Få hjelp til å pusse opp kjeller i Ålesund

Skal du pusse opp en kjeller i Ålesund? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å pusse opp kjeller i Ålesund

Skal du pusse opp en kjeller i Ålesund? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber innen oppussing av kjeller i Ålesund

Bruksendring kjeller

6016ÅLESUND

Ønsker å lage hybel i kjelleren. Ett stort rom som blir soverom/stue med kjøkkenkrok + et mindre rom som blir bad. Trenger hjelp til byggesøknad, skifte to vinduer så de blir større, alt d elektriske + rørleggerarbeid.

Bygge om kjeller til utleige.

6260SKODJE

Har en mur kjeller som eg vil bygge om til utleige. Den er på 70m2 å er uinnredet. Full takhøyde. Varmekabler i et rom.

Innrede kjeller

6009ÅLESUND

Vil innrede en kjeller på 7.5x5m som i dag er uisolert og bare brukt til lager, for å benbytte til kjellerstue. Ønsker at interesserte kommer på befaring for å få oversikt over prosjektet, vi ønsker å forholde oss til ett firma som hovedkontakt og koordinator for hele prosjektet. - Et område på 5x5m med betonggulv må pigges opp og støpes nytt for å vinne takhøyde, legge isolasjon med gulvvarme og parkett på toppen. - Alle fire vegger må isoleres. - En bærevegg må fjernes og erstattes med en drager. - Enkel himling må monteres. - Stikkontakter og lys må legges opp. - Vurdere en enkel varmepumpe for oppvarming. - Rive en liten vegg i trappa og erstatte med rekkverk. - Vurdere å skifte en innvendig dør mot kald del av kjelleren.

Komplett rehabilitering av kjeller til utleiedel

6019ÅLESUND

Vi ønsker rehabilitering av kjelleretasje inkl. snekkerarbeid, elektriker og VVS, til at dette kan bli en utleiedel i huset. Kjeller er allerede delvis revet. Omfang stopper der vegger er klar for maling. Vi ordner innredning selv. Vi har kontakt hos en rørleggerbedrift vi kan bruke. Om dere får oppdraget kan vi sette dere i kontakt med de. Se vedlegg for mer utfyllende info om jobben. Evt. link til mappe her: https://drive.google.com/drive/folders/1glqEh55cMM8kiBYuQ7_SNov1eqjDGLT4. Der står vi kan rive en del selv, men vi ønsker gjerne ett anbud med og ett uten riving. Oppdatering 03.04.2023: Dette skal bygges og godkjennes som egen boenhet. Det ønskes dere søker til Ålesund. Dette blir i et fremtidig anbud, men vi skal også: Gjøre på nytt drenering rundt huset, og etterisolere kjellervegger med drenerende plater (typ. Isodren e.l.)

Lage til kjeller med vaskerom++

6013ÅLESUND

Vi har en stor grovkjeller der det er trekt strøm til, der er vann og kraner, sluk og ellers er det ett stort tomt rom. Her er ett vindu og en gammel inngangsdør. Litt lavt under taket, må muligens pigge opp noe og senke gulvet. Ønsker vaskerom/ bad i tilknytning til hverandre, oppgradere inngang slik den kan brukes inn til vaskerom. Resten deles av og bli gang etc mellom 2 oppholdsrom og en bod, og trapp opp.

Gjøre om eldre underetasje til utleieleilighet.

6006ÅLESUND

Har en kjeller på ca 80kvm fra 1954 som skal gjøres om til utleieleilighet. Kjelleren består av 2 grovboder med lettvegg mellom, et vaskerom, ei verktøysbod og ei stue (som allerede er pusset opp). Trenger nytt elektrisk og rør. Flislegging, varmekabler