Få hjelp til å pusse opp kjeller i Løten

Skal du pusse opp en kjeller i Løten? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å pusse opp kjeller i Løten

Skal du pusse opp en kjeller i Løten? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av kjeller i Løten

Større renoveringsprosjekt - reperasjon av garasje/kjeller/drenering hus

2340LØTEN

Se vedlagte bilder for bedre detaljer av jobben. Separat kjeller på garasje har vært knyttet til huset via en murt kloss der en betongkloss som har vært inngang inn i huset fra garasje skal fjernes. Da vi gravet opp, samt murte igjen dør fra huset oppdaget vi skader på frontveggen av garasje + mur, da det er brukt trebjelke for å lage garasjeveggen og denne er lagt nede i muren. NB! Tak mellom garasje og hus er bygget sammen, så det dette må tas høyde for når veggen skal repareres. Ca. halve huset ligger under bakkenivå og her trengs det drenering/isolasjon og bytte av kjellervinduer (ønskelig med lovlig, størrelse på vindu, så det blir lov å bruke deler av kjelleren som soverom. (Mtp. rømningsvei) Oppsummering - Drenering/isolering av mur - Reparasjon av garasjemur/lage støttemur for å gjøre garasjen trygg og reperasjon av frontvegg garasje - Eventuelt sette i større vinduer i kjeller Vi kan selv bistå med/hjelpe til med rivning/fjerning av avfall, fjerning av terrassen som er i vegen for der det skal dreneres++ Ønsker tilbud/befaring fra erfarne og seriøse aktører på Østlandet, som kan ta ansvar for forskjellige type byggverk, da dette er blanding av både vanlig snekker- og murerarbeid, har fått godkjent lån for reparasjonen i banken og ønsker pristilbud.

Ordne kjeller

2340LØTEN

Sku hatt hjelp til å starte med å ordne kjeller helt fra grunn.Nå er rommet bare betong

Omgjøring av kjellerstue.

2340LØTEN

Hei. Kjøpt meg hus og ønsker gjøre om en nåværende bar i kjelleren til et hobby/kontorrom. Og legge nytt gulv i kjellerstue. Kjellerstue og bar er nå adskilt med en mur med rund åpning. Ønsker kle inn muren og lage vegg med døråpning, eller bevare muren og bare sette inn dør om det går?

Innredning av kjeller

2340LØTEN

Har 4 rom i kjeller som skal innredes, 1 kjellerstue, 1 soverom, 1 bad og et vaskerom. Alle rom har takhøyde på 2.40 m og det er støpte gulv. Yttervegger er multi-element(multimur) og innervegger bindingsverk eller Leca. Taket er av gipsplater. Alle rommene har egen strømkurs som er trukket fram til rommene. • Rom 1: 15 m2 – allerede lagt fliser og varmekabler (varmekabler ikke koblet til) • Rom 2: 21 m2 – ikke gjort noe i dette rommet. • Rom 3: 5 m2 - Dette er ett fungerende toalett. Epoxy maling på gulv og malte vegger • Rom 4: 7 m2 – Fungerende vaskerom. Epoxy maling på gulv og malte vegger Vi har noen ønsker om hva som skal gjøres på de forskjellige rommene, men er åpne for forslag til løsninger og materialvalg. Her er våre ønsker for de forskjellige rommene: • Rom 1: o Mdf plater på veggene (har disse). o Himling o Belysning o Elektrisk opplegg o Ønsker å få koblet til varmekabler • Rom 2: o Mdf plater på veggene. o Himling o Belysning o Elektrisk opplegg o Varmekabler i gulv o Fliser på gulv • Rom 3: o Våtroms-panel på veggene. o Himling o Belysning o Elektrisk opplegg o Varmekabler i gulv o Fliser / gulvbelegg o Utvide rom/flytte vegg o Rørlegger arbeid • Rom 4: o Våtroms-panel på veggene. o Himling o Belysning o Elektrisk opplegg o Varmekabler i gulv o Gulvbelegg o Utvide rom/flytte vegg Div oppgaver: 1. Listing av kjellernedgang også blir gjort. 2. «Lekkasje» i pipa 3. Ny benkeplate, vaskekum og kran på kjøkken.

Siste evalueringer
Omgjøring av kjellerstue.

Omgjøring av kjellerstue ble både vaskerom og div andre småting i tillegg 😊 Thorkildsen tok alt på strak arm og de gjorde en flott jobb i alle rom. Veldig pent arbeid. Lett å få tak og samarbeide med. Meget løsningsorienterte og positive. Kommer garantert til å spørre de om hjelp ved neste prosjekt.

Des. 2020
L

Line Merete om TOR-INGE THORKILDSEN

Løten