Få hjelp til å pusse opp kjeller på Gjøvik

Skal du pusse opp en kjeller på Gjøvik? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å pusse opp kjeller på Gjøvik

Skal du pusse opp en kjeller på Gjøvik? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av kjeller på Gjøvik

Istandsetting av kjellerstue og kontor/bod etter vannskade ("Hans")

2827HUNNDALEN

Kjellerstue 29m2: -montere gips på 1/2høyde på 3 vegger + sparkle, tapetsere og male. - legge nytt laminatgulv med varmefolie. - montere gulvlister + - installere nye kabler, stikkontakter og brytere. Kontor/bod 12m2: -montere gips på hel høyde på 4 vegger + sparkle, tapetsere og male. - legge nytt laminatgulv med varmefolie. - montere gulv- og taklister + - installere nye kabler, stikkontakter og brytere.

Pusse opp en hel kjeller

2819GJØVIK

Hus fra 1938, pusse opp kjeller, er tom i dag,

Oppussing av vegger på kjellerrom

2819GJØVIK

Ønsker å gjøre om et ca 20kvm rom i kjeller som i dag er har flislagte gulv og vegger og brukes som treningsrom/tørkerom. Rommet skal endres til kombinert kjellerstue/kontor/gjesterom. Tak og gulv skal beholdes slik det er i dag, så det er primært behov for endring av vegger. Rommet har 2 stk dører (1 innvendig, og en dør ut til hage), og 2 stk vinduer. Beskrivelse av arbeid: - Gipsvegger som lektes ut (minst mulig) fra dagens flislagte vegger. - Installere 1 stk innerdør mot vaskerom (i dag åpent) - Ca 3m av en av veggene skal ha spilevegg - Listefritt mot vinduer og dører (kun lister mot tak og gulv) - Elektrisk: Legge opp til 5-6 kontaktpunkter, skjult anlegg bak nye vegger Ønsker kvalifisert og godkjent håndtverker som kan ta på seg hele oppdraget fra start til slutt. Dette vil også si å ta ansvar for koordinering av øvrige håndverkere (f.eks. elektriker og maler). Referanser for tidligere arbeid må fremlegges, og fastpris er ønskelig. Befaring kan gjøres morgen/kveld på dag som passer. Arbeidet kan igangsettes med ca 1 ukes varsel, og det er ønskelig at det kan gjennomføres ganske snart. Viktigst er imidlertid kvaliteten på arbeidet.

Pusse opp rå kjelker til P rom

2816GJØVIK

Hei, jeg har ett rå kjeller som jeg har lyst til å drenere, isolere. Samt har jeg en plan om å lage eller en kjeller leilighet. Kjelleren er ca 65 kvm.

Lage kjellerleilighet

2819GJØVIK

Skjære hull på yttervegg til vindu og dør. Lage bad og kjøkken. Dele inn rom. Snekkerarbeid, rørlegger, graving, utskjæring i betongvegger Adresse Nyborgvegen 2819 Gjøvik

Pusse opp kjeller

2836BIRI

Vi har en enebolig fra 1971 med grunnflate på ca. 90 kvm. hvor vi ønsker å gjøre om kjelleren til beboelig areal. I den forbindelse behøver vi hjelp med pigging av eksisterende gulv, utgraving, støping, , radonduk, osv. I første omgang ønsker vi kun å klargjøre kjelleren for oppussing, dvs. at vi ønsker ikke å ferdigstille noen rom, men gjøre det såpass ferdig at det «bare» er å slenge opp et par vegger ved en senere anledning. Vi ønsker å få det utført i løpet av året. Det ble drenert rundt boligen i 2020.