Tregulv i Bardu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Pusse tregulv

9360BARDU

Vi vurderer å pusse ned et tregulv på ei hytte fra midten av 80-tallet. Det er ca 55kvm. Ønsker å vite pris på dette arbeidet. Hytta er på Ørneberget på Innset i Bardu kommune.

Utskifting/oppretting av gulv

9360BARDU

Rep av gulv som går i bølger. Utskifting av sponplater retting av dragere ca 70 m2 i stue. 2,5 cm avvik i høyde. Belegg og avrettingsmasse ligger på gulvet i dag. Dette må fjernes.

Innredning og isolering av 2 etg Älvsbyhus "Henrik"

9360BARDU

Totalenteprise for ferdigstilling av 2 etg på et Älvsbyhus "Henrik". Huset blir satt opp i September 2017 og 2 etg ønskes gjort ferdig umiddelbart etter overtagelsen. Vi ønsker 2 soverom, 1 bad, 1 bod og tv-stue i 2 etg. Inndeling av rom, innvendig isolering og maling. Soverom: Isolering, legging av sponplater, maling og sparkling, installasjon av elektrisk. Legging av gulv. Bad: Våtromsplater på vegg. Flis på gulv. Varmekabler. Dusj/badekar kombinert. Baderomsinnredning. Maling og elektriske arbeider. Stue: Isolering, montering av plater, maling og sparkling. Elektriske arbeider. Legging av gulv. Kort fortalt ønsker vi en uinredet, usiolert 2 etg gjort ferdig til en fornuftig pris.