Trenger du hjelp til å legge tregulv i Sola?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Sola? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Sola som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til å legge tregulv i Sola?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Sola? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Sola som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tregulv i Sola

Legging av parkett/laminat i 2 etasje av hus og montering av listverk.

4051SOLA

Trenger håndtverkere som kan legge rundt 65 m2 med parkett/laminat (ikke ennå bestemt om det blir parkett). Jobben er fordelt på : Loftstue 23,4 m2 Soverom 8 m2 Soverom 7,8 m2 Soverom 7,2 m2 Soverom 15,9 m2 Bod 2,5 m2 I tillegg så er det ønsket å få montert listverk på gjeldene rom. Rommene vil være rene uten gamle golv i rommene, de vil være rengjort og klargjort for legging av gulv. Tregulvene vil være tilgjengelig sammen med underlag og listverk som skal monteres. Verktøy som nyttes til montering må være en del av tilbudet. Ønsker arbeid utført etter 14 juli i 2024.

Legging av gulvpanels

4053RÆGE

Legging av gulv i stue, spisestue, kjøkken og korridor. Ca. 80 m2. Demontering er også mulig hvis prisen er interessant. Etter å ha lagt gulvet, må du montere gulvlister og etterbehandling rundt terskler og kjøkkenmøbler. Vi setter pris på råd om valg av type panel

Bytte gulv

4051SOLA

Jeg vil bytte parkett med laminat i første etasje som er ca. 40m². Jeg har allerede kjøpt laminat og trenger bare prisoverslag på arbeid.

Legge laminat gulv

4056TANANGER

Ønsker tilbud på og få lagt laminat gulv i stue/kjøkken. Ca 60 m2. Ønske om og få lagt det fredag 1/9 eller uke 35.

Sliping av gulv

4052RØYNEBERG

Har en gang med heltre eikegulv som må slipes og olje/lakkes lik stuen som ble tatt høst 2022. Ca 11 kvadratmeter er gangen. Enkel tilkomst til hus i første etasje Stuen ble slipt i høst, og her har det kommet noen sprekker, om det kan gjøres noe enkelt for å fikse dette er dette også ønskelig å få gjort. Vil ha dette gjort så fort som mulig.

Rive 2 vegger og 1 ny vegg

4050SOLA

Ønsker å rive 2 vegger i en etasje, den ene er bærevegg så tanken med den er å lage spilevegg eller «hyllevegg». Lysbryter må også flyttes, samt parkett under den ene veggen. Flytte dør opp til en ny vegg opp en etasje, høy takhøyde. Tanken er å «flytte» et soverom fra andre etasje til tredje etasje som idag brukes som stue.

Siste evalueringer
nytt gulv

Tananger Mur & Bygg ga raskt anbud og det var enkelt å velge dem. Begynte jobben kjapt. Godt arbeid!

Mars 2020
N

Nina om TANANGER MUR & BYGG AS

Tananger
Legge laminat gulv

Jeg er kjempefornøyd, han var hyggelig og profesjonell da han kom på befaring, anbudet kom raskt og han var svært imøtekommende og kom med forslag til løsninger. Arbeidet ble gjennomført svært bra, det var alltid ryddig da dagen var over, alt i alt er jeg veldig glad for valget jeg tok og kan anbefale ham på det varmeste.

Okt. 2019
T

Torill om T.SIVERTSEN BYGG&MONTASJE AS

Sola
Hjelp til fiksing av vegg og gulv på hytten på Giljastølen

Er kjempe fornøyd med jobben som ble gjort på hytten vår. Effektivt,pålitelig,god kommunikasjon underveis frem til jobben var ferdig. Anbefales.

April 2019
H

Heidi om WELINK AS

Røyneberg
Sette opp en liten lettvegg og lage et lite gulv over en trappeåpning hvor trappen er fjernet

Dyktig, seriøs og allsidig håndverker, som er flink å lytte til kundens ønsker. Kommer til avtalt tid , og gir fast pris på jobber, som da er lett å forholde seg til. Meget bra kommunikasjon med denne håndverkeren !

April 2018
O

Oddrun Bøe om ASKVIG BYGG NILS-CHRISTIAN ASKVIG

Røyneberg
Need help to fix 1 bed room floor and repair 1 wall

Good people and excellent work performed. Very happy to choose them.

Feb. 2018
K

Kareem om JERRY JACOBSEN

Sandnes
Klargjøring og kjøkkenmontering

Knallbra

Nov. 2017
S

Svein K. om SOLO BYGG AS

Sola
Reparasjon av parkett

Et lite arbeid riktig nok, men EVS var den eneste firmaen som faktisk tok kontakt. Even fra EVS vær ærlig fra start om at de var et arbeid de kunne ta sånn mellom andre arbeid og at resultatet sannsynlig ikke skulle bli så veldig bra grunne type skade. Det tok litt tid for de fikk anledning å komme , men det var ingen stress for meg og jeg syns resultatet ble greit nok (bedre enn med et hull i parketten). Kan anbefale.

Juni 2017
H

Henrik om EVS GULVSERVICE V/ EVEN VÅDELAND SJURSEN

Røyneberg