Få hjelp til å pusse opp kjeller i Skien

Skal du pusse opp en kjeller i Skien? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å pusse opp kjeller i Skien

Skal du pusse opp en kjeller i Skien? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber innen oppussing av kjeller i Skien

Bytte av vinduer og mulig tot.renovering av kjeller

3740SKIEN

Tre vinduer som skal byttes og ytterdør. Se på mulighet for totalrenovering av råkjeller

Bygge om kjeller til utleiedel

3722SKIEN

Vi har en kjeller på ca 80 kvm vi ønsker å klargjøre for utleie som del av egen bolig (hybel). Kjelleren er av høy standard slik den fremstår i dag, men vi trenger følgende - generell rådgivning - potensielt grave og etablere inngang til inngangsdør (å skjære gjennom grunnmur) - potensielt heve tak - grave og sette inn tilstrekkelig med vinduer for røming (uvisst antall) - røropplegg for kjøkken - montere kjøkken - rive en vegg og sette opp en ny - tilhørende elektrisk og rør-arbeid etter behov - ytterligere oppgaver etter behov Se vedlgt PDF for ytterligere detaljer. Huset er fra 1916, 4 etg ink kjeller og loft, og takhøyde fra 197-204 cm. Det er allerede bad i kjelleren.

Oppussing kjeller

3720SKIEN

Vi ønsker tilbud på oppussing fra råkjeller til bruksrom (kjellerstue). Det er også behov for å bytte ut fire kjellervinduer. Vi ønsker også å lage trapp fra hovedetasjen ned i kjelleren (nå er det kun utvendig inngang til kjeller).

Oppussing av Kjeller

3722SKIEN

1) Reparasjon av 2 vinduer og etterbehandling i betong/tre. Lyskasse for ett vindu. Boring av hull i betong for kjøkken ventilasjon. 2) Avretting av betonggulv og laminat (2 rom) 3) Lydisolering i tak på kjeller 4) Montering av Epoq kjøkken 5) Annen mangfoldig jobb for reparasjon/montering av dører, låser, vegger

Grave inngang i kjeller

3733SKIEN

Grave bak huset en inngang ned i kjeller

Avretning av gulv i kjeller

3725SKIEN

Hei, gulvet vårt i kjelleren er skeivt (sement eller betong). Vi trenger tilbud for avretning av gulvet, 40m2. Det må bryttes litt på tykkelse av det som står der fordi det var lagt flere lag. Det må tas vekk ca. 5 cm.

Siste evalueringer
Bytte noe kledning og vinduer ++

Veldig hyggelige & pålitelige. God kommunikasjon og informasjon både på forhånd og underveis i arbeidet. Effektive og nøye, vi ble kjempe fornøyd med resultatet. Anbefales!

Okt. 2021
S

Silje om TÆL AS