Pusse opp kjeller i Nesbyen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Pusse opp kjeller i Nesbyen

NORGECONSULT BYGG AS

5.0 (15)

Norge Consult Bygg AS er et profesjonelt selskap som opererer rundt byggesektoren. I de siste 8 årene har vi fullført prosjekter i Oslo og andre deler av Østlandet. Våre ansatte kan utføre alle typer konstruksjons og renoveringsprosjekter. Vi garanterer orden og kvalitetsarbeid på byggeplassen. Vi tilbyr følgende tjenester, og mye mer: -Renovering-Baderom -Ombygging (leilighet, kjøkken, bad, osv..) -Terrasser/Plattinger -Generelt oppussing -Maling -Tregulv -Hus/hytte bygging -Tak arbeid -Flisle...

Se mer
Feb. 2021

Betong til kjellergulv

"Veldig fornøyd med oppussing av en råkjeller. Gjorde alt fra isolering, nytt dekke, vegger, gulv, vinduer, tak og et nytt bad. Bra utført og god kommunikasjon hele veien. Anbefales! Hyggelige folk som er serviceminded."
M
Magnus
NORGECONSULT BYGG AS
Siste registrerte jobber

Ombygging hytte Nesbyen

3540NESBYEN

Vi eier en hytte som vi kjøpte brukt tilbake i 2009. Hytten har både kjeller og loft, men det ble ikke lagt mye arbeid eller penger i den innvendige konstruksjonen. Vi har nå også oppdaget kondens bak bordkledningen i kjelleren og tenker det er på tide med en skikkelig opprustning når vi først setter i gang med å fikse ting. Herunder ønsker vi å diskutere bl.a.: - utgraving, drenering og utvendig isolering av i alle fall en av kjellerveggene (der hvor vi har oppdaget utslag av kondens) - i forbindelse med utgraving også bygge en utvendig trapp ned til kjeller og sette inn en utvendig dør (lage tilgang til skibod i kjeller) - erstatte 3 kjellervinduer med litt større vinduer (ca + 25 cm ytterligere dybe) for å gjøre de godkjente for rømning - forutsetter litt utgraving for å lage større vindussjakt utenfor - ta ned innvending bordkledning (vegger og tak) i kjeller for å gjøre yttervegg kondenssikre og lydisolere innvendig - rive og pusse opp bad i kjeller - rive og pusse opp bad i 1. etg. - lydisolere mellom rom og etasjer i 1. etg og loft m.m. (vi kommer sikker på flere ting som bør gjøres)

Betong til kjellergulv

3540NESBYEN

Har en kjeller på 123 kvm som skal dekkes med betong. Vi isolerer og legger vannbåren varme og ønsker betong og puss slik at vi kan legge fliser etter dett er gjort. Ønsker et prisoverslag på hvor mye dette vil koste før vi skal legge flis på gulvet. Bare ta kontakt ved spørsmål :)

Vannbåren varme

3540NESBYEN

Ønsker å legge vannbåren varme i kjeller. Det er allerede installert vannbårenvarme, så dette gjelder kun utvidelse av eksisterende system og legging av rør (+evt støyp). Se plantegning, det er ca. 123 kvm som skal dekkes. Vi ønsker å dele dette inn i 4 eller 5 soner. Ønsker et prisoverslag på hvor mye dette vil koste før vi skal legge flis på gulvet. Bare ta kontakt ved spørsmål :)