1482NITTEDAL

Trenger bistand til sliping og lakking av tregulv ca 100 m2.

Bytte innerdører og legge laminat

1481HAGAN

Hei, Trenger å bytte 10 innerdører med karm. Legge laminat på eksisterende parkett gulv, 20m2. Ønsker fastpris på jobben.

Legge laminat og nye lister

1480SLATTUM

Skal Ila våren bytte gulv i stue/kjøkken fra parkett til laminat. Pergo eller Berry alloc. Mulig vi vil ha varmefolie under. Har en peis (løftes opp) og trapper både opp og ned som må tas hensyn til - ellers ingen andre typer hindringer. Ca 50 kvm Vi tenker at vi kan rive opp gammelt gulv selv. Ønsker pris på jobb og tidsestimat

Tilbud på legging av gulv

1482NITTEDAL

Har en sokkelleilighet som skal leies ut. Forrige leietager forårsaket 10+ vannskalder på gulvet ( bobler ) Vurderer å legge nytt gulv før neste leie. Trenger tilbud på legging av gulv med og uten varmefolie. nåværende gulv er ikke parkett. Tenker det er Laminat. Ønsker noe tilsvarende, slitesterkt gulv. Huset ligger i Nittedal - Rotnes. Det berørte området er ca 25 KVM, fordelt på to rom. Det er noen kriker og kroker , slik at det totalt blir ca 10 Hjørner. Har rapport fra IF med plantegning og bilder, dersom ønskelig.

legging av laminatgulv og lister

1488HAKADAL

vi har en icocamp på sveastranda camping litt nord for gjøvik som trenger ett nytt gulv og lister etter flom så det er forsikringssak 6*3,5 meter, ca 22 m2 gulv. vi har Pergo laminate selv ligger på plass.

Siste evalueringer
Oppussing; vegger, gulv, nye dører, soverom/garderobe - maling trapp og et toalettrom.

Gjerdrum har gjennomført vårt oppdrag meget tilfredsstillende. Dette har vært en stor jobb; riving av eksisterende vegger og tak, etterisolering, oppsetting av nye vegger og tak, maling, listing, legging av nytt gulv, bytting av innerdører og ytterdører. De har koordinert med elektriker/rørlegger, vi kunne fått noe mer info om fremdrift. De har gjort en meget pen jobb. De har hørt velvillig til våre korrigeringer der vi ikke var helt fornøyd

Aug. 2018
G

Gry Schei om GJERDRUM BYGGSERVICE AS

Slattum
Flislegger og snekker

Oslo Snekkerservice AS v/Daniel var den eneste som “viste” interesse ved å stille spørsmål på befaringen. Han ble valgt og samarbeidet godt – også om «vanskelige» punkter - ferdig til avtalt tid. Godt jobba. Anbefales. Fam. Somdalen, Nittedal, februar 2018.

Mars 2018
A

Aagot Johanne om OSLO SNEKKERSERVICE AS

Oslo
Legge 30 kvm parkett

City Dekorasjon har utført jobben på en fantastisk måte. De jobbet effektiv, var veldig høflige og tok ekstra utfordringer på strak arm. Vi hadde bestilt for lite parkett, dette fixet de på dagen. Det samme gjorde de når vi ønsket å bytte listene. Vi kan trygt anbefale firma og vil helt klart ta kontakt ved neste prosjekt.

Des. 2016
T

Tanja om CITY DEKORASJON AS

Hakadal
Legging av parkett

Arbeidet ble gjennomført på en meget god og profesjonell, tiltross for mange kanter og hjørner, som vanskeliggjør leggingen av parketten.

Mai 2014
S

Svein Erik om CAN'S OPPUSSING

Hagan
Trapp og gulv

Tjue år gammel furutrapp ble forvandlet til moderne trapp i eik og hvitt. Meget profesjonelt og godt utført arbeid og grei pris. Forventingene ble innfrid på alle måter Kan sterkt anbefales ! Lars Andresen

Mars 2014
L

Lars om Silseth Montasje Trapp-oppgradering.no

Nittedal
OPPUSSING: Montering av kjøkken, legge parkett på stue og montering av veggplater bad

Kjøkken ble revet, fikk nye plater på veggene, og nytt kjøkken ble montert. Stua fikk ny parkett og badet nye fliser utenpå de gamle. Jobben ble utført etter avtale og til avtalt pris. Lukasz er enkel å forholde seg til, han kom opp med ideer til hvordan ting skulle gjennomføres, og fulgte opp alle avtaler. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Lukasz og hans menn til å utføre oppussingsoppdrag hos andre.

Feb. 2014
S

Steinar om FILIPE SNEKKER AS

Oslo
Isolasjon og innredning av Nyoppsatt Garasje

veldig fornøyd sålangt. jobben er ikke helt ferdig, men dette blir vi fornøyde med.

Feb. 2014
L

Lasse om TOR ARNE MOBEKK

Hakadal
Innvendige malerarbeider og legging av parkett i enebolig, Rotnes Nittedal

Florin utførte innvendig og utvendige malerarbeider i huset. Arbeidet ble profesjonelt gjennomført, til avtalt pris og tid. Flinke til å dekke til og rydde opp etter seg etter utført arbeid. Alt ble gjort som avtalt. Anbefaler bedriften og vil benytte dem igjen.

Sep. 2012
E

Espen om Florin Malerarbeid AS

Nittedal
Legging av laminatgulv

Håndverkerne møtte opp og utførte arbeidet innen avtalt tid.Hyggelige og servicemindede. Noe av listarbeidet måtte gjøres om pga glipper, dette ble raskt ordnet.

Feb. 2012
H

Heidi om KBA BYGG AS

Tjøme
Oppussing av leilighet på 93 kvm

Veldig fornøyd med jobben. Møtte opp til tid, var raske og effektive. meget hyggelig å ha med å gjøre. Anbefaler dem gjerne.

Feb. 2012
U

UNKNOWN om Bygg-Effekt

Hagan
LEGGING AV PARKETT

Parkettlegging : Veldig fornøyd med resultatet - kjapp,effektiv og hyggelig snekker som gjerne anbefales. Ok pris også. Godt å vite om en flink håndverker man evt kan spørre igjen...

Jan. 2012
H

Hege om Viggo Visser

Slattum