Få hjelp til å pusse opp kjeller i Kristiansund

Skal du pusse opp en kjeller i Kristiansund? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å pusse opp kjeller i Kristiansund

Skal du pusse opp en kjeller i Kristiansund? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av kjeller i Kristiansund

Renovere kjeller

6514KRISTIANSUND N

Hus fra 40/50 tallet. Kjeller er fuktig, Ca 60 kvm Kjeller skal bli til leilighet

Spakling av gipstak i kjeller

6521FREI

Lagt gipstak i kjeller. Må spakles og slipes. Har spakkel, remser osv klart.

Gjøre om kjeller til 3-roms leilighet

6510KRISTIANSUND N

Jeg er på jakt etter en totalentreprenør som vil ta på seg oppdraget å gjøre om kjelleren min til en godkjent leilighet. Det jeg vet som MÅ gjøres, er å ta drenering da jeg per dags dato sliter med at vann kommer inn i kjeller pga "kapillær oppdrift" når det er mye nedbør. Jeg vet ikke helt selv hvordan jeg ønsker å ha det, så jeg er åpen for forslag og er på jakt etter noen som klarer å forvandle kjelleren min. Jeg selv har ingen erfaring angående dette, så trenger noen som kan koordinere med maskinentreprenør, tømrer/snekker, elektriker, rørlegger, søknad til kommune osv for å få det resultatet man ønsker. Gjerne ta kontakt om du ønsker å komme på befaring. (Legger med et bilde slik planløsningen ser ut per dags dato)

Fikse en dårlig kjeller som da får vanninnsug gjennom "kapillær oppdrift" og når det regner mye.

6510KRISTIANSUND N

Jeg har et hus som er i fra 1939, som jeg nå har fått en del utfordringer med. Blant annet vann som kommer i kjeller når det regner mye og når bakken tiner fra vintertid, for da kommer det vann inn pga "kapillær oppdrift". Dette har ført til ulike skader på gulv, mur / betong og råteskade i vegg. Sånn som det er nå, er det ubeboelig å bo nede i kjelleren og trenger å få dette fikset. Jeg selv vet ikke hva som skal til for å få det fikset og trenger derfor profesjonell hjelp. Noen mener det er drenering, mens andre mener det kan være nok å pigge opp kjelleren, legge vannsperre/radonteppe, isolasjon og støype på nytt. Ikke vet jeg! Mens man er i gang med et sånt oppdrag, så har jeg lyst å gjøre om hele kjelleren til en godkjent utleieleilighet. Gjøre om vaskerom til et bad, lage et soverom.. gjøre det som skal til for å få det til å bli en godkjent leilighet. Da blir det fort totalrenovering av kjeller. Er da på utkikk etter noen som er flinke med planløsninger, ser for seg hvordan ting kan bli, og ikke minst fikse det jeg i utgangspunktet sliter med, vanninnsug! Håper det er noen som gjerne kunne tenkt seg å dratt på befaring for å se på hva som skal til og som ønsker å ta på seg et slikt omfattende oppdrag. Jeg har også flere bilder og videoer som jeg kan sende hvis det er ønskelig!

Renovere kjeller

6516KRISTIANSUND N

Per nå er kjelleren 70 kvadrat med et vaskerom, et lite toalettrom, en trapp og flere boder. Er en del mur innvendig, samt utvendig. En del murarbeid må beregnes. Hele kjelleren planlegges renovert: 1 bad ca 6-8 kvadrat, med elektriker, rør etc. 2 soverom - med da endring av vindusstørrelse (i mur). Gang. Bod. Ny trapp i tre. Her må det evnt rives plass til større trapp.

Totalrenovering kjelleretasje + flytting av trapp

6521FREI

1. kjeller er pr dags dato delvis utgravd ca 20 cm og kloakk er lagt om. 2. støping av ny betongsåle + avretting 3. totalt ca 90 m2 4. flytting av sikringsskap. En god del elektrisk arbeid må påberegnes. Varmekabler i gulv kjeller ca. 60-70 m2. 5. kjelleretasje skal bestå av stue, soverom x 2, garderoberom og teknisk rom/bod. Bad i etasje er allerede pusset opp. 6. trapp i hovedetasje skal flyttes. Riving av vegg og andre mindre endringer i hovedetasje må på beregnes. 7. Kjellerdør skal flyttes. Utskjæring av betong større vindu, lysinnslipp. 8. nye vindu kjelleretasje 9. kjelleretasje skal skal bygges opp med gips. Sparkles og males. Listfritt. 10. nye gulv