Få hjelp til å pusse opp kjeller i Moss

Skal du pusse opp en kjeller i Moss? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å pusse opp kjeller i Moss

Skal du pusse opp en kjeller i Moss? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber innen oppussing av kjeller i Moss

Oppusning kjeller

1570DILLING

Kjeller skal ha skiftet 5 innedører, rettet ut gulv, lagt en form for varme i gulvet, lagt fliser på gulv, samt på veggene i et lite toalett. Alle vegger, tak og vinduer skal males. Fliser er kjøpt inn. Alt annet må kjøpes.

Totalrenovering av kjeller - senke og refundamentere - Graving, grunn- og mur/betongarbeider

1523MOSS

Hei. Vi ser etter firma med erfaring fra renovering av kjellere, refundamentering og senking av kjellergulv. Jobben består i hovedsak om å senke eksisterende kjellergulv og refundamentere slik at ferdig romhøyde tilsvarer 2,4m. Eksisterende romhøyde er i dag på ca. 1,95m. Total vegglengde som skal understøpes er på ca. 37 løpe meter. Jobben er nesten ferdig prosjektert. RIB og RIG er allerede involvert. Ta gjerne kontakt dersom dette er av interesse.

Senke kjellergulv og refundamentere - Grunn- og betongarbeider

1523MOSS

Hei. Vi ser etter noen med erfaring fra renovering av kjellere, refundamentering og senking av kjellergulv. Jobben består i hovedsak om å senke eksisterende kjellergulv og refundamentere slik at ferdig romhøyde tilsvarer 2,4m. Eksisterende romhøyde er i dag på ca. 1,95m. Jobben er nesten ferdig prosjektert. RIB og RIG er allerede involvert. Ta gjerne kontakt dersom dette er av interesse.

Oppussing av gang

1597MOSS

Dagen gang består av lite vindfang, bod og «mellomgang». Gulvet på eks bod er noe høyere enn resterende gulv. Vi ønsker å slå sammen delene til en stor gang. Jobben omfatter dermed riving av innervegg (ikke bærende), pigging av gulv, legging av varme og nytt gulv, nytt panel på vegger, etterisolering av yttervegg, skifte inngangsdør og vindu og tilhørende elektrikerarbeid. Total gulvareal omtrentlig beregnet til 16 m2

Renovere boligen (plan U1, 01 og deler av 02) og uteområde. Senke kjellergulv

1523MOSS

Hei. Vi ser etter en profesjonell bedrift med erfaring fra renovering av bygg og uteområder, samt senking av kjellergulv. 1) Eksisterende del: a. Senke eksisterende kjellergulv tilsvarende rundt 1,0-1,1m. Eksisterende kjeller består av to deler med romhøyde på rundt 1,95m. Første del er en separat hybel med egen inngang og den andre delen er kald kjeller. b. Rive spisestue og inngangsparti samt grave og klargjøre for ny tilbygg. i. Omlegging av tekniskanlegg. ii. Total renovere plan 01 deler av plan 02 inkl. trapp til kjeller. 2) Tilbygg: a. I tilbyggsdelen ønsker vi å rive og bygge nytt tilbygg. 3) Bytte tak. Ta gjerne kontakt dersom dette skulle være av interesse.

Oppussing av kjeller

1524MOSS

65 kvm kjeller skal ha foring av en dør og tre vindu, veggpapp, lekte, isolere, gips, legge gulv og tak

Siste evalueringer
Drenering, oppussing av kjeller

Bra gjennomført i et utfordrende terreng. Løsnings orientert, god service og kommunikasjon gjennom hele prosjektet!

Okt. 2021
N

Nanette om Stolt Eiendomsservice AS

Moss
Bygge opp kjeller etter beskrivelse

TSB Snekker AS har gjort en meget god jobb for oss med å bygge opp kjeller fra bunnen av. God kommunikasjon hele veien, veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet, pålitelige og utrolig effektive. Faktisk ferdig med jobben nesten en uke før avtalt frist. Prismessig var de også gunstige og hele tiden ryddet de opp etter seg. Har ingen problemer med å anbefale TSB Snekker AS for andre!

Aug. 2021
H

Hans-Einar Rustøy om T.S.B. SNEKKER AS

Moss
Panel på vegg og tak

Arbeidet ble gjennomført i henhold til avtale både prismessig og tidsmessig. Håndverkerne var profesjonelle og hyggelige å samarbeide med og vi er svært godt fornøyd med det ferdige resultatet.

Juli 2020
K

Karin Mohn om Lande Bygg AS

Moss