Trenger du hjelp til å legge tregulv i Ski?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Ski? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Ski som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp til å legge tregulv i Ski?

Skal du legge tregulv i boligen eller på hytta i Ski? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Ski som hjelper deg å legge tregulv i alle typer rom.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet tregulv i Ski

Legge gulv

1406SKI

Det skal legges klikk vinyl (4mm) i stue og kjøkken, ( må sjekke underlaget), +gulvlist. Ca 50 kvadratmeter *

Fikse parkett/trapp

1406SKI

Vi ønsker et pristilbud på fiksing av parkett og trapp etter at montører har laget hakk og sår etter innbæring av møbler. Vi har fortsatt noen ekstra parkettbord igjen fra da parketten ble lagt i fjor.

Parket

1400SKI

Tatt opp og lagt ny parkett. Ca 80 m2. Ned montering kjøkken. Fjerne ca 1,5 m lang vegg

Legge gulv, lister og malejobb

1406SKI

Vi ønsker å bytte gulv fra malt originalgulv til laminat. Samt bytte lister på gulv og rundt vinduene. Ønsker også å se på mulighetene for å male. Boligen er et rekkehus, fordelt på 3.etasjer. Ønsker hjelp i stue/kjøkken som utgjør ca 40 kvm. Vi tror gulvet bør skrus fast i bjelkene før man legger nytt gulv oppå pga knirk. Kan være noe skjevheter som bør rettes

Avretting / justering av bjelkelag på rekkehus fra 60-tallet

1406SKI

Avrette / justere bjelkelag som det skal legges gulvspon og gulv på. Rekkehus fra 60-tallet, bjelkene er 48x198, så det vil vel være ok å skru på 48x98 på begge sider. Det er åpen stue / kjøkken i 1. etg på ca 40 m2.

Sliping og behandling av parkett

1406SKI

Ønsker tilbud på sliping og behandling av ca 200 m2 parkett. Det er en Langmoen parkett av typen Jarrah 14mm som vi ønsker slipt og endret farge på. Vi ønsker å oppnå et lyst parkettgulv som resultat.

Siste evalueringer
Oljing/lakkering evt. også gulvsliping av gulv

Utførte oppdraget (sliping og lakkering av gulv) på kort varsel, til avtalt tid og pris. Ble veldig flott resultat og vi er veldig fornøyd. Prisen var også god.

Des. 2020
V

Vegard om FISKEBEINPARKETT AS

Ski
Legging av heltre parkett ca 220 m2

Vi mottok over 20 henvendelser på mittanbud om legging av 250m heltre/parkett. Vi fikk best inntrykk av Robertas av samtlige som var på befaring. Robertas er svært dyktige, effektive og løsningsorienterte om det dukker opp ting som må løses underveis. Veldig lette å kommunisere med, punktlige og de har vært veldig fleksible om andre arbeidere/fag krysset deres i prosjektet. Slike håndverkere sparer man nummeret til.

April 2020
B

Bernt om ROBERTAS OZEL

SKI
* Fortsatt ledig: Skifte av parkett med liten vannskade (blåved)

Godt fornøyd med Martin, hans team og jobben som ble gjort (skifte av vannskadet parkett). Når man gir fra seg nøkler er det viktig å ha håndverkere man kan stole på, og det kan man med Martin og Spitsbergen Byggtapetsere! Terningkast 6 fra meg.

Jan. 2020
F

Fredric om Spitsbergen Byggtapetsere

Ski
Male stue/kjøkken, trapper og to soverom + legge nytt gulv

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Jobben ble utført som planlagt, og vi opplevde kommunikasjonen underveis som veldig god :) Ryddig selskap og veldig hyggelig og behjelpelig prosjektleder (Ymer) :) Anbefales.

Juni 2019
E

Eline Hansen om EXPERTHUSET AS

Ski
Montere kjøkken, sparkle og male vegger, samt skifte gulv (ca 100 kvm)

Veldig fornøyd med jobben Krystall Byggeservice gjorde. Først og fremst var det veldig bra håndverk, med et sluttresultat vi var ekstremt fornøyd med. Kommunikasjonen og samarbeidet med Wesam og de andre i Krystall gikk også knirkefritt. Alt i alt en veldig god opplevelse. Vi kommer garantert til å bruke Krystall Bygg ved en senere anledning.

April 2019
M

Martin om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Ski
Tapetsere, male og legge gulv i et 10km ungdomsrom.

Pen utført arbeid, flinke og effektive. Kom da de sa de skulle og vi hadde god kommunikasjon underveis. Veldig hyggelig og høflige. Flinke og pålitelig.

Okt. 2017
S

Siv Elise om NBD BYGG AS

Ski
Installere varmekabler i gulv og sette på gulv i 2 rom.

Følte at oppgaven ble tatt seriøst, og han brukte mye energi på å finne den beste løsningen, før han i det hele tatt hadde fått jobben. Oppleves som veldig profesjonell, og ordentlig. Veldig fornøyd.

April 2016
H

Hans Kristian S. om Bolig-Olsen

Ski
Sliping av parkett samt oljing for lysere utseende

En meget imponerende jobb. De slipte ned og ga nytt liv til et forfallent, skadet tregulv samt en sliten parkett. Resultatet ble fantastisk bra, og det fantes ikke spor av slurv. God pris, ekstraservice og flere oppdateringer på telefon underveis. Topp!

Jan. 2016
K

Kenneth om Bekkelaget Parkettsliperi AS

DRØBAK
Slipe og lakkere parkett.

Ble valgt på bakgrunn av pris og omtale fra andre. Viste seg å være et utmerket valg! Ble bedre enn forventet og fornøydgarantien er 100% ekte! Effektive, nøye, billige og med et glimt i øyet! Anbefales!

Mars 2014
K

Kenneth Guillermo om NORGULV '' AS

Risør